Egész napos lesz?
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (2026. 05. 05. kedd 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Május 9-én Kerekdombon leszünk, párokkal ismerkednénk.
Sziasztok!Hétvégén hölgy,pár lesz innen Bükfürdőn?
Szombaton ki jön Szentesre a naturista napra?
Sziasztok!Miskolcon hölgy partnert keresek,az időpont május 15-16.Kirándulás,masszázs,amit szeretnénk
Hahó ugyan nem vagyok képzett masszőr de hölgyet szívesen masszirozok. Bfenyves-ről
(Ez egy válasz Vastagpajszer üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Volt már valaki itt köztetek aki a BP-i Aquaworld vagy Oriental Spa szaunáiban rosszalkodott? Mert 5. és 6. án ott leszek és szívesen rosszalkodnák vagy megnézném a rosszalkodókat
Keszthelyre keresek masszőr pasit parom részére!
Veszprém környékén keresnék hölgyet aki kellemes mazzsázst adna nekem.
Nem is kicsit
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Újra lesz Május 13-ÁN Tamási fürdő Naturalista nap 16 órától- 21 óráig. Jön valaki?
Hello ma estére 2 jó barát örömmel fogadna jó masszázst...
Fiatalos pár hölgy tagjának masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Szabolcsban! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban! Diszkréció adott és elvárt!
Eltévesztetted a
2026. 05. 03. vasárnap 12:52
fó
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni..
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni..
Pest vagy környékén masszőrt keresnék...aki fogadna
Gárdony ba van idén nudi ? Vagy megszűnik
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Berekfürdőn leszünk. Masszőr srác a nejemnek??
Egy jó kis éjszakai welness gyulán valakivel?

Mancika
Jana G