ki volt ma este a Magnum szaunaba???
Sziasztok. Van aki szokott járni a Magnumba Xplore bulira? Pár, hölgy megy?
Sziasztok!A heten, Egerszalok vagy Demjenben,szivesen jatszadoznak par holgy tagjaval.Igenyes pasi vagyok,privatban irjatok,koszi.
Kedves Hölgyek, gyakorlott masszőrként ma estére kínálok kényeztető masszázsprogramot. Veszprém - Siófok. Keress privátban! Szép napot!
Hello, ha nem lesz pont olyan, én mennék
(Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:40
Duci molett hölgy masszázsára hetero pasit keresnénk max 40 éves korig! Előny mackó test, kis intim!
Duci molett hölgy masszázsára hetero pasit keresnénk max 40 éves korig! Előny mackó test, kis intim!
Sziasztok! Kellemes hölgy társaságát keresem szaunázashoz
irj batran
irj batran
Sziasztok!Talán szerencsével járok...a tegnapi szimpatikus párt keresem a Bük-i szaunavilágból,akik közvetlenül mellettem voltak a külső medencében...Megkérdeztem Öket,hogy nem zavarom-e Öket,ha mellettük foglalok helyet,de mondták,hogy nem....Szép napot!Üdv
Itt van esetleg a pár (50-es férfi rövid hajú tetovált pasi, 35-40-es szilikoncicis, szépszájú, szépszemű, picit husis csajszi) akivel a benti meleg medencében beszélgettünk? Ha véletlenül igen, írjatok!
Holnap este jön valaki a Magnumba vegyes estére? X-Plore
Masszázs, jakuzzi, már csak te hiányzol.
Ápolt masszőrt várunk ma délután, este.
Ápolt masszőrt várunk ma délután, este.
Sziasztok! Tudna ajánlani valaki Szegeden vagy Kecskeméten igényes kényeztető páros masszázst?
Masszírozás hölgyeknek igényeik alapján!
Helyem van ! Diszkréció természetes!
Helyem van ! Diszkréció természetes!
Sziasztok! Harkányban fürdőfeszt van. Párokkal adatlapunk szerint szívesen ismerkedünk
Pápai termal szaunaba keresek partnert aki raerne az irjon!
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Illatok, meleg olajok, masszázságy készen áll.
ma ebéd utánra vagy kora délutánra VALÓSAN masszírozni (is) tudó pasit keresünk Budapest területén, itt hétvégéző debreceni PÁR vagyunk! Fizetség természetben a hölgy által, de tényleg tudj masszírozni!!!!
Szeptember elején Egerszalókon lesz valaki?
Sziasztok hölgy pár Horvátországba Rogoznica közelében?
Sziasztok!
Ma délelőtt masszázs Karcagon hölgyek, párok és pasik számára.
Ma délelőtt masszázs Karcagon hölgyek, párok és pasik számára.

mazsi1
Samanta