Sziasztok! Ki hova szokot járni a párjával wellnesselni?
privatba kerlek
privatba kerlek
Sziasztok! Ki hova szokot járni a párjával wellnesselni?
privatba kerlek
privatba kerlek
Sziasztok, Pentek este Cegleden Naturista est lesz, szivesen ismerkednek, holgyekkel, parokkal
Mennék, maszti, tipi-tapi csókolózás hasonlók!!!
(Ez egy válasz Anastasiaprinces üzenetére (ma 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, kedves intelligens értelmes diszkrét pasiként párral ismerkednék! Szívesen bent lennék egy “játékban” futár érkezne a megadott címre időre bekopognék beengedtek mondanám megjött a futár, kis érzéki kényeztetés nyelvemmel masszázs utánna távoznék nem ismerkedünk nem beszélünk. Persze vinnék finomságot nektek azt én állom. Ha érdekel keressetek priviben
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Szabolcsban!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok
Szombat este Bábolnára jön innen valaki? Naturista estre .
Szombat este Bábolnára jön innen valaki? Naturista estre .
Veszprém környékén privát szaunával, gőzzel vagy jakuzzival rendelkező párhoz szívesen csatlakoznék. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Holnapi napra keresek párt vagy lányt kalandozáshoz, képzett masszőrként erotikus masszázst vállalok igény esetén!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok !
Tervben van egy wellnes magán vendeghazban jakuzzi italozás,grillezés, ami jólesik 1-2 nap ahogy alakul !
Csak Hölgyet keresek !
183 magas vagyok 90 kiló 20 cm farokkal
Tervben van egy wellnes magán vendeghazban jakuzzi italozás,grillezés, ami jólesik 1-2 nap ahogy alakul !
Csak Hölgyet keresek !
183 magas vagyok 90 kiló 20 cm farokkal
Sziasztok! Ma valaki Sopron környékén esetleg?
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok. Tudtok masszőr nőt heves megyében, aki lingam masszázst is vállal? Köszönöm
Április 24tol - 26IG BAJÁN WELLNESEZUNK PÁROMMAL. SZÍVESEN TALIZNÁNK EGY ÁPOLT VALÓS VIDÁM HELYBELI VAGY KÖRNYÉKBELI PÁRRAL.
B
BESZÉLGETÉS ÉS HA TÖBB LESZ AKKOR ÉREZZUK JÓL MAGUNKAT. CSAK PÁROK. PASI KIZÁRT.
alf
OR alf
OZ alf
GATÁS
Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki hogy Sárváron valamelyik Thai masszázs szalonba van-e lehetőség egy kis pluszra is akár?!
Sziasztok!
Nyiregyi vagy debreceni élmény fürdöbe mennék párral irjon aki jönne vagy szoboszlói is ok. peti
Nyiregyi vagy debreceni élmény fürdöbe mennék párral irjon aki jönne vagy szoboszlói is ok. peti
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Sziasztok! 24-én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Sziasztok! Párommal ápr. 26-28ig Gyula Corvin-ban szállunk meg. Ha lesz ott rajtunk kívül olyan pár aki szintén nyitott az ismerkedésre majd esetleg szintet is lépni, írjon üzenetet privát formában. Szép napot!

Katie Lee