Szia
Korábban tudnátok jönni ? (Ez egy válasz Nyitottpasi38 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 16:50
Korábban tudnátok jönni ? (Ez egy válasz Nyitottpasi38 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szexi feleségemmel, szeptember kozepem eltöltünk par napot a shiraz hotelben. Eleg erotikusra tervezzük. Többesben tapasztalt parokkal ismerkednenk. Uzeneteket privatba varjuk!
Shorazban lesz valaki mostanában azaz 1-2 héten belül? Masszôr pasi vagy szimpatikus igényes pár ?
Kedves Hölgyek! Gyakorlott masszőrként kényeztető masszázst ajánlok Siófok és Veszprém vonalon. Szépestét
Elvileg 18-23-ig… végül nem mentem mert nem akart senki csatlakozni, egyedül pedig nem volt kedvem :/
(Ez egy válasz Kariboy üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a vàlaszod!
Én sem tudtam haverom ràvenni jöjjön el! Aztàn én is addig hezitàltam míg lemaradtam...Majd legközelebb össze jön! (Ez egy válasz TonyStark üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 22:20
Én sem tudtam haverom ràvenni jöjjön el! Aztàn én is addig hezitàltam míg lemaradtam...Majd legközelebb össze jön! (Ez egy válasz TonyStark üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvileg 18-23-ig… végül nem mentem mert nem akart senki csatlakozni, egyedül pedig nem volt kedvem :/
Sziasztok!
50-es sportos, szexi nejem részére keresek fiatal, sportos masszőrsrácot elsősorban a Balaton környékéről.
Megkereséseket privátban kérem!
50-es sportos, szexi nejem részére keresek fiatal, sportos masszőrsrácot elsősorban a Balaton környékéről.
Megkereséseket privátban kérem!
Sziasztok , köszönöm az érdeklődéseket, de nem egyértelmű a kiírásom bocsánat . Én a párommal megyek a Shiraz hotelbe pár napra és ferfi masszőrt keresek illetve párrral ismerkednénk ott . Köszi
Sziasztok , köszönöm az érdeklődéseket, de nem egyértelmű a kiírásom bocsánat . Én a párommal megyek a Shiraz hotelbe pár napra és ferfi masszőrt keresek illetve párrral ismerkednénk ott . Köszi
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Esztergomban az Aquában ma lesz társaság?
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Hölgyhöz, lányhoz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe, nudizni!
Egy kellemes masszázs jól esne!!
Kedves Hölgyek! Gyakorlott masszőrként kényeztető masszázst ajánlok Siófok és Veszprém vonalon. Szép napo!
Sziasztok! Úgy gondoljátok szükségetek lenne egy jó masszázsra irjatok,férfiakat ,párokat,hölgyeket várok.Kecskeméten kulturált környezetben!
08.19-22 közt Hajdúszoboszlón nyaralunk. Ismerkednénk.
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Az ország keleti részén élő hölgyet keresek, aki szívesen eljönne welnessezni és izgatja az erotika, az erotikus játékok. Ha szeretnél közösen izgalmakat átélni, nekem nem az aktus az elsődleges. Keress bátran!
Kedves Hölgyek! Gyakorlott masszőrként kényeztető masszázst ajánlok Siófok és Veszprém vonalon a mai napra. Szép napot! Érdeklődés privátban, köszönöm.
Salgótarján környékén hölgy aki meg masszírozna, viszonzás képpen kényeztetném.. Írj privit

Heni 2