Debrecen 50kmes körzetében hölgy/pár hetero alapon, akik benne lennének egy laza, közös szaunázásban és utánna egy izgalmas levezetésében? Beszéljünk róla privátban
Sziasztok!
Jövő héten valaki, valakik a Calimbra Hotelben, kedd, szerda?
Ismerkednénk . . . .
Jövő héten valaki, valakik a Calimbra Hotelben, kedd, szerda?
Ismerkednénk . . . .
Sziasztok! Hertelenden van innen ma valaki?
Sziasztok.Tapioszecsö Hotel Vesta?
Sziasztok.Szivesen találkoznék holnap,VÁSÁRNAP átlagos alkatú,18-55év közötti LÁNNYAL,Nővel,elhanyagolt Feleséggel,Párocskával.Nudiz6nánk a Komáromi HARCSÁSON.Elfogad6ó távolságon belül Érted megyek autóval...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyeskezű masszőrfiú vagyok....PUSSZ
Holnap esetleg párok lesznek a Gyomaendrődi fűrdőbe?
Sziasztok Ma este pár hertelenden ki férfit keres 3iknak
Gyöngyös és környékén keresnék párt kukkolásra vagy akár csatlakoznék is! Utazni tudok.
Sziasztok!Keresem azt a párt,akivel ma a Bük-i szaunavilágban beszélgettem.Ha Magatokra ismertek,légyszíves jelentkezzetek.Szép napot/estét!Üdv
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok ma estétől vasárnap estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok! Vasárnap délután hölgyekkel,párokkal ismerkednék Bükfürdőn
Jelentkezem
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 06. 19. péntek 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 01:23
Sziasztok. Pénteken napközben keresünk masszőrt mindkettőnk örömére! Privát üzenetet várunk
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben és környékén esti kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok
Sziasztok. Pénteken napközben keresünk masszőrt mindkettőnk örömére! Privát üzenetet várunk
Péntek este masszőr házhoz megy
Szombaton valaki Leányfalu éjjeli fürdő ?
Még mindig keresünk szombatra !
Szombat este a Leányfalui éjszakai fürdőben szívesen vennénk adatlapunk szerinti egy, max. két pasi csatlakozását egy kis víz alatti játszadozásra. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szombat este a Leányfalui éjszakai fürdőben szívesen vennénk adatlapunk szerinti egy, max. két pasi csatlakozását egy kis víz alatti játszadozásra. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok. Szombaton Sárváron èjszakai szauna. Párok,csajok?

Kelly