Egy jó kis éjszakai welness gyulán valakivel?
Sziasztok!
Ma hölgy,pár éjszakai fürdőzés Vásárosnamény Szilva fürdőben?
Egy kis lazulás és jól érezzük magunkat!
Ma hölgy,pár éjszakai fürdőzés Vásárosnamény Szilva fürdőben?
Egy kis lazulás és jól érezzük magunkat!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék jövő héten párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas Somogy megyéből keresek. Töltsük kellemesen hétköznapokat kis izgalmakkal kis játékokkal kukkolással masszással kényeztetéssel.
Szaunázáshoz, wellneshez vagy akár hétvégi közös kiruccanáshoz, kikapcsolódáshoz keresek Nőt/lányt vagy egy túlfűtött, nyitott párost
Sárvár, Bük, Körmend valaki?
Sziasztok holnap esetleg pár vagy holnap Debreceni termálfürdőbe ismerkedni?
Ma dun v este hölgyet masszíroznek. Privát
Szauna69-be ma este hölgy, esetleg pár akinek lenne kedve huncutkodni? Masszázs yoni masszázs!?
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Sziasztok. Valaki kecskeméten megmassziroz?
mai napon ismerkednék kis farkú férfival a széchenyii fürdőben
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Ma este ölgy vagy pár egy jó masszázsra akár tantra masszázsra? Tapasztalt vagyok és szeretem csinálni. Csak hölgy részére opció a belépés biztos a masszázs biztos a többi hogy mi történik az már rajtatok is múlik.
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
A szaunában találkozunk!!!!!
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2026. 04. 29. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Budapest jó neked
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 12:21
Hölgyet,feleséget masszíroznék!Komoly és megbízható férfi vagyok!A feltételeket te ezabod!
Hölgyet,feleséget masszíroznék!Komoly és megbízható férfi vagyok!A feltételeket te ezabod!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék mai nap holnap párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas megyeből keresek. Töltsük kellemesen a hosszú hétvégét kis izgalmakkal
Szombaton délután Egerszalókon wellnessezünk, jóképű nemdohányzó pasi csatlakozását várjuk. Részleteket privátban. Ne ide írj !

cirobumer
Charlie 2