Sziasztok fantáziálok ilyen olyan izgalmas játékon párt kukkolnék lesnek meg. A játék menete az lenne a kedvenc pizzátokat vagy ételeteket megbeszélt időre megbeszélt helyszínre szállítanám. A hölgy meztelenül átvenné a pizzát vagy bekopognék szépen csendben bemennék kukkolnék egy picit és szépen csendben távoznék természetesen a rendelést otthagynám és én állom. Esetleg ezt egy erdős területen parkolóban is eljátszhatjuk mindenki fantáziájára bízom. Keressetek priviben és megbeszéljük Zala Vas Balaton déli partja
Sziasztok!
Szívesen masszíroznám kényeztetném Szekszárdon nyitott 50+ os pár házaspár hölgy tagját tetőtöl talpig finoman és gyengéden . Írj privátba ha szeretnél egy kellemes finom kényeztetést !
Szívesen masszíroznám kényeztetném Szekszárdon nyitott 50+ os pár házaspár hölgy tagját tetőtöl talpig finoman és gyengéden . Írj privátba ha szeretnél egy kellemes finom kényeztetést !
Sziasztok! Ma Bábolnán pár esetleg férfi?!
Kedves Hölgyek! Szombat estére kínálok kényeztető masszázst Pécsen vagy környékén gyakorlott masszőrként, privátban keressetek.
Valaki megy ma AquaWorld szállodai részre?
Sziasztok! Ma Csokonyavisontán a szaunában ismerkednénk.
Ma vki pápán szauna?
Aquaworldbe vagy oriental spa-ba megy ma valaki? Hölgyek/párok?
Párok-lányok ma egy közös szauna látogatás
A hétvégén masszázs Karcagon hölgyek párok és pasik számára.
Holnap a Salirisben pár, esetleg hölgy, kellemes beszélgetésre, izgalmas masszázsra?
Holnap délután Egerszalókon strandolunk a Salirisben. Szívesen vennénk egy adatlapunk szerinti pasi csatlakozását. Részleteket csak privátban, ne ide írj !
Sziasztok!
Valaki/k esetleg Horvátországba a Bracs szigeten Bolba nincs véretlenül?
Valaki/k esetleg Horvátországba a Bracs szigeten Bolba nincs véretlenül?
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok! Ma este valaki, valakik a V8-ban, Szenendrén?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Sziasztok!Szombatra keresek párt, esetleg bi pasit.Hely megoldott, hazibarát szerepben is benne lennék.Írjatok
Tud e valaki olyan lehetőséget ahol tanult masszőrhölgy intim,tantra,yoni masszázst adna ,csinálna tanítana párnak?
Privátban légyszi
Privátban légyszi
Hölgyet maszíroznék! Igényeid szerint!
Sziasztok ,
Pénteken Kerekdomi Naturista este szívesen csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz .
Együtt szaunnazni , beszélgetni … oldottam , ha alakul valami alakul , ha nem akkor is jol éreztük magunkat
Pénteken Kerekdomi Naturista este szívesen csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz .
Együtt szaunnazni , beszélgetni … oldottam , ha alakul valami alakul , ha nem akkor is jol éreztük magunkat

zombi33
Justine