Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#492   2008. 04. 18. péntek 18:23
gabbor40 gabbor40
Szerintem meg jó és izgató dolog. Vedd rá őt. Sziaaa
(Ez egy válasz nöstényördög üzenetére (2008. 03. 26. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 16:49
igen, méltán lehet a csajok állma ez, ha a pasik arról fantáziálnak hogy két nővel! smile )

csak azt nem értem hogy a pasim szeretne két nővel lenni viszont ha én felvetem hogy mi lenne ha én meg két pasi akkor a lelkesedés alábbhagy?! smile
#491   2008. 04. 18. péntek 18:20
gabbor40 gabbor40
Kedves lyuk78
Hasonlóval küzdök én is, pedig nagyon vonzana a dolog. Szerinted mia megoldás??
#490   2008. 04. 17. csütörtök 14:41
lyuk78 lyuk78 VIP
Nekem a feleségem sajnos elzárkózik tőle teljesen.(nem csak mondja így is van,nem szeretné). Én meg teljesen bepörgök a gondolattól,nem értem ezt magamban,de elfogadtam.Persze egyáltalán nem vagyok bi és az nem is érdekel.Furcsa,hogy az izgat,hogy 2 pasi 1 nő. (persze a másik verziót is kipróbálnám de ez az én igazi "keresztem").Azt hittem a feleségem majd örülni fog vagy legalábbis tetszeni fog neki az ötlet ,de elöszőr elveti majd.Na ez volt 5 éve.Azóta is NEM a válasza. Sokszór veszekedtünk rajta sajnos (talán az én hibám) ,de megpróbálom elfogadni ,és mégis,,,, ott motoszkál a fejemben a gondolat..de jó is lehet-lenne!
#489   2008. 04. 17. csütörtök 11:51
zsozs70 zsozs70 VIP
egyetértek vekled ezért keresgélünk mi is egy jo harmadik fiut
#488   2008. 03. 31. hétfő 20:45
MmePrune MmePrune VIP Admin
töröltem a témához nem illő hszeket
#487   2008. 03. 31. hétfő 14:02
Rambika14 Rambika14
na igen...barát barátnője,esetemben barátnő barátja,még ha jelen pillanatban ez már mult idő,3 év együttlét után 2 honapja szakitottak.néha-néha(állandoan smile )utalgat erre arra,mig együtt voltak az alatt is (na jo,képeimet látta,aztán csak pasibol van ő is).Pont tegnap csöppentünk bele a témába megint,és igy szabadon már nyiltan rákérdezett,hogy megtenném-e? számitottam erre a kérdésre,és gondolkozás nélkül rávágtam hogy nem,legalábbis most még nem.esetleg majd pár év,pár honap mulva mikor teljesen kihülik.Igy is meg lettem már gyanusitva 2 éve mikor szét voltak nyáron,és elhivott egy este sétálni,dumcsizni,én meg a mamáéknál voltam,és papa rögtön nekiállt hogy lányom nem szép dolog ám a barátnőd fiuját elvenni...aztán mondhattam neki bármit,nem használt.Pedig tényleg csak sétáltunk meg dumcsiztunk,meg vigasztaltam.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:55
Hasonló szituban voltam, de nem teljesedett ki.
Barátnő, huga meg egy jóbarát.
Egy ágyon eredetileg nem csere meg mindenki mindenkivel,hanem én barátnővel cimbi meg hugicával foglalkozott volna. Aztán hugica kicsit beindult, és valaki nagyon megszorongatott. Azt hittem barátnő az és szóv tettem, hoyg ez már nem jó. Ő meg nézett bután, hogy mi van? mindkét keze a mellkasomon. Hugica meg már vihogott. szóba került hogy esetleg lehetne több is, de barátnő nem mert tovább lépni, meg haver sem nagyon forszírozta elvégre barátnőmről volt szó valahogy nem akaródzott neki, barát barátnőjével kezdeni. Így maradt az egymás melletti (hugica manuális közreműködésével történő móka).
Sajna tübb nem volt, mert hugica sem volt piskóta. Sőőőőt! nyes
#486   2008. 03. 31. hétfő 13:59
MrEnigma MrEnigma
Hát te sem járnál rosszul az én számnál. Bár nekem 8. (Vagyis inkább 69. nyes )
Mindenesetre popsinál is találok örömet magamnak. smile Nem hiszem hogy problémát okozna a bőség zavara. nyes
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:44
megoldjuk smile szerintem a 3bol az jár a legjobban nálam aki a számnál van nyes de ne vágjunk rögtön a lecsoba-először legyen meg az anál,aztán 2 pasi ,aztán 3 vigyor
#485   2008. 03. 31. hétfő 13:55
MrEnigma MrEnigma
Hasonló szituban voltam, de nem teljesedett ki.
Barátnő, huga meg egy jóbarát.
Egy ágyon eredetileg nem csere meg mindenki mindenkivel,hanem én barátnővel cimbi meg hugicával foglalkozott volna. Aztán hugica kicsit beindult, és valaki nagyon megszorongatott. Azt hittem barátnő az és szóv tettem, hoyg ez már nem jó. Ő meg nézett bután, hogy mi van? mindkét keze a mellkasomon. Hugica meg már vihogott. szóba került hogy esetleg lehetne több is, de barátnő nem mert tovább lépni, meg haver sem nagyon forszírozta elvégre barátnőmről volt szó valahogy nem akaródzott neki, barát barátnőjével kezdeni. Így maradt az egymás melletti (hugica manuális közreműködésével történő móka).
Sajna tübb nem volt, mert hugica sem volt piskóta. Sőőőőt! nyes
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:33
aha
szóval ketten leszünk (pasik) ill hárman leszünk (pasik)
így értetted
hát nem mindegy
de így érthető még énszőkeségemnek is

voltál már ilyen szituban?
konkrétan
TE+pasi+nő?

#484   2008. 03. 31. hétfő 13:51
Rambika14 Rambika14
a haladás még enyhe kifejezés...probálom a zavaros múltat elfeledve újrakezdeni szexuális életem...tehát igy másfél év után először az 1-1 felállás nyes utána majd ezek
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:47
ja...
akkor van egy projekt ami szerint haldsz??
fázisok???
mesélj smile
#483   2008. 03. 31. hétfő 13:47
teltcica36 teltcica36
ja...
akkor van egy projekt ami szerint haldsz??
fázisok???
mesélj smile
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:44
megoldjuk smile szerintem a 3bol az jár a legjobban nálam aki a számnál van nyes de ne vágjunk rögtön a lecsoba-először legyen meg az anál,aztán 2 pasi ,aztán 3 vigyor
#482   2008. 03. 31. hétfő 13:44
Rambika14 Rambika14
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:39
Én spec imádom az Én + 2 pasi felállást viszont a három az már sok lehet.
Ha nincs bennük bi tendencia sértődés lesz a vége mert vki ugy érezheti el van hanyagolva a másik kettőhöz képest.
Ezt pasik mondják ám, nem saját tapasztalat. (eddig 1+2 volt max)
Állítólag ha három pasi van akkor ugye elvileg el tudod őket"látni", gyakorlatilg eszi őket a fene nehogy a másik kettő többet vagy jobbat vagy mást kapjon.
Két pasinál könnyebb odafigyelni az arányokra nyes
#481   2008. 03. 31. hétfő 13:39
teltcica36 teltcica36
Én spec imádom az Én + 2 pasi felállást viszont a három az már sok lehet.
Ha nincs bennük bi tendencia sértődés lesz a vége mert vki ugy érezheti el van hanyagolva a másik kettőhöz képest.
Ezt pasik mondják ám, nem saját tapasztalat. (eddig 1+2 volt max)
Állítólag ha három pasi van akkor ugye elvileg el tudod őket"látni", gyakorlatilg eszi őket a fene nehogy a másik kettő többet vagy jobbat vagy mást kapjon.
Két pasinál könnyebb odafigyelni az arányokra nyes
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:29
lényeg a lényeg:én értem nyes és részemről ez a nemtudom hogyan emelkedő (sose voltam jo matekbol) számsor megfelelő vigyor wink
#480   2008. 03. 31. hétfő 13:38
Verdasrác Verdasrác
Rambika hiányzol smile
#479   2008. 03. 31. hétfő 13:33
teltcica36 teltcica36
aha
szóval ketten leszünk (pasik) ill hárman leszünk (pasik)
így értetted
hát nem mindegy
de így érthető még énszőkeségemnek is

voltál már ilyen szituban?
konkrétan
TE+pasi+nő?

(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:27
Na nézzenek oda!
UFO-kat diszkriminálod???
Nem szép, nem beszélve arról, hogy a korábbi avatar-om egy ző'd lény volt. Akkor nem randizunk??? szomoru1

Bár nagyon off de adok magyarázatot magamhoz.
másodikon, ketten. Azaz ketten fiúk, meg az érintett lány akinek címeztem. Harmadikon hárman (fiúk, még minig) ÉS a leányzó, kinek örömére cselekszünk. Így az első n csak egy az az egy kérő, lenne szerénytelen személyem, és Rambika14. smile De lévén, úgyis a lányok választanak, én max csak erősen szugerálhatom hogy én lehessek az első vagy a második vagy egyáltalán hogy jelen lehessek. nyes
#478   2008. 03. 31. hétfő 13:29
Rambika14 Rambika14
lényeg a lényeg:én értem nyes és részemről ez a nemtudom hogyan emelkedő (sose voltam jo matekbol) számsor megfelelő vigyor wink
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 11:48
Hoppsza!
Na akkor kerítek még mellém valakit! nyes
De a páros számok dominanciájának teret engedva csak a második együttléten leszünk ketten. A harmadikon meghárman... nyes
#477   2008. 03. 31. hétfő 13:27
MrEnigma MrEnigma
Na nézzenek oda!
UFO-kat diszkriminálod???
Nem szép, nem beszélve arról, hogy a korábbi avatar-om egy ző'd lény volt. Akkor nem randizunk??? szomoru1

Bár nagyon off de adok magyarázatot magamhoz.
másodikon, ketten. Azaz ketten fiúk, meg az érintett lány akinek címeztem. Harmadikon hárman (fiúk, még minig) ÉS a leányzó, kinek örömére cselekszünk. Így az első n csak egy az az egy kérő, lenne szerénytelen személyem, és Rambika14. smile De lévén, úgyis a lányok választanak, én max csak erősen szugerálhatom hogy én lehessek az első vagy a második vagy egyáltalán hogy jelen lehessek. nyes
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 13:08
má bocs...
bitti én vagyok túl szőke...

ha a másodikon ketten
a harmadikon hárman
akkor kizárásos alapon az elsőn egyedül

a nulladik típusú találkozások nem számítanak, mert ufókkal ha nem muszály nincs randi!!!!
#476   2008. 03. 31. hétfő 13:08
teltcica36 teltcica36
má bocs...
bitti én vagyok túl szőke...

ha a másodikon ketten
a harmadikon hárman
akkor kizárásos alapon az elsőn egyedül

a nulladik típusú találkozások nem számítanak, mert ufókkal ha nem muszály nincs randi!!!!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 12:48
buck
Ez szép volt! nyes
Közben észrevettem, hogy nagyon nem egyértelmű a megfogalmazásom. :S

De ha helyes akarok lenni a nulladik alkalomnál vagyok egyedül (most úgyis divat az ilyen elő-előzetes, meg nulladik nap fesztiválokon, stb stb)

Azért ez most touché.

worship
#475   2008. 03. 31. hétfő 12:48
MrEnigma MrEnigma
buck
Ez szép volt! nyes
Közben észrevettem, hogy nagyon nem egyértelmű a megfogalmazásom. :S

De ha helyes akarok lenni a nulladik alkalomnál vagyok egyedül (most úgyis divat az ilyen elő-előzetes, meg nulladik nap fesztiválokon, stb stb)

Azért ez most touché.

worship
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 12:19
Az elsőn meg mindig egyedül vagy? nyes
Eljutsz általában a másodikig? nyes
#474   2008. 03. 31. hétfő 12:19
teltcica36 teltcica36
Az elsőn meg mindig egyedül vagy? nyes
Eljutsz általában a másodikig? nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 11:48
Hoppsza!
De a páros számok dominanciájának teret engedva csak a második együttléten leszünk ketten. A harmadikon meghárman... nyes
#473   2008. 03. 31. hétfő 11:48
MrEnigma MrEnigma
Hoppsza!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 09:54
ezt még kérdezed? smile az az alapvágy crazya

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!