Csütörtökön az esztergomi szaunában valaki?
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok
Sziasztok! Holnap hétköznap a délelőtti órákban keresek masszőrt Szombathelyen! Többiről egyeztessünk privátban!.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék mai nap párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas megyeből keresek
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Hali bükkf. Még aktivan működik?
Holnap Mórahalmi csendes velnedzben hölgyek vagy párok.Minden jóra
Corvinban
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Pénteken irány Gyula...
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Esztergom Dorog környékén pasi?esetleg masszőr pasi?
Szuper, szondáznak
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem. Megszoktam...no comment!
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, neked válaszoltak?
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok privátban írtam nektek
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 10:36
Sziasztok!
Profi Masszőrt keresnénk feleségem részére!!!
Légy ápolt,vastag farok előnyben
Keszthely ma?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Tegnapi napon (04.26) volt valaki Magyarhertelenden?
Sziasztok, írtam levelet
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 10:36
Sziasztok!
Szerintem is nagyon jo volt a cegledi naturista est, biztosan rendszeres latogato leszek

Bppár88
Denisa