Sziasztok!Miskolcon hölgy partnert keresek,az időpont május 15-16.Kirándulás,masszázs,amit szeretnénk
Hahó ugyan nem vagyok képzett masszőr de hölgyet szívesen masszirozok. Bfenyves-ről
(Ez egy válasz Vastagpajszer üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Volt már valaki itt köztetek aki a BP-i Aquaworld vagy Oriental Spa szaunáiban rosszalkodott? Mert 5. és 6. án ott leszek és szívesen rosszalkodnák vagy megnézném a rosszalkodókat
Keszthelyre keresek masszőr pasit parom részére!
Veszprém környékén keresnék hölgyet aki kellemes mazzsázst adna nekem.
Nem is kicsit
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Újra lesz Május 13-ÁN Tamási fürdő Naturalista nap 16 órától- 21 óráig. Jön valaki?
Hello ma estére 2 jó barát örömmel fogadna jó masszázst...
Fiatalos pár hölgy tagjának masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Szabolcsban! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban! Diszkréció adott és elvárt!
Eltévesztetted a
2026. 05. 03. vasárnap 12:52
fó
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni..
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni..
Pest vagy környékén masszőrt keresnék...aki fogadna
Gárdony ba van idén nudi ? Vagy megszűnik
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Berekfürdőn leszünk. Masszőr srác a nejemnek??
Egy jó kis éjszakai welness gyulán valakivel?
Sziasztok!
Ma hölgy,pár éjszakai fürdőzés Vásárosnamény Szilva fürdőben?
Egy kis lazulás és jól érezzük magunkat!
Ma hölgy,pár éjszakai fürdőzés Vásárosnamény Szilva fürdőben?
Egy kis lazulás és jól érezzük magunkat!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék jövő héten párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas Somogy megyéből keresek. Töltsük kellemesen hétköznapokat kis izgalmakkal kis játékokkal kukkolással masszással kényeztetéssel.
Szaunázáshoz, wellneshez vagy akár hétvégi közös kiruccanáshoz, kikapcsolódáshoz keresek Nőt/lányt vagy egy túlfűtött, nyitott párost
Sárvár, Bük, Körmend valaki?

gittácska1
Petra S