Mutatok egy-két haver fotóját,kiválasztod melyik tetszik,aztán csapunk egy jó kis partit 3-asban!Elintézem!
de ha ketten vannak ellened, nem te döntöd el, hogy kipróbálod-e :)
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 03. 20. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
bsdobnám a csajomat a közösbe.Szerintem izgató lehet az ha máa is bassza a nődet!!!
nem szeretném kipróbálni
örömünnep
Keress ket pasit, a ferjed pedig hagyd ki.
Szívessen betársulnék ÁPOLT,IGÉNYES párhoz Komárom-Esztergom Megyéből vagy akár a szomszédos megyékből is.Akár csak fotózásra.
Végre a lányok is helyeselnek!
Imádjátok, mikor két fickó kényezteti csodás testeteket!!!!!!
Örömünnep!
Imádjátok, mikor két fickó kényezteti csodás testeteket!!!!!!
Örömünnep!
Azzal a kényszerzubbonnyal nem tudom elképzelni,milyen érzés lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 21:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
Ha gondolod(játok)megbeszélhetjük.
Itt az ideje:))
Te voltál már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 11:53
Törölt felhasználó (29760)
Lehet,hogy őt is izgatja a dolog,csak nem meri bevállalni.Akkor sok beszélgetés,és öszinteség meghozza a gyümölcsét szerintem.De az is lehet,hogy tényleg nem igényli a dolgot,akkor viszont nem szabad erőltetni.
(Ez egy válasz titogra üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 16:34
Én szivesen venném ha beválalná a barátnőm a két pasi felállást csak nem igazán kapható rá. Ha van valakinek jó ötlete mivel lehetne rávenni az irja meg. köszi
De arra nagyon...A furcsa, hogy teljesen jó és izgató a szexuális életünk, ennek ellenére mégis izgatna, hogy a feleségemet más kufircolná....
Éppen én csak a nő örömére gondoltam:)

szexcica

Marketa B.