Sziasztok! Holnap jön pár Bükfürdőre szaunázni?
Sziasztok! Masszazsra, intim masszazsra es kenyeztetesre keresek igenyes hölgyeket.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek.
Július 29- Augusztus 01 ig Igalban nyaralok egy két fős apartmanban egyedül. Hölgy vagy pár aki csatlakozna? 40-es jól szituált, igényes pasi vagyok......
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Péntektől a Bükfürdői szaunában ismerkednénk
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Hétvégén 06.11-13 Szoboszlón a Silver hotelban ismerkednénk!
Sziasztok.
Kecskeméten keresek meleg férfi masszőrt, hát és derék masszázsra.
Természetesen nem csak természetben fizetnék
Kecskeméten keresek meleg férfi masszőrt, hát és derék masszázsra.
Természetesen nem csak természetben fizetnék
Péntek este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Sziasztok
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Sziasztok! Volna itt olyan pár,akik pènteken mennek a szauna 69-be? Szivesen ismerkednèk.
Mosonmagyaróvár környékén tevékenykedem képzett masszőrként.
Sziasztok! Budapesti hellyel rendelkező partnerem keresem kölcsönös masszázsra
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!

zinus