Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Sziasztok!Igényes hölgyet/igényes párt keresek Szombathelyről,illetve a környékről.Szép napot!Üdv
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Sziasztok Ma pár Magyarhertelenden ki ferfit keres 3inak
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Ma este a Leányfalui éjszakai fürdőben szívesen vennénk adatlapunk szerinti pasi csatlakozását egy kis víz alatti játszadozásra. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
szombaton lesztek lányok/párok a sárvári fürdőbe? Vagy esetleg Kehidán?
Sziasztok!Mától vasárnapig Körmenden leszek, az Mjus-ban. Valaki onnan?
Most is aktuális!
(Ez egy válasz Darkness22 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 21:42
Sziasztok! Volna itt olyan pár,akik pènteken mennek a szauna 69-be? Szivesen ismerkednèk.
Zala , Vas megyében hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Holnap jön pár Bükfürdőre szaunázni?
Sziasztok! Masszazsra, intim masszazsra es kenyeztetesre keresek igenyes hölgyeket.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek.
Ha nehezen éled at ar orgazmust, szivesen segitek.
Július 29- Augusztus 01 ig Igalban nyaralok egy két fős apartmanban egyedül. Hölgy vagy pár aki csatlakozna? 40-es jól szituált, igényes pasi vagyok......
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Péntektől a Bükfürdői szaunában ismerkednénk
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Hétvégén 06.11-13 Szoboszlón a Silver hotelban ismerkednénk!

Sacred
Monika C