Sziasztok, Szombaton Balloszogben nudista est lesz, ki lesz ott?
Szia én hétvégén megyek ha benne vagy össze futhatunk.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (tegnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha Hévízre tervezel a feleségeddel/bnőddel jönni és szeretnéd ha a masszőr kényeztetné akkor írj bátran de csak privát üzenetben, ne ide az üzenőfalra..kamusok és melegek kíméljenek!
Vasárnap Győrben vagy Esztergomban szaunáznék.
Lenne kedve csatlakozni bárkinek? Hölgy, pár, férfi ...
Valaki?
Lenne kedve csatlakozni bárkinek? Hölgy, pár, férfi ...
Valaki?
Hello Zalakaros Men Dan ban valaki ?
Sziasztok
Hetkoznap v hetvegere keresek szaunatarsat
irj batran
Hetkoznap v hetvegere keresek szaunatarsat
irj batran
Sziasztok! Én szívesen mennék hozzátok masszírozni, ha tudtok fogadni
(Ez egy válasz Navingold üzenetére (tegnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Navingold üzenetére (tegnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszírozás hölgyeknek diszkréten Szabolcsban!
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok tantra masszőrt keresnénk hét végére
Sziasztok!
Ha ma mennék mikor érdemes a Magnumba lemenni?
Ha ma mennék mikor érdemes a Magnumba lemenni?
Bp vki ma vmerre?
Sziasztok
Megy ma pár vagy hölgy Magnumba akik vevők lennének egy fiatal srácra?
30F
Megy ma pár vagy hölgy Magnumba akik vevők lennének egy fiatal srácra?
30F
Szerdánként is működik a Hertelendi szauna textilmrntes?
Szép napot, 30 éves férfi vagyok és szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz Székesfehérváron, Ráckevén vagy Cegléden naturista fürdésnél. Még nem voltam ilyen helyen és szeretném kiprobálni. Ehhez keresek szimpatikus társat/társakat. Ha úgy alakul több is lehetne , nyitott vagyok. Kedvesnek és értelmesnek tartom magam, nem vagyok domináns. Szeretek beszélgetni, de az elején inkább visszahúzódóbb vagyok. Akinek szimpatikus vagyok nyugodtan írjon , szívesen cserélek arcos vagy teljes alakos képet. Köszönöm szépen.
Sziasztok! Szerda napközben párt vagy lányt fogadnék, ha szeretnél egy kellemes erotikus masszázst ne habozz jelentkezz! Részletek privátban!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Sziasztok tegnap este kik voltak Ráckevén textilmentes szauna esten????
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Jó farkad van
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2026. 09. 12. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2026. 09. 12. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap jön pár Magnumba?

Afrodite21
Satin Bloom