Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Sziasztok Ma Harkány a pár ki ferfit keres 3iknak
Sziasztok Harkányban nyaral valaki Párok:
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon és környékén. Kisebb távolság vállalható.
Sziasztok!Holnap igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Veszprém környékén keresek hölgyet olajos farokmasszázsra.
Lenti wellnesbol valaki véletlen ?
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, (massage) lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Éjszakai fürdőzés Pàpàn? A barátnőmmel megyünk
Sziasztok. Ma esetleg valaki Kecskemétről?
Jövő héten Zalakaros mendan?
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
Aug 13.-án zalakaroson leszünk! BSW koncerten is, szívesen vennénk pár közeledését. A koncert után, akár a szobánkban is folytathatjuk a bulit.
Üdv:Párokhoz csatlakoznék csakis a hölgy örömére ..kaamusok és melegek kíméljenek.várom az üziket..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilokkk mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilokkk mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint!
Helyem van! Maximális diszkréció!
Helyem van! Maximális diszkréció!