Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#109   2009. 05. 27. szerda 23:58
Thunderstruck Thunderstruck VIP
Nálunk egyszerű kézsimogatásból is lett már döngetés. Nem gondoltam volna.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42
Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...

Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr. smile
Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag... smile

Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.

Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is. smile
Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele. smile
#108   2009. 05. 27. szerda 23:05
X Törölt felhasználó (40442)
És ebben az a legszebb hogy amikor barátnőmmel vagyok, nem csak Ő, de énis odavagyok ezért. Szabályosan hergelem magam meddig bírom ki. smile
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42
Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...

Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr. smile
Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag... smile

Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.

Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is. smile
Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele. smile
#107   2008. 12. 18. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (391255)
Így van a masszirozás a legjobb kezdet, egy stresszes nap után mi lazítaná el az embert jobban. Azután persze elccsúszhat errearra a kéz és más téma veszi kezdetét : smile
#106   2008. 12. 10. szerda 18:48
spiderman27 spiderman27
A masszírozás mindig jó lehet, hogy ellazuljon a nő. A bimbók izgatása, na van aki arra gerjed nagyon.
#105   2008. 12. 02. kedd 17:03
joker32 joker32
Az én barinőm ugy szoktam izgatni hogy simogatom egy kicsit mindenhol.Utána jöhet egy kis gyengéd hát maszirozás.Erre általában már beindul.Utána jöhet aminek jönni kell.
#104   2008. 12. 02. kedd 16:58
GUMMIMACI GUMMIMACI
masszírozni, finoman de alaposan, nyaktájékot többször is, majd a hátát végignyomkodva harapni-csókolni fültőn, majd tarkón...
kezdetnek ennyi wink
#103   2008. 12. 02. kedd 16:51
taljan taljan
Hát én kiveszem a pénzt a zsebéből! Arra rendkívül gyorsan beizgul smile
#102   2008. 12. 01. hétfő 20:29
alfreddi alfreddi
Nagyon jó tud lenni a finom, sokáig húzott előjáték, az biztos. Azt is ismerem, amit Fém_fatál ecsetelt lejjebb, de azt a gyümölcsöst még nem próbáltam. Szerintem az is jó tud lenni, amikor már délután kezjük egymást felhúzni, olyan váratlan kis támadásokkal, amit a másik nem is sejt, és csak lopva, egy pár pillanatig lehet megejteni, mert a helyzet abszolút nem alkalmas rá, és úgy kell elcsenni hozzá a pillanatokat. Aztán az összevillanó tekintek mindent elmondanak egymásnak időnként, és szavak nélkül is úgy helyezkedik az ember, hogy újra és újra előálljon az a helyzet, amikor megint egy kicsit lehet "lopni" egy kis szerelmet, és már szét is kell rebbenni, mintha mi sem történt volna. Ezután este már álltalában nincs gond a bemelegítéssel, már mindenki fél gázzal megy, mire oda érünk, hogy kezdődik a hancúr.
#101   2008. 11. 23. vasárnap 07:26
MmePrune MmePrune VIP Admin
"ki bírja tovább érintés nélkül" játék...ha már ki vagy éhezve, és tudod, hogy a vége úgyis szex lesz, akkor tökéletes ajzószer a "tartózkodás"...célzások, pajzán megjegyzések...folyamatos "nagyon kívánlak" jelzések küldése...nagyon hatásos tud lenni, szinte megőrjíti az embert, hogy nem érhet hozzá a másikhoz..a "macska kerülgeti a forró kását" esete
én totálisan be tudok indulni ettől smile
#100   2008. 11. 22. szombat 23:51
Fém_fatál Fém_fatál
Na ugye. smile Amit még nagyon szeretünk, és a férjem "találmánya", az a "gyümölcsös játszadozás" fantázianevet is viselhetné.
Különféle gyümölcsöket feldarabolunk, nyakonöntjük pezsgővel, és be a hűtőbe. Ott pár óra alatt összeérik, és mennyei finom lesz.
Az ágyra egy vastagabb pokróc szükséges, és mehet a maszatos cirógatás. Ha netán nem csak pihe-puha őszibarack, hanem kicsit keményebb gyümölcsös is kerülnek a válogatottba, annál jobb, azokat is ... fel lehet használni. Egy kis cirógatás a gyümölccsel, aztán mindketten harapunk belőle. Ha pedig marad, azt a végén éppen jól esik elfogyasztani. Nyami, most is ott figyel egy adag a frigóban, már csak embernek kell hazaérnie... smile
(Ez egy válasz astronomo üzenetére (2008. 11. 22. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 23:18
Nálunk is a gyengéd masszírozás, mint bevezetés válik be legjobban. A feleségem ráadásul kifejezetten azt kéri, hogy ne direktbe simogassam, hanem csak úgy "körülötte"... tíz perc után már nincs gond, mehet a menet.
#99   2008. 11. 22. szombat 23:18
astronomo astronomo VIP
Nálunk is a gyengéd masszírozás, mint bevezetés válik be legjobban. A feleségem ráadásul kifejezetten azt kéri, hogy ne direktbe simogassam, hanem csak úgy "körülötte"... tíz perc után már nincs gond, mehet a menet.
#98   2008. 11. 22. szombat 22:42
Fém_fatál Fém_fatál

#97   2008. 10. 06. hétfő 10:32
X Törölt felhasználó (347117)
Szia Adream!
Ne mond, hogy te még nem voltál úgy, hogy hazamész melóból, ahol egész nap cseszegettek, ki vagy fáradva, lefekszel, és a ház is leéghet, csak téged hagyjanak békén.
Nem azt mondom, hogy én annyira jómunkásember vagyok, de néha van úgy, hogy a világ legjobb nője sem érdekelne. Ilyenkor meg a partnered nem fog nyaggatni, ha csak egy kicsit is szeret téged. Nyílván, hogy ha látod a partneredről. hogy nincs benne egy kis szikra sem ami fogékonnyá tenné a sexre, akkor nem kezdesz neki, nem nyaggatod fölöslegesen. De viszont van olyan is amikor egyikőtök nagyon akarna egy kis hancúrt, de a másiknak meg meg kell hozzá hozni a kedvét. Mert ugye tudjuk, hogy a "nem" nem mindíg jelent nemet, és úgyis 2 perc múlva a partnered már szorosan fog ölelni.
Ergo amit leírtam valamiféle elő-előjáték szerepet tölt be nálunk.
Így remlélem már érted, hogy miért írtam , hogy "be szokott vállni".
ui: szívesen beszélgetek ebben a fórumban veled, ha még valami kérdésed lenne.
(Ez egy válasz adream üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 19:05
Hej Bigyok nem irigyellek! Te csak 'dreaming'arrol amit irsz,...es h'ja hogy meg be szokott valni....Hat nagyon 'etvagytalan' is lennel ha nem ... de nem baj azert jo,hogy irtal egy par tippet! ...csak olvasnak a csajok is el(az a par % ek)
#96   2008. 10. 05. vasárnap 19:05
adream adream
Hej Bigyok nem irigyellek! Te csak 'dreaming'arrol amit irsz,...es h'ja hogy meg be szokott valni....Hat nagyon 'etvagytalan' is lennel ha nem ... de nem baj azert jo,hogy irtal egy par tippet! ...csak olvasnak a csajok is el(az a par % ek)
#95   2008. 10. 05. vasárnap 15:02
X Törölt felhasználó (347117)
A barátnőm leginkább kétfajta technikát szokott alakalmazni.
1) a derekamra ül, és úgy masztizik, simogatja magát.
2) elkezdi szopogatni a farkam.
Általában mind a két dolog be szokott válni. smile

Én most utoljára úgy igzattam fel, amikor nem volt kedve a sexhez, hogy az anapi szekrény pakolásból kintmaradt bőrkesztyűmet felvettem, azt mondtam neki, hogy "Ralótámadás, ne mozdúlj!" Az egyik kezemmel hátolról befogtam a szemét, a másikkal meg elkezdtem simodatni a mellét, a punciját. Ez kb fél percig tartott, utána vigyorogva megfordult , megcsókolt és ment a sex.
Hozzá kell még tennem, hogy nem vagyunk szerepjátékosok, mert nem bírnánk ki nevetés nélkül.
#94   2008. 07. 05. szombat 07:56
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Húúú bakker, az baj, ha nem tudja hol van, mert akkor kúrás után el kell magyaráznod neki merre van a buszmegálló. mf1
(Ez egy válasz nevembecenevem üzenetére (2008. 07. 05. szombat 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 04:19
szerintem a sex egyik legjobb része...
a legjobb mikor úgy felizgul a lány előjáték közben, h azt sem tudja hol van, vagy rádgerjed és tép karmol harap idiota
#93   2008. 07. 05. szombat 04:19
nevembecenevem nevembecenevem
szerintem a sex egyik legjobb része...
a legjobb mikor úgy felizgul a lány előjáték közben, h azt sem tudja hol van, vagy rádgerjed és tép karmol harap idiota
#92   2008. 04. 03. csütörtök 13:10
X Törölt felhasználó (142743)
mesélek neki arrol,mennyivel jobb volt a legjobb barátnőjével a szex.
#91   2008. 04. 01. kedd 10:26
X Törölt felhasználó (137313)
Szerintem "csapjatok" 1 "görbe estét"--->vidd el(mondjuk vmi évforduló alkalmából;pl:szülinap,névnap.+ismerkedésetek/ill. házassági évfordulótok napja,v. ilyenek --itt a közeljövőben--majális)1 swinger klub-ba.
Biztos tisztában van az ottani szabályokkal-->és +látja,"mi a pálya". wink
(De ez csak 1 ötlet.)
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 11:03
..köszönöm Kérdésed...sajna a vér nem válik vízzé..esetemben...
A nejem rövidke fellángolása nem tartott sokáig...
A helyzet az, hogy belefáradT-A-M az állandó küzdelembe...legfőképp, hogy csak én küzdök...
Amit lehet, kipróbálT-A-M...de a legfontosabb tényezővel van a probléma...az Ő szándékával...azaz épp a szándék hiányával, mert Neki minden jó úgy ahogy van... smile
#90   2008. 04. 01. kedd 09:22
kandurmarci kandurmarci
A legtöbbször: zuhanyozás után jön a kakaóvajas masszázs lábfejtől nyakig, kézfejtől nyakig, mellek szélétől a bimbókig, fenék, combbelső, punci-popsi és környéke, már nyelvvel is meg ilyenkor már testtel és álló farokkal mindenütt és tudvalévő, mi a vége. Mostanában ez a módi járja nálunk leginkább, de nem mindig.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 10. 25. csütörtök
Üzenetek: 129db
Utolsó üzenet: 2020. 05. 21. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!