Sziasztok. Hétvégén újra Bükfürdőn leszünk. Olyan középkorú úriembert keresünk akinek lenne kedve megmasszírozni a párosunk hölgytagját. Péntek vagy szombat este lenne jó. Olyat keresünk aki türelmes és elfogadja ha egy adott pillanatban nemet mondanak neki.
Erotikus érzéki kényeztető masszírozást ajánlok hölgyeknek!
Kényeztetésednek csak a fantáziád szab határt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!!
Kényeztetésednek csak a fantáziád szab határt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!!
Kedves Párok..3. És 4.nek pasi?? Valakinél szóbajöhet?..a sok buzi és kamus kíméljen..
Sziasztok! Erotikus, érzéki masszázst kínálok Mosonmagyaróvár melletti légkondícionált masszázshelyiségemben. Vágyaidnak csak a képzeleted szabhat határt. Képzett masszőrként várlak egy kényeztető kezelésre.
Időpontegyeztetés privát üzenetben
Időpontegyeztetés privát üzenetben
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Wellness hétvégére keresek partnert. PM
Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Kizárólag hölgyek
Sziasztok! Az ország keleti régiójából keresek olyan hölgyet, aki szívesen jönne welnessezni és izgatja az erotika, az erotikus játékok. Ha szeretnél közösen izgalmakat átélni, nekem nem az aktus az elsődleges, bátran keress.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék augusztus 17-23-ig Veszprém környékén lenne helyem is.Házibarát szerep is érdekelne.Írjatok
Sziasztok! Hölgyeim egy masszázst valaki!? Ápolt méretes masszőr pasi vagyok!
Péntek este ráckevei szaunaesten ismerkednék párral, férfival.
Sziasztok! A hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón wellnessezünk. Esetleg volna egy vagány Pár, akikkel izgalmasabbá tehetnénk? Privát üzenetet várunk
Olvasd újra kit keresnek és mikor. Nem pasit és nem majd ha...
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2026. 08. 12. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Esetleg ha hazajöttök?
(Ez egy válasz Xatix77 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 18:47
(Ez egy válasz Xatix77 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 08/20-23 között Hévizen szimpatikus párral ismerkednénk.
Holnap jon valaki innen Aquaworldbe?
napkozben fogom megnezni a textilmentes reszt.
napkozben fogom megnezni a textilmentes reszt.
Sziasztok jövő héten Bp leszünk péntekig párokkal szívesen ismerkedünk illetve20++fiukkal
Sziasztok, 08/20-23 között Hévizen szimpatikus párral ismerkednénk.
Péntek este Ráckevei termálban ismerkednék fiatal, sportos, normális, masszázsban profi srácként igényes párral, hölggyel! Vendégül is látlak Titeket szívesen ! HETERO vagyok!
Intelligens hölgy részére kényeztető masszírozás Szabolcsban!
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Diszkréció természetes !
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Diszkréció természetes !

medegy