Holnap délelőtt masszázs feleségeknek, szóló hölgyeknek akár erotika nélkül szakképzett masszőrtől.
Ma kora estére kersünk masszőrt a feleség részére nálunk.
Sziasztok. Ma este Cegléden a fürdőben hasonló párral ismerkednénk.
Sziasztok!! Szopnék, egy jó nagy faszt mély torkosan.... nyelem is... Helyem van... Érd-Dél-Buda és környékéről valakik???? kúrhattok is!!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Én is hálás lennék ha valaki tudna a ceglédi naturista estről mesélni
Ma este Ceglédre tervezzük menni, még nem jártunk ott, valakinek lenne infója a helyről?
Masszázs igényes hölgy részére akár a párja jelenlétében is!
Szakképzett masszőr vagyok Szabolcsban!
Helyem van de utazni is tudok!
Szakképzett masszőr vagyok Szabolcsban!
Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok! Hajduszoboszlora szokot jarni valaki?
Sziasztok!. Ma esetleg valaki jön még a V8 szentendrei szauna estjére?
Sziasztok,esetleg tudna valaki ajánlani olyan helyet ahol van jacuzzi és vasárnap reggeltől estig lehetne maradni? 3 főre. Budapest és környéke
Sziasztok adatlapunk szerint keresünk korban alkatban hozzánk illő párost közös szaunázásra. Szauna van smile
Hajdú megye vagy környékén hölgy részére vállalok yoni masszázst. Esetleg több…
Sziasztok! Mezőkövesden keresek masszőrt, nem feltétlenül csak masszázsra. Nyilván ez a része nem kötelező, csak megbeszélhető, a masszázs lenne a fő cél.
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok!
Ma délelőtt egy kellemes masszázs Karcagon?
Hölgyek urak párok részére.
Ma délelőtt egy kellemes masszázs Karcagon?
Hölgyek urak párok részére.
Úgy néz ki mi is megyünk holnap Ceglédre.
Ki jön még?
(Ez egy válasz bakla üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 26. csütörtök 19:57
Ki jön még?
(Ez egy válasz bakla üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Péntek este Cegléden ismerkednénk!
Csak kedves, értelmes párok!
Sziasztok!
ma egy 4kezes masszázst szívesen venne hölgytagunk!
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm

1Edina
Simone