Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Üzenet módosítása
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Üzenet módosítása
Sziasztok.
Kérlek szépen értelmes válaszokat küldjetek.
Bükfürdő szauna reszlegről kérhetek pár infót.
Akár privát üzenetben.
Kinti és benti részt olvastam hogy van medence az is fürdőruha nélküli terület? Lehet ott meztelenül fürdeni?
Kérlek szépen értelmes válaszokat küldjetek.
Bükfürdő szauna reszlegről kérhetek pár infót.
Akár privát üzenetben.
Kinti és benti részt olvastam hogy van medence az is fürdőruha nélküli terület? Lehet ott meztelenül fürdeni?
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam.
Fiatal, igényes, sportos masszőr férfiként szívesen szinesíteném igényes párok egyuttléteit akár lazító, vagy erotikus masszazsokkal!
Privátban írjatok kérlek!
Privátban írjatok kérlek!
Sziasztok!
Ritkán olvasom, hogy a debreceni szauna vilagban is szervez valki(k) talit, ismerkedéseket... persze lehet figyelmetlen vagyok és az is igaz, valakinek kezdeni kell...
Így kérdezem, ma délután kinek van kedve szaunázni, beszélgetni, ismerkedni a debreceni szauna világban?
Ritkán olvasom, hogy a debreceni szauna vilagban is szervez valki(k) talit, ismerkedéseket... persze lehet figyelmetlen vagyok és az is igaz, valakinek kezdeni kell...
Így kérdezem, ma délután kinek van kedve szaunázni, beszélgetni, ismerkedni a debreceni szauna világban?
Sziasztok párként keresünk masszőrt Dél-pest környékén aki hátmasszázsban profi.
Masszázs Karcagon hölgyrek , párok és pasik számára.
Júl.30-ig Balatonfüreden nyaralunk, kedves párral ismerkednénk
Intelligens hölgy részére kényeztető masszírozást ajánlok!
A masszázs az igényei alapján történik!
Helyem van!
A masszázs az igényei alapján történik!
Helyem van!
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
Sziasztok Ma Harkány a pár ki ferfit keres 3iknak
Sziasztok Harkányban nyaral valaki Párok:
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon és környékén. Kisebb távolság vállalható.
Sziasztok!Holnap igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Veszprém környékén keresek hölgyet olajos farokmasszázsra.
Lenti wellnesbol valaki véletlen ?
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, (massage) lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Éjszakai fürdőzés Pàpàn? A barátnőmmel megyünk

yazid