Köszönöm a vàlaszod!
Én sem tudtam haverom ràvenni jöjjön el! Aztàn én is addig hezitàltam míg lemaradtam...Majd legközelebb össze jön! (Ez egy válasz TonyStark üzenetére (ma 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:20
Én sem tudtam haverom ràvenni jöjjön el! Aztàn én is addig hezitàltam míg lemaradtam...Majd legközelebb össze jön! (Ez egy válasz TonyStark üzenetére (ma 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvileg 18-23-ig… végül nem mentem mert nem akart senki csatlakozni, egyedül pedig nem volt kedvem :/
Elvileg 18-23-ig… végül nem mentem mert nem akart senki csatlakozni, egyedül pedig nem volt kedvem :/
(Ez egy válasz Kariboy üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Hölgyek! Gyakorlott masszőrként kényeztető masszázst ajánlok Siófok és Veszprém vonalon. Szépestét
Shorazban lesz valaki mostanában azaz 1-2 héten belül? Masszôr pasi vagy szimpatikus igényes pár ?
Szia
Korábban tudnátok jönni ? (Ez egy válasz Nyitottpasi38 üzenetére (ma 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:50
Korábban tudnátok jönni ? (Ez egy válasz Nyitottpasi38 üzenetére (ma 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szexi feleségemmel, szeptember kozepem eltöltünk par napot a shiraz hotelben. Eleg erotikusra tervezzük. Többesben tapasztalt parokkal ismerkednenk. Uzeneteket privatba varjuk!
Szia! Mettől meddig van szauna program?
(Ez egy válasz TonyStark üzenetére (tegnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:51
Sziasztok! Vasárnapi textilmentes szauna estre keresek női partnert Rackevére! Pesten akàr fel is veszlek, Viszlek-hozlak, vagy találkozhatunk ott is. Kapcsolódjunk ki, aztán meglátjuk hogy alakul e bàrmi
privátban jelezz ha érdekel a dolog
privátban jelezz ha érdekel a dolog
Sziasztok!
Esetleg adna infót hogy ma tényleg van Ràckevén textilmentes szauna progi? Vagy csak napközben volt? Mert ha este van még kocsiba is ülnék szívesen! Ha lenne esetleg pàr vagy hölgy aki csatlakozna írjon ! Viber: 06303123470
Esetleg adna infót hogy ma tényleg van Ràckevén textilmentes szauna progi? Vagy csak napközben volt? Mert ha este van még kocsiba is ülnék szívesen! Ha lenne esetleg pàr vagy hölgy aki csatlakozna írjon ! Viber: 06303123470
Sziasztok a BÁBOLNAI fürdőben vagyok valakinek nincs kedve csatlakozni hozzám a szaunába?
Sziasztok valaki masszírozna Kecskeméten?
08.19-22 közt Hajdúszoboszlón nyaralunk. Ismerkednénk
Sziasztok! Szexi feleségemmel, szeptember kozepem eltöltünk par napot a shiraz hotelben. Eleg erotikusra tervezzük. Többesben tapasztalt parokkal ismerkednenk. Uzeneteket privatba varjuk!
Írj, ha szeretnél jönni ingyenes egész testes sport, svéd vagy relax masszázsra
Sziasztok Este pár Magyarhertelenden ki férfit keres 3iknak
ma délután a komáromi fürdőben textil mentes szaunázáshoz keresek hölgyet
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Mai nap ismerkednék párral vagy hölgyel akár csak meg is maszírozlak képzett masszőr vagyok privátban keress
Sziasztok!
Pár napot Hajdúszoboszlón leszünk,párokat ès fèrfiakat is keresünk,de max 40 èves korig.
Privátba várjuk a megkeresèseket.
Pár napot Hajdúszoboszlón leszünk,párokat ès fèrfiakat is keresünk,de max 40 èves korig.
Privátba várjuk a megkeresèseket.
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Valalta (Rovinj) 19–23. között
Sziasztok! Ebben az időszakban Valaltán nyaralok. Jön vagy tartózkodik ott valaki ekkor? Szívesen összefutnék nyitott partnerekkel egy jó hangulatú találkozóra. Ha benne lennél, írj privátban! wave
Sziasztok! Ebben az időszakban Valaltán nyaralok. Jön vagy tartózkodik ott valaki ekkor? Szívesen összefutnék nyitott partnerekkel egy jó hangulatú találkozóra. Ha benne lennél, írj privátban! wave
Sziasztok! Masszőr Hölgyet keresek Borsod és Heves megyében aki megmasszírozna! Köszönöm.