Sziasztok!
Székesfehérváron keresek masszázst.
Székesfehérváron keresek masszázst.
Sziasztok,
Partnert keresnék, aki eljönne velem a Magnum szaunába. Sportos 48 éves pasi vagyok .
Partnert keresnék, aki eljönne velem a Magnum szaunába. Sportos 48 éves pasi vagyok .
Sziasztok!
Ma délután jön valaki a debreceni Szaunavilágba? Ott közös program, ismerkedés és ha szimpik leszünk utána masszázs (kölcsönös), egyéb izgi dolgok.
A legszuperebb az lenne, ha párok jeleznének vissza!
Ma délután jön valaki a debreceni Szaunavilágba? Ott közös program, ismerkedés és ha szimpik leszünk utána masszázs (kölcsönös), egyéb izgi dolgok.
A legszuperebb az lenne, ha párok jeleznének vissza!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Szép reggelt
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
Sziasztok. Partner partnerek keresek masszázsra. Csak privát üzenetben.
Köszönjük az élményt, a csinos párnak kerekdombi termálban!
Sziasztok
Augusztus 21-23 közt keresnék egy hölgyet aki a társaságom lenne Miskolcon.
Szállás,étkezés,szauna,wellnes mindent biztosítok
Augusztus 21-23 közt keresnék egy hölgyet aki a társaságom lenne Miskolcon.
Szállás,étkezés,szauna,wellnes mindent biztosítok
Megtelt!
Ma este Szilvásváradon hölggyel és/vagy párral találkoznék. Előny ha te/ti is a LaContessaban lesztek.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám
Sziasztok!
Ma délután Magyarhertelend én ismerkednénk.
Ma délután Magyarhertelend én ismerkednénk.
Sziasztok kedves megbízható diszkrét intelligens pasiként ismerkednek Zala Vas megyében párral kellemes időtölteshez!
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki a szállodában aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Hölgyet masszíroznèk, kényeztetnèk
De párokhoz is csatlakoznèk harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznèk harmadiknak
Sziasztok mi egy valos par vagyunk kezdők ezen a téren helyel rendelkezünk 202608.01 szombat estére keresunk part vag masszőr pasit vibered legyen
Sziasztok a hétvége folyamán mondjuk szombaton lesz ismerkedésre nyitott pár/lány a Győri fürdő (Rábaquelle) szaunavilág részén??
Sziasztok!
Hétvégén szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral.
Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Hétvégén szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral.
Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!