Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#512   2009. 01. 31. szombat 21:51
Rönk Rönk
Van egy olyan érzésem hogy te sem vagy teljesen önzetlen, itt egy párkapcsolatról van szó, legalább két ember életéről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (406956)
2009. 01. 31. szombat 21:43
Szerintem ez nem annyira bonyolult dolog mint amilyennek látszik, csak hajlamosak vagyunk rágörcsölni dolgokra, és akkor nehéz továbblépni. Mint mondtam szívesen segítek. Ha nem szeretnéd a nagy nyilvánosság előtt, írj a postaládámba. A korod egyébként huszadrangú dolog.
#511   2009. 01. 31. szombat 21:48
Rönk Rönk
A külsőd miatt nem kell aggódnod, tényleg szép vagy, a nők meg egyébként is kortalanok. wink
Tegyük fel, hogy lefekszel valaki mással, máshogy csinál dolgokat, más a teste, stb., utána elmondhatod hogy nem csak egy pasas volt az életedben... és? Ezt a nők 99%-a elmondhatja magáról és boldogabbak tőle? Ha hiányzik valami a szexuális életedből akkor tegyél érte, egy idegen pasas nem valószínű hogy pótolja hiányt.
Gondold át és akkor vágj bele ha már nincsenek kételyeid, mert ha megtörtént nem lehet visszacsinálni, igaz ez a férjedre is, fantáziálni nagyon más mint megtenni valamit.
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:32
Szia!
Azt hiszem az önbizalom hiány is az oka, hogy nem tudok dönteni, meg talán még a korom, mert nem vagyok már olyan fiatal.
Férjemnek meg minden vágya, hogy még egy férfival legyek, mert már többször megemlítettem neki, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet mással.
Ezért nem jó úgy férjhez menni, hogy előtte nem voltál senkivel.
Megcsalni nem akarom, mert ahhoz nagyon szeretem.
Először azt hittem, hogy csak a kedvembe akar járni és azért mondja a 3-mas felállást, de azt mondja hogy nemcsak azért akarja, hogy nekem örömöt okozzon, hanem azért is mert őt is nagyon izgatja a dolog.
A beszélgetés viszont jólesni, mert engem is izgat ez a téma, csak ne lenne ennyi kétely bennem.
#510   2009. 01. 31. szombat 21:43
X Törölt felhasználó (406956)
Szerintem ez nem annyira bonyolult dolog mint amilyennek látszik, csak hajlamosak vagyunk rágörcsölni dolgokra, és akkor nehéz továbblépni. Mint mondtam szívesen segítek. Ha nem szeretnéd a nagy nyilvánosság előtt, írj a postaládámba. A korod egyébként huszadrangú dolog.
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:32
Szia!
Azt hiszem az önbizalom hiány is az oka, hogy nem tudok dönteni, meg talán még a korom, mert nem vagyok már olyan fiatal.
Férjemnek meg minden vágya, hogy még egy férfival legyek, mert már többször megemlítettem neki, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet mással.
Először azt hittem, hogy csak a kedvembe akar járni és azért mondja a 3-mas felállást, de azt mondja hogy nemcsak azért akarja, hogy nekem örömöt okozzon, hanem azért is mert őt is nagyon izgatja a dolog.
A beszélgetés viszont jólesni, mert engem is izgat ez a téma, csak ne lenne ennyi kétely bennem.
#509   2009. 01. 31. szombat 21:32
epson90 epson90 VIP
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 31. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 20:30
Szia!
Pedig lehetne önbizalmad, mert igazán jól nézel ki, és élőben még szebb lehetsz.
Ezzel nem a képeidet akarom lebecsülni, csak a személyes megjelenés sokkal előnyösebb mint egy kép.
Abban igazad van, hogy sok kétely van az emberben ezzel a dologgal kapcsolatban, de túl sokáig meg kár rajta fonódni. Ha már a párod szorgalmazza akkor sok mindenben szabad utat kaptál tőle kimondatlanul is. Biztos, hogy Ő nem önzőségből szeretné a 3-as felállást, hanem Neked szeretne plusz élményeket megadni. Én már 3 párnál is ,,besegítettem" de egyikőjüknél sem voltak gondok egyik fél részéről sem. Szívesen beszélgetek Veled ezekről a dolgokról ha gondolod, de csakis a férjed tudtával.
#508   2009. 01. 31. szombat 21:27
Az a nagyszerű, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp gondolja.
Epsonné írása nekem azt sugallta, hogy nem önzőségből lenne: "régóta házasok vagyunk és én még nem voltam más férfivel"
Ahány ember, annyi féle felfogás a többes szexet illetően. Természetesen Téged is meg lehet érteni, sokan vannak így ezzel, de sokan vannak azok is akik így színesítik a szexuális életüket, hogy bevonnak mást is.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:05
"Biztos, hogy Ő nem önzőségből szeretné a 3-as felállást"

Ebben miért vagy olyan biztos? Én speciel kikészülnék ha egy másik pasas dugná azt a nőt akit szeretek, szóval kötve hiszem hogy érzelmi alapokon nyugszik a kapcsolat, innentől kezdve...
#507   2009. 01. 31. szombat 21:05
Rönk Rönk
"Biztos, hogy Ő nem önzőségből szeretné a 3-as felállást"

Ebben miért vagy olyan biztos? Én speciel kikészülnék ha egy másik pasas dugná azt a nőt akit szeretek, szóval kötve hiszem hogy érzelmi alapokon nyugszik a kapcsolat, innentől kezdve...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 31. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 20:30
Szia!
Pedig lehetne önbizalmad, mert igazán jól nézel ki, és élőben még szebb lehetsz.
Ezzel nem a képeidet akarom lebecsülni, csak a személyes megjelenés sokkal előnyösebb mint egy kép.
Abban igazad van, hogy sok kétely van az emberben ezzel a dologgal kapcsolatban, de túl sokáig meg kár rajta fonódni. Ha már a párod szorgalmazza akkor sok mindenben szabad utat kaptál tőle kimondatlanul is. Biztos, hogy Ő nem önzőségből szeretné a 3-as felállást, hanem Neked szeretne plusz élményeket megadni. Én már 3 párnál is ,,besegítettem" de egyikőjüknél sem voltak gondok egyik fél részéről sem. Szívesen beszélgetek Veled ezekről a dolgokról ha gondolod, de csakis a férjed tudtával.
#506   2009. 01. 31. szombat 20:30
Szia!
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 19:46
Először is köszönöm a bókot, nagyon jólesett.
Már mi is felvetettük ezt a lehetőséget talán ebbe még benne lennék, de az a baj hogy a fényképezést nálunk nem lehet megoldani és hogy máshoz elmenni egy kicsit rizikósnak tartom.
#505   2009. 01. 31. szombat 19:46
epson90 epson90 VIP
Először is köszönöm a bókot, nagyon jólesett.
Már mi is felvetettük ezt a lehetőséget talán ebbe még benne lennék, de az a baj hogy a fényképezést nálunk nem lehet megoldani és hogy máshoz elmenni egy kicsit rizikósnak tartom.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 18:46
Kedves Epsonné!

A képeit elnézve szerintem maga egyátalán nem rossz nő. És mi lenne ha legalább azt kipróbálnák, hogy hárman vannak, de a harmadik egyenlőre nem szállna be csak fotós/néző lenne. Vagy ez lehetetlen?
#504   2009. 01. 31. szombat 18:46
Kigyo18 Kigyo18
Kedves Epsonné!

A képeit elnézve szerintem maga egyátalán nem rossz nő. És mi lenne ha legalább azt kipróbálnák, hogy hárman vannak, de a harmadik egyenlőre nem szállna be csak fotós/néző lenne. Vagy ez lehetetlen?
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 17:55
Nálunk is ez a téma megy, már elég rég óta.
A párom nagyon szeretné a két férfi egy nő felállást, mivel már rég óta házasok vagyunk és én még nem voltam más férfivel.
Engem is nagyon izgat, hogy milyen lehet és el is képzeltem már, de egyszerűen nem tudom rászánni magam.
Annyi kétely merül fel bennem (hogy tetszeni fogok-e neki, mert nem igazából tartom magam jó nőnek, meg hogy végig tudom csinálni, esetleg a párom nem -e veszi rossz néven, ha véletlenül jobban élvezném a szexet a másik férfival stb.
Már annyit elért a párom, hogy belementem egy pár sorozatba, de a hármas felállás még függőben van.
Szóval nem csodálom, ha a párod nem megy bele, mert elég nehéz döntés és szerintem benne is több a kétely , de az biztos hogy már sorozatok megjelenése is feldobta a mi házaséletünket, és nagyon jólesnek a hozzászólások.
epsonné
#503   2009. 01. 31. szombat 17:55
epson90 epson90 VIP
Nálunk is ez a téma megy, már elég rég óta.
A párom nagyon szeretné a két férfi egy nő felállást, mivel már rég óta házasok vagyunk és én még nem voltam más férfivel.
Engem is nagyon izgat, hogy milyen lehet és el is képzeltem már, de egyszerűen nem tudom rászánni magam.
Annyi kétely merül fel bennem (hogy tetszeni fogok-e neki, mert nem igazából tartom magam jó nőnek, meg hogy végig tudom csinálni, esetleg a párom nem -e veszi rossz néven, ha véletlenül jobban élvezném a szexet a másik férfival stb.
Már annyit elért a párom, hogy belementem egy pár sorozatba, de a hármas felállás még függőben van.
Szóval nem csodálom, ha a párod nem megy bele, mert elég nehéz döntés és szerintem benne is több a kétely , de az biztos hogy már sorozatok megjelenése is feldobta a mi házaséletünket, és nagyon jólesnek a hozzászólások.
epsonné
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 14:41
Nekem a feleségem sajnos elzárkózik tőle teljesen.(nem csak mondja így is van,nem szeretné). Én meg teljesen bepörgök a gondolattól,nem értem ezt magamban,de elfogadtam.Persze egyáltalán nem vagyok bi és az nem is érdekel.Furcsa,hogy az izgat,hogy 2 pasi 1 nő. (persze a másik verziót is kipróbálnám de ez az én igazi "keresztem").Azt hittem a feleségem majd örülni fog vagy legalábbis tetszeni fog neki az ötlet ,de elöszőr elveti majd.Na ez volt 5 éve.Azóta is NEM a válasza. Sokszór veszekedtünk rajta sajnos (talán az én hibám) ,de megpróbálom elfogadni ,és mégis,,,, ott motoszkál a fejemben a gondolat..de jó is lehet-lenne!
#502   2009. 01. 28. szerda 11:33
zorn zorn
Mi az,hogy potya numera,Nem fizet.Vagy dug egyet és nem megytöbbet megvan szabva minimum 10 alkalom.Azt ti se akarjátok gondolom,hogy oda költözzön mert akkor meg potya kégli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
2009. 01. 17. szombat 12:45
végre megtaláltam ezt a hozzászólásti lehetőséget.
mi már jó ideje keresünk megfelelő partnert harmadiknak ,szeretnénk egyszer kipróbálni de a jelentkezők csak egy potya numerára vagy cam sexre gondolnak.normális felfogású valakit nehéz z találni.
#501   2009. 01. 26. hétfő 13:02
madmaximum madmaximum
privátban ? megbeszélni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mi már jó ideje keresünk megfelelő partnert harmadiknak ,szeretnénk egyszer kipróbálni de a jelentkezők csak egy potya numerára vagy cam sexre gondolnak.normális felfogású valakit nehéz z találni.
#500   2009. 01. 26. hétfő 07:21
zelim zelim
Kíváncsiságom engem is hajt, én sem próbáltam még soha. Ha nyitottak vagytok, türelmesek és diszkrétek, én megpróbálnám... Többit privátban?
#499   2009. 01. 17. szombat 14:39
jozsef1975 jozsef1975
én nem szöszkebebi én csatlakoznék hozzátok szivesen nem csak egy alkalomra
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2008. 04. 22. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 15:02
Sziasztok!

(párkeresés kimoderálva! tessék megérteni ez NEM partnerkereső rovat! csak a témának megfelelő hozzászólásokat tudunk elfogadni! - élményeket, tapasztalatokat stb. :tom)
#498   2009. 01. 17. szombat 12:45
X Törölt felhasználó (105336)
#497   2008. 04. 22. kedd 15:02
wedgar wedgar
Sziasztok!

(párkeresés kimoderálva! tessék megérteni ez NEM partnerkereső rovat! csak a témának megfelelő hozzászólásokat tudunk elfogadni! - élményeket, tapasztalatokat stb. :tom)
#496   2008. 04. 21. hétfő 20:18
lyuk78 lyuk78 VIP
Inkább csak furcsálom,hogy nem izgatja ,nem érdekli. Egy férfinek ezt nehéz elhinni,mert ilyenkor mindig visszakérdez a férfi magának ??!! 2 nővel rossz volna ,rámkéne erőszakolni ??? A válasz NEM. Mi ezért gondoljuk másképpen.De egy női agy lehet ,hogy így látja : ketten szétkefélnek, és ketten kihasználnak azt csinálnak velem amit akarnak stb... Sosem lehet tudni mi forog a kis buksilyukban hiszen nők !!! Ezért szeretjük őket.Valamelyik nőt meg alapból izgatja ,érdekli szeretné, így nekik ,nem gond sőt ....... De az éremnek mindig két oldala van mind a kettőt meg kell nézni.Sajnos nem mindig van az amit az ember szeretne,ami mind a kettőnek jó vagy jó lenne.Magánéletbe a párommal nagyon jól elvagyunk(imádom),a szex is nagyon jó vele (csodálatos és mindent megad nekem 2-ben amit meglahat adni egy nő-férfi kapcsolatban),,de ez valahogy hiányzik és szűl néha vitákat bevallom,mert célozgatok stb.......
#495   2008. 04. 21. hétfő 20:10
lyuk78 lyuk78 VIP
Én nem tudom a megoldást és szerintem nincs is. Rávenni -ráerőszakolni csunya dolog lenne, (de izgi ),,,beszállni máshoz meg sajnos megcsalás. Tudnám a megoldást akkor már megcsináltam volna.
(Ez egy válasz gabbor40 üzenetére (2008. 04. 18. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 18:20
Kedves lyuk78
Hasonlóval küzdök én is, pedig nagyon vonzana a dolog. Szerinted mia megoldás??
#494   2008. 04. 19. szombat 09:54
X Törölt felhasználó (58613)
Sziasztok.Szerintem ez egy jó dolog bár soha nem votam részese,a párunk ezért nem vállalja be mert azt hiszi hogy a későbbiekben mi ezt a szemükre fogjuk vetni vagy esetleg beleesnek a harmadik személybe!Én inkább lennék egy ilyen részese mint a magcsalt pasik tása!!Ilyen módon könnyebben venném mert megcsalva nem jó!!Átéltem
#493   2008. 04. 19. szombat 08:25
krakatoa krakatoa
Számtalan oka lehet, hogy egy nő, határozottan elutasítsa a hármast (ahogy a párom is tette) kívéve, azt, hogy nem vágyik rá egy kicsit sem! Ezt nem hiszem és nem is hittem el neki. Megpróbáltam kideríteni a valódi okot.
Kiderült, hogy több is van. Ő, egy kicsit kishitű magával szemben (pedig igazán vonzó nő!) és félt hogy szégyenben marad egy idegen pasi előtt.
Aztán attól is tartott, hogy annyira fogja zavarni, hogy a férje előtt kényeztessen egy idegen pasit, hogy ettől majd nem is érezné jól magát.
Féltette még a kapcsolatunkat is, hogy mi lesz, ha én még sem fogadom olyan könnyedén a dolgokat, mint ahogy képzelem, vagy később a szemére vetem, hogy képes volt jól érezni magát egy másik pasival.
De ami a legjobban visszariasztotta, az az, hogy úgy tartotta igazságosnak, hogy ezt majd Ő is viszonozza nekem, és ennek még a gondolatától is rosszul volt.
Sikerült meggyőznöm, hogy egyik esetben sincs mitől tartania és beadta a derekát!(szó szerint!)
Jó pár fantasztikus estét sikerült összehoznunk, de mégis vége szakadt a dolognak.
A páromban egyre erősödött a bűntudat, hogy Ő ezt nem tudja megadni nekem, (pedig én soha sem vártam viszonzást! ) és inkább lemond ezekről a kellemes kis kalandokról. :-(
(Ez egy válasz gabbor40 üzenetére (2008. 04. 18. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 18:20
Kedves lyuk78
Hasonlóval küzdök én is, pedig nagyon vonzana a dolog. Szerinted mia megoldás??

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!