Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#732   2009. 09. 19. szombat 05:23
Irresponsible Irresponsible
Még nem voltam így,de jó lehet...egszerre kettőt érezni (izgi)
#731   2009. 09. 18. péntek 13:55
Vucsi Vucsi
Azt Én is csak igazolni tudom,hogy ki lehet elégíteni "rendesen"2 lányt egyszerre...sőt még azt is elértem néha,hogy már szóltak ,hogy időt kérnek smile )) egy kis pihenésre,regenerálódásra!!!
#730   2009. 09. 18. péntek 08:13
X Törölt felhasználó (571)
mesélnél részletesebben? smile
#729   2009. 09. 18. péntek 06:34
Vucsi Vucsi
Sziasztok!
Nekem sok jó tapasztalatom van ezen a téren...főleg,ha olyan (házas)párt "fogtam"ki ,akik tényleg akarták is az egészet,s kölcsönösen meg volt a szimpátia is....volt olyan is ,hogy a férj közben elaludt vagy tv-t nézett a másik szobában,mert hamar "kidőlt" a csata sorból. smile .Én a 2lány-1fiú-s dolgot is szeretem.De mindegyiknek meg van a maga varázsa!!!
#728   2009. 08. 28. péntek 15:09
bazijoe19 bazijoe19
Ez szerintem is így van, 1 pasi nem tud egyszerre kielégíteni 2 nőt, (a 2 nő+ 1 ffi akkor jó, ha a 2 csaj is eljátszadozik egymással ) 1 nőt viszont ki tud elégíteni 2 pasi, vagy akár több is, olyat még nem próbáltál?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 09:29
Én nagyon régóta művelem ezt a műfajt, nagyjából tíz éve. A kezdetek a gólyatáborba nyúlnak, amikor egy buli után két felsőbbévessel kettesben maradtam egy szobában. Az egyikőjükkel belemelegedtem, a másik pedig magunkra akart hagyni minket. Utána szóltam, hogy maradjon. Maradt. Aztán évekig folytatódott. Hosszú ideig pont ezért nem volt állandó kapcsolatom senkivel, mert inkább a két pasis sexkapcsolatot választottam, semmint azt, hogy legyen állandó pasim. Én úgy gondolom, hogy egy nő simán tud maximális élvezetet nyújtani két fickónak és ő maga is sokkal többet kaphat, mint egyvalakitől. A fordítottjára ez viszont nem igaz. Egyetlen egyszer voltam hajlandó belemenni a 2 nő 1 pasi felállásba. Életemben nem unatkoztam még annyira sex közben. Ezen kívül határozottan zavart a másik csaj jelenléte. Az előttem szólóval egyetértve, azt sem nagyon értékelném, ha a két pasi egymással lenne elfoglalva és nem velem.
#727   2009. 08. 28. péntek 11:26
Lillus Lillus
Pedig olyat találni, aki ezt elfogadja állandóra és még nekem is tetszik, sőt kettő van belőle, na olyat találni cseppet sem egyszerű. A jelen helyzet az, hogy az egyik elfogad engem így is és úgy tekint rám, hogy együtt járunk. Tudomásul veszi, hogy ritkábban sexelünk kettesben (csak vele) mint hármasban. De ha én választhatnék, akkor inkább a kettes számúval élnék, de azt sajnos nem lehet.
Szóval a jövőbe (is) tekintve hidd el cseppet sem egyszerű.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 09:59
hát elnéztelek!
Neked nem lehet nehéz partnert találni, még ha eccerre 2őt kell találnod akkor se! eljen nyes nyes nyes
#726   2009. 08. 28. péntek 09:59
surdapapa surdapapa
hát elnéztelek!
Neked nem lehet nehéz partnert találni, még ha eccerre 2őt kell találnod akkor se! eljen nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 09:29
Én nagyon régóta művelem ezt a műfajt, nagyjából tíz éve. A kezdetek a gólyatáborba nyúlnak, amikor egy buli után két felsőbbévessel kettesben maradtam egy szobában. Az egyikőjükkel belemelegedtem, a másik pedig magunkra akart hagyni minket. Utána szóltam, hogy maradjon. Maradt. Aztán évekig folytatódott. Hosszú ideig pont ezért nem volt állandó kapcsolatom senkivel, mert inkább a két pasis sexkapcsolatot választottam, semmint azt, hogy legyen állandó pasim. Én úgy gondolom, hogy egy nő simán tud maximális élvezetet nyújtani két fickónak és ő maga is sokkal többet kaphat, mint egyvalakitől. A fordítottjára ez viszont nem igaz. Egyetlen egyszer voltam hajlandó belemenni a 2 nő 1 pasi felállásba. Életemben nem unatkoztam még annyira sex közben. Ezen kívül határozottan zavart a másik csaj jelenléte. Az előttem szólóval egyetértve, azt sem nagyon értékelném, ha a két pasi egymással lenne elfoglalva és nem velem.
#725   2009. 08. 27. csütörtök 23:17
X Törölt felhasználó (192547)
Nekem az asszony most vallotta be,hogy ez a titkos vágya.Na és én is nagyon benne lennék.Úgyhogy most nagy keresésben vagyok,mert azért valami szimpi 3. kellene,először az ismerősök között keresgélek lookaround
#724   2009. 08. 27. csütörtök 22:51
zorn zorn
Rendben de ez saját?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 13:24
Egy kis illusztráció nyes

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

ezekről egy régi filmsorozat ugrik be: " 2férfi 1eset" nyes
#723   2009. 08. 27. csütörtök 13:24
BigJoe23 BigJoe23
Egy kis illusztráció nyes

ezekről egy régi filmsorozat ugrik be: " 2férfi 1eset" nyes
#722   2009. 08. 27. csütörtök 09:29
Lillus Lillus
#721   2009. 08. 26. szerda 20:45
pár8476 pár8476 VIP
Azert ez eleg komoly.Minket soha se vonzott.En jobban kedvelem ha a 2 pasi csak engem kivan.Szerintem nagyon rosszul es hanyagolva ereznem magam ha ilyesmi tortenne. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23078)
2009. 08. 20. csütörtök 02:19
Neked lehet, hogy nem tetszik, ha 2 pasi egymásnak is bekapja, de sokaknak - köztük nekem is - nagyon bejön. Egyébként is úgy korrekt, ha mindenki kényeztet mindenkit.
#720   2009. 08. 20. csütörtök 02:19
X Törölt felhasználó (23078)
Neked lehet, hogy nem tetszik, ha 2 pasi egymásnak is bekapja, de sokaknak - köztük nekem is - nagyon bejön. Egyébként is úgy korrekt, ha mindenki kényeztet mindenkit.
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 17:41
Én rendszeresen szoktam 2 pasival, vagy néha párhoz szoktam csatlakozni. Nekem mindkettő bejön. De pl amit szszike ír hogy a két pasi bekapja egymásnak az szerintem undorító. Ha már 2 pasi van azok foglalkozzanak velem smile

Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.
#719   2009. 08. 11. kedd 22:08
X Törölt felhasználó (413213)
Amùgy meg nem vitázok mert lehet igazad van.
#718   2009. 08. 11. kedd 22:06
Szerintem ez személy függő is.
#717   2009. 08. 11. kedd 20:59
Én pl. azért lennék oda mert imádok nyalni és van két kezem is. smile
#716   2009. 08. 11. kedd 19:48
X Törölt felhasználó (435436) VIP
Szerintem attól fél, hogy majd ő kudarcot vall, és esetleg átpártolok a másik pasihoz. Pedig ez nem így van. Viszont abban benne van, hogy két nővel 1x-re legyen dolga. Bármikor bevállalja, én is osztozom rajta, tehát nem értem, hogy miért nem megy bele a játékba. Erőltetni meg nem fogom a dolgot, semmi értelme. :S Várok türelemmel...... smile
#715   2009. 08. 11. kedd 18:29
X Törölt felhasználó (435436) VIP
Sziasztok! smile Életemben 2x volt rá alkalmam, hogy két pasival legyek egyszerre, azóta sem adatott meg. :( Ennek már kb 6-7 éve. Nagyon élvezném a dolgot, de a pasim nincs benne a dologban. :S Hiába beszélek vele, azt mondja szeret, és nem osztozik rajtam. Hogyan tudnám rábeszélni, vagy búcsút inthetek a dolognak? confused
#714   2009. 08. 11. kedd 18:10
baxi4 baxi4
Sziasztok!
Mi is dumáltunk a párommal a két férfi+Ő feállásról. Eleinte még volt is valami nála, kaptunk képeket és volt akire azt mondta ez jó pasi!!! Aztán itt kifujt az egész. Azt mondja neki elég vagyok én.Pedig tudom, hogy ő is qrva nagyot élvezne két faroktól. Úgy tűnik egyenlőre engem jobban izgat a dolog. Remélemegyszer spontán összejön. smile
#713   2009. 08. 10. hétfő 23:40
X Törölt felhasználó (419838)
az exemmel meg a barátjával sokszor voltunk 3ban.
mondtam én szivessen kiprobálnám akár több pasival is , de nincs több megbizhato ismeröse.

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!