Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Esztergom Dorog környékén pasi?esetleg masszőr pasi?
Nekem nem. Megszoktam...no comment!
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, neked válaszoltak?
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (tegnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok privátban írtam nektek
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:36
Sziasztok!
Profi Masszőrt keresnénk feleségem részére!!!
Légy ápolt,vastag farok előnyben
Sziasztok. Tegnapi napon (04.26) volt valaki Magyarhertelenden?
Sziasztok, írtam levelet
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:36
Sziasztok!
Szerintem is nagyon jo volt a cegledi naturista est, biztosan rendszeres latogato leszek
Sziasztok!
Sziasztok! Nagyon kellemes volt pénteken Cegléden és még egy gyönyörű hölggyel is beszélgettem egy jót. Ha itt vagy Móni és van kedved, írj rám
Szia! Én voltam a párommal.Nekünk is nagyon bejött, minksem hagyjuk ki a következőt!
(Ez egy válasz Milanda üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:45
Sziasztok!
Volt innen pár péntek este Cegléden?
Mi először voltunk, de máskor is megyünk.
Tetszett!
Volt innen pár péntek este Cegléden?
Mi először voltunk, de máskor is megyünk.
Tetszett!
Lesz ma valaki innen a bükki szaunában ?
Szabolcsban kényeztető masszázs internetes hölgy részére!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Ma este a Magnumban hölgynek yoni masszázs!?
Keszthely, Sirius ma este?
Sziasztok ma estere Szarvason színvonalas saját wellness nyaralómba szívesen fogadnék házaspárt cuckold ill 3 mas szexbe tapasztalt férfi vagyok. Kellemes beszelgetes italozas nagy jakkuziba szép kellemes teraszon lazulnibés izgalmas erotikus szex kikapcsolódás. Ha felkeltette érdeklődésedet írj levélben kérlek. Ápolt igényes férfi vagyok.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Sziasztok!
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testmasszázs írj üzenetet.
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testmasszázs írj üzenetet.

hooooll
Antinia