hol laktok én jelenkeznék 3 .nak későb még a nejemis rávenűk mert most nem akarja semi féle képen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:03
Törölt felhasználó (75155)

Én is osztoznék a barátnőmön, mert félelmetesen be van gerjedve egy második pasi ( vagy még egy harmadik) kényeztetésére.Imádja a szexet, annak elég sok formáját. Élvezi a kényes helyzeteket!
Szóval ő azt vallja két pasival mégjobb!
Szóval ő azt vallja két pasival mégjobb!
Beszéljük meg..

Gratulálok!

Ebben lehet valami!!Csak nem te is?!

Nekem 1x volt a haverommal ilyen esetünk.Rendesen meg lett dolgozva a hölgy,de a végén megsugta nekem hogy velem bármikor de igy ebben a felállásban soha többet!Hát nem mindig jön be a nőknek a 2 pasis felállás.
****társkeresés csak az arra megfelelő topicokban:mmeprune
elnézést, ha sok lennék a témában, de szeretem ezeket a képeket :)

Mutatok egy-két haver fotóját,kiválasztod melyik tetszik,aztán csapunk egy jó kis partit 3-asban!Elintézem!
de ha ketten vannak ellened, nem te döntöd el, hogy kipróbálod-e :)
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 03. 20. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
bsdobnám a csajomat a közösbe.Szerintem izgató lehet az ha máa is bassza a nődet!!!
nem szeretném kipróbálni

örömünnep

Keress ket pasit, a ferjed pedig hagyd ki.
Szívessen betársulnék ÁPOLT,IGÉNYES párhoz Komárom-Esztergom Megyéből vagy akár a szomszédos megyékből is.Akár csak fotózásra.

Végre a lányok is helyeselnek!
Imádjátok, mikor két fickó kényezteti csodás testeteket!!!!!!
Örömünnep!
Imádjátok, mikor két fickó kényezteti csodás testeteket!!!!!!
Örömünnep!
Azzal a kényszerzubbonnyal nem tudom elképzelni,milyen érzés lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 21:28

Törölt felhasználó (20803)

Ha gondolod(játok)megbeszélhetjük.

Itt az ideje:))

Te voltál már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 11:53
Törölt felhasználó (29760)