Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#752   2009. 11. 03. kedd 19:04
X Törölt felhasználó (348504)
Ha még egyáltalán nem volt ilyesmiről szó köztetek, szerintem az a legjobb ha az egyik szeretkezés alkalmával szexfilmmel csináltok hangulatot és amikor a filmbe olyan rész van akkor célozhatsz rá, hogy ő mit szólna egy ilyen 3-ashoz.
#751   2009. 11. 03. kedd 14:14
T-A-M T-A-M VIP
Egyszerűen Mondd el neki...hogy izgat a dolog...lehet, hogy kellemesen "Csalódsz" Benne és Ő is érdeklődő lesz .....
#750   2009. 11. 03. kedd 10:55
kandurmarci kandurmarci VIP
Beszélni róla, akár úgy, mintha más valakikről lenne szó, úgy általában. Mi ismerőssel csináltuk, egyik sem ellenkezett. A lány legyen egy kicsit kihívó, jelezze pl. hogy nincs rajta bugyi, érintse meg "véletlenül" a pasit, s ha veszi a lapot, marad, ha nem, akkor meg veszi a kalapját és elmegy. A férfi pedig, miután észrevette, hogy a ismerős vagy alkalmi ismerős észrevette a szándékot, egy biztató pillantással megadhatja a bizalmat, hogy szabad az út, mi is ezt akarjuk. Egy kis borozgatás nem árt ilyenkor, mert feloldja a gátlásokat. A lány kezdeményezésére kevés férfi nem reagálna meredező cerkával. Alkalmi szimpi ismerőssel meg nincs is égés, ha nem megy bele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 03. kedd 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348504)
2009. 11. 03. kedd 00:57
hogy lehet ilyet összehozni spontán, ismerőssel vagy egy szimpi alkalmi ismerőssel? Hogy lehet felhozni a témát, hogy komolyan vegyék a célzást és ne kelljen égni ha nem jön össze? /egy pár/
#749   2009. 11. 03. kedd 00:57
X Törölt felhasználó (348504)
hogy lehet ilyet összehozni spontán, ismerőssel vagy egy szimpi alkalmi ismerőssel? Hogy lehet felhozni a témát, hogy komolyan vegyék a célzást és ne kelljen égni ha nem jön össze? /egy pár/
#748   2009. 11. 02. hétfő 08:53
X Törölt felhasználó (433365)
(NEM társkereső topicban vagy!!!) ejnye1
#747   2009. 11. 01. vasárnap 18:54
miisketten miisketten VIP
szia! wave
Hát ha nem próbáltad ! Tedd meg ha jók a srácok , és sikerül mindenkinek gátlások nélkül ott lenni, feledhetetlen élmény! De előtte a pároddal beszéljetek át mindent! Ki mit és hogy szeretne!(csak jó tanács)
egy csaj nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460941)
2009. 11. 01. vasárnap 13:47
eddig mindig csak fantáziáltam róla de most venném a fáradtságot is kiprobálni milyen lehet ha engem két pasi is kényeztet és közben én is őket.biztosan nem lehet rossz dolog.jó nektek hogy már volt benne részetek smile ) finom
#746   2009. 11. 01. vasárnap 14:29
kandurmarci kandurmarci VIP
Cicamica, vágjál bele, 36 évesen végső ideje, hogy két kemény farokkal játszadozzál. De aztán számolj be róla nekünk is. Sok sikert és élvezetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460941)
2009. 11. 01. vasárnap 13:47
eddig mindig csak fantáziáltam róla de most venném a fáradtságot is kiprobálni milyen lehet ha engem két pasi is kényeztet és közben én is őket.biztosan nem lehet rossz dolog.jó nektek hogy már volt benne részetek smile ) finom
#745   2009. 11. 01. vasárnap 13:47
X Törölt felhasználó (460941)
#744   2009. 10. 20. kedd 19:50
dzivka dzivka
az asszony regebben azt irta" ez az idealis felallas"ahogy olvastam vitaba kezdtunk kerdem tole mi lenne ha azt mondanam forditva ket no egy ferfi, mire nevetve egy regi dalt idezett
"hej baratom egy fenekkel ket lovat meg nem ullhet senki se....
az o valtozata: egy farokkal ket lukat be nem tolthet senki se,majd hozza tette hogy viszont egy kis gyakorlas utan
egy pinaba ket fasz siman be fer,(nem reg a barataival be is bizonyitotta) valoban befer ketto
#743   2009. 10. 08. csütörtök 12:20
miisketten miisketten
Sziasztok!
Veszíteni valótok nincs az ezer százalék,az biztos hogy olyan partnert kell találnotok aki mind kettőtök számára színpatikus.Nekünk is voltak kételyeink de ezt előtte letisztáztuk 3-ban hogy mit szabad mit nem.Jó hozzá teszem hogy a mi esetünkben nem ismerősről volt szó.Egy biztos hogy utána ha tetszik úgy fogod érezni hogy megkóstoltál egy finom sütit ami ízlett és kíváni fogod.Én a mai napig sokszor így vagyok vele,de nem szabad hogy érzelmileg kötődj a harmadikhoz.
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2009. 09. 19. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 16:53
Zsadi...lehet nem "rongáltál" semmit a méreteddel..... smile
#742   2009. 09. 29. kedd 15:11
X Törölt felhasználó (457133)
Nekem vagy három évembe tellett. Utólag azt mondja, hogy kár volt ennyit várnia. Rendbe kellett tennie magában a dolgot és persze meg kellett találni a megfelelő harmadikat. Először hallani sem akart a dologról, majd apránként ráhangolódott. semmi esetre se ronts ajtóstul a házba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 29. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (291393) VIP
2009. 09. 29. kedd 15:07
engem nagyon felizgatna ha feleségem beadná a derekát
és egyszer megengedné hogy ketten kényeztessük egyszerre
hogy vegyem rá felkialtas
#741   2009. 09. 29. kedd 15:07
X Törölt felhasználó (291393) VIP
engem nagyon felizgatna ha feleségem beadná a derekát
és egyszer megengedné hogy ketten kényeztessük egyszerre
hogy vegyem rá felkialtas
#740   2009. 09. 24. csütörtök 09:35
X Törölt felhasználó (55703)
Van egy jó film idézet "tedd vagy ne tedd,de ne próbáld"és ez így tejesen igaz,ha bizonytalanok vagytok inkább ne csináljátok mert az senkinek nem jó.
Ha meg eltökéltek vágytok akkor csináljátok és majd utána megbeszélitek jó volt vagy nem. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64845)
2009. 09. 22. kedd 09:28
Sziasztok!!!!
Mi a párommal régota gondolkozunk hogy be kellene venni egy harmadikat , de hol az egyikunk hol a másikunk visszakozik.Van egy ismerosunk aki benne lenne a dologban de még így is vannak bizonytalanságaink.
Van-e valakinek jo tippje hogy hogyan lehetne eloszlatni ezeket a kételyeket?
MIt gondoltok? Feleslegesen aggodunk vagy ahogy mondják '' jobb félni mint megilyedni''............
#739   2009. 09. 22. kedd 18:06
X Törölt felhasználó (129492)
Nem kell rajta sokat tökölni!Bele kell vágni, nem fogjátok megbánni. De ha mégis, akkor bár mikor abba lehet hagyni. Mi a párommal az első előtt megbeszéltük, hogy csak egy szavába kerül és vége. ... Eszébe sem jutott szólni. Igaz nem is tudott volna, mert mindíg tele volt a szája Hi-Hi-Hi Ez csak vicc volt. Szóval szerintem ne turbózzatok rajta feleslegesen Óriási élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64845)
2009. 09. 22. kedd 09:28
Sziasztok!!!!
Mi a párommal régota gondolkozunk hogy be kellene venni egy harmadikat , de hol az egyikunk hol a másikunk visszakozik.Van egy ismerosunk aki benne lenne a dologban de még így is vannak bizonytalanságaink.
MIt gondoltok? Feleslegesen aggodunk vagy ahogy mondják '' jobb félni mint megilyedni''............
#738   2009. 09. 22. kedd 09:28
X Törölt felhasználó (64845)
Sziasztok!!!!
#737   2009. 09. 19. szombat 16:53
Vucsi Vucsi
Zsadi...lehet nem "rongáltál" semmit a méreteddel..... smile
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2009. 09. 19. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 08:35
Szió. még ifjú titán koromban, 1 napig szeretkeztünk, a mostani nejemmel. 9 menet volt, de nem kért pihenőt. a nőknél ez másképpen működik. egy férfi ha elfárad egyszerűen nem jön létre merevedés. egy nőnek nincs ilyen, max. nem nedvesedik annyira. én ezért kételkedem, az időkérésben, regeneráció címén.
#736   2009. 09. 19. szombat 16:52
Vucsi Vucsi
Kérsz telefon számot???...te is olyan vagy ,mint a melóhelyemen páran...hallották....hátam mögött kinevettek,s azt hitték kamuzok....csak mikor szembesültek a ténnyel,hogy való igaz minden szó,amit mondtam...le esett az álluk!!!!!
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2009. 09. 19. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 07:04
Azt meséltem már amikor felfelé eveztem a niagarán?? Az addig rendben, hogy ki lehet elégíteni két nőt egyszerre, de azt finoman fogalmazva kétlem, hogy "pihenést kértek regenerálódásra".
#735   2009. 09. 19. szombat 08:35
zsadi zsadi VIP
Szió. még ifjú titán koromban, 1 napig szeretkeztünk, a mostani nejemmel. 9 menet volt, de nem kért pihenőt. a nőknél ez másképpen működik. egy férfi ha elfárad egyszerűen nem jön létre merevedés. egy nőnek nincs ilyen, max. nem nedvesedik annyira. én ezért kételkedem, az időkérésben, regeneráció címén.
(Ez egy válasz dwarf85 üzenetére (2009. 09. 19. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 07:53
Kedves Zsadi! miért lenne az? a nők nem sablonok, hogy már pedig ők energia bombák. már onnan hogy fiatalabb koromban " nem mintha olyan időslennék" nálam is megtőrtént a szitu! 18 éves koromba 2 lányal voltam és a három szeretkező félközül csak 1 nem élvezett el "és csak megált hol az egyik hol a másik inni vagy hasonlo érvekkel".. persze nálam ez valamiért akkoriban sürün előfordult, minthogy ha semilyen érzelmi kötődés nem volt az illetőhöz akkor müködni müködtem csak bármit csináltak nem bírtam elélvezni.. nagyon rosz érzés volt:S:S.. viszont volt előnyei.. utánna volt egy 4 éves kapcsolatom és helyre ált a rendszer nagyrészileg.. néha még mindig előperdül!
Már elnézést, hogy megosztottam mert ez nem az a téma..
#734   2009. 09. 19. szombat 07:53
dwarf85 dwarf85
Kedves Zsadi! miért lenne az? a nők nem sablonok, hogy már pedig ők energia bombák. már onnan hogy fiatalabb koromban " nem mintha olyan időslennék" nálam is megtőrtént a szitu! 18 éves koromba 2 lányal voltam és a három szeretkező félközül csak 1 nem élvezett el "és csak megált hol az egyik hol a másik inni vagy hasonlo érvekkel".. persze nálam ez valamiért akkoriban sürün előfordult, minthogy ha semilyen érzelmi kötődés nem volt az illetőhöz akkor müködni müködtem csak bármit csináltak nem bírtam elélvezni.. nagyon rosz érzés volt:S:S.. viszont volt előnyei.. utánna volt egy 4 éves kapcsolatom és helyre ált a rendszer nagyrészileg.. néha még mindig előperdül!
Már elnézést, hogy megosztottam mert ez nem az a téma..
#733   2009. 09. 19. szombat 07:04
zsadi zsadi VIP
Azt meséltem már amikor felfelé eveztem a niagarán?? Az addig rendben, hogy ki lehet elégíteni két nőt egyszerre, de azt finoman fogalmazva kétlem, hogy "pihenést kértek regenerálódásra".
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2009. 09. 18. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 18. péntek 13:55
Azt Én is csak igazolni tudom,hogy ki lehet elégíteni "rendesen"2 lányt egyszerre...sőt még azt is elértem néha,hogy már szóltak ,hogy időt kérnek smile )) egy kis pihenésre,regenerálódásra!!!

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!