Azert ez eleg komoly.Minket soha se vonzott.En jobban kedvelem ha a 2 pasi csak engem kivan.Szerintem nagyon rosszul es hanyagolva ereznem magam ha ilyesmi tortenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 02:19

Törölt felhasználó (23078)

Neked lehet, hogy nem tetszik, ha 2 pasi egymásnak is bekapja, de sokaknak - köztük nekem is - nagyon bejön. Egyébként is úgy korrekt, ha mindenki kényeztet mindenkit.
Én nagyon régóta művelem ezt a műfajt, nagyjából tíz éve. A kezdetek a gólyatáborba nyúlnak, amikor egy buli után két felsőbbévessel kettesben maradtam egy szobában. Az egyikőjükkel belemelegedtem, a másik pedig magunkra akart hagyni minket. Utána szóltam, hogy maradjon. Maradt. Aztán évekig folytatódott. Hosszú ideig pont ezért nem volt állandó kapcsolatom senkivel, mert inkább a két pasis sexkapcsolatot választottam, semmint azt, hogy legyen állandó pasim. Én úgy gondolom, hogy egy nő simán tud maximális élvezetet nyújtani két fickónak és ő maga is sokkal többet kaphat, mint egyvalakitől. A fordítottjára ez viszont nem igaz. Egyetlen egyszer voltam hajlandó belemenni a 2 nő 1 pasi felállásba. Életemben nem unatkoztam még annyira sex közben. Ezen kívül határozottan zavart a másik csaj jelenléte. Az előttem szólóval egyetértve, azt sem nagyon értékelném, ha a két pasi egymással lenne elfoglalva és nem velem.
Egy kis illusztráció

ezekről egy régi filmsorozat ugrik be: " 2férfi 1eset"

Rendben de ez saját?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 13:24

Egy kis illusztráció

Nekem az asszony most vallotta be,hogy ez a titkos vágya.Na és én is nagyon benne lennék.Úgyhogy most nagy keresésben vagyok,mert azért valami szimpi 3. kellene,először az ismerősök között keresgélek

hát elnéztelek!
Neked nem lehet nehéz partnert találni, még ha eccerre 2őt kell találnod akkor se!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 09:29
Neked nem lehet nehéz partnert találni, még ha eccerre 2őt kell találnod akkor se!

Én nagyon régóta művelem ezt a műfajt, nagyjából tíz éve. A kezdetek a gólyatáborba nyúlnak, amikor egy buli után két felsőbbévessel kettesben maradtam egy szobában. Az egyikőjükkel belemelegedtem, a másik pedig magunkra akart hagyni minket. Utána szóltam, hogy maradjon. Maradt. Aztán évekig folytatódott. Hosszú ideig pont ezért nem volt állandó kapcsolatom senkivel, mert inkább a két pasis sexkapcsolatot választottam, semmint azt, hogy legyen állandó pasim. Én úgy gondolom, hogy egy nő simán tud maximális élvezetet nyújtani két fickónak és ő maga is sokkal többet kaphat, mint egyvalakitől. A fordítottjára ez viszont nem igaz. Egyetlen egyszer voltam hajlandó belemenni a 2 nő 1 pasi felállásba. Életemben nem unatkoztam még annyira sex közben. Ezen kívül határozottan zavart a másik csaj jelenléte. Az előttem szólóval egyetértve, azt sem nagyon értékelném, ha a két pasi egymással lenne elfoglalva és nem velem.
Pedig olyat találni, aki ezt elfogadja állandóra és még nekem is tetszik, sőt kettő van belőle, na olyat találni cseppet sem egyszerű. A jelen helyzet az, hogy az egyik elfogad engem így is és úgy tekint rám, hogy együtt járunk. Tudomásul veszi, hogy ritkábban sexelünk kettesben (csak vele) mint hármasban. De ha én választhatnék, akkor inkább a kettes számúval élnék, de azt sajnos nem lehet.
Szóval a jövőbe (is) tekintve hidd el cseppet sem egyszerű. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 09:59
Szóval a jövőbe (is) tekintve hidd el cseppet sem egyszerű. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

hát elnéztelek!

Ez szerintem is így van, 1 pasi nem tud egyszerre kielégíteni 2 nőt, (a 2 nő+ 1 ffi akkor jó, ha a 2 csaj is eljátszadozik egymással ) 1 nőt viszont ki tud elégíteni 2 pasi, vagy akár több is, olyat még nem próbáltál?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 09:29

Sziasztok!
Nekem sok jó tapasztalatom van ezen a téren...főleg,ha olyan (házas)párt "fogtam"ki ,akik tényleg akarták is az egészet,s kölcsönösen meg volt a szimpátia is....volt olyan is ,hogy a férj közben elaludt vagy tv-t nézett a másik szobában,mert hamar "kidőlt" a csata sorból.
.Én a 2lány-1fiú-s dolgot is szeretem.De mindegyiknek meg van a maga varázsa!!!
Nekem sok jó tapasztalatom van ezen a téren...főleg,ha olyan (házas)párt "fogtam"ki ,akik tényleg akarták is az egészet,s kölcsönösen meg volt a szimpátia is....volt olyan is ,hogy a férj közben elaludt vagy tv-t nézett a másik szobában,mert hamar "kidőlt" a csata sorból.

mesélnél részletesebben?

Azt Én is csak igazolni tudom,hogy ki lehet elégíteni "rendesen"2 lányt egyszerre...sőt még azt is elértem néha,hogy már szóltak ,hogy időt kérnek
)) egy kis pihenésre,regenerálódásra!!!

Még nem voltam így,de jó lehet...egszerre kettőt érezni (izgi)
Azt meséltem már amikor felfelé eveztem a niagarán?? Az addig rendben, hogy ki lehet elégíteni két nőt egyszerre, de azt finoman fogalmazva kétlem, hogy "pihenést kértek regenerálódásra".
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2009. 09. 18. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 18. péntek 13:55

Azt Én is csak igazolni tudom,hogy ki lehet elégíteni "rendesen"2 lányt egyszerre...sőt még azt is elértem néha,hogy már szóltak ,hogy időt kérnek
)) egy kis pihenésre,regenerálódásra!!!

Kedves Zsadi! miért lenne az? a nők nem sablonok, hogy már pedig ők energia bombák. már onnan hogy fiatalabb koromban " nem mintha olyan időslennék" nálam is megtőrtént a szitu! 18 éves koromba 2 lányal voltam és a három szeretkező félközül csak 1 nem élvezett el "és csak megált hol az egyik hol a másik inni vagy hasonlo érvekkel".. persze nálam ez valamiért akkoriban sürün előfordult, minthogy ha semilyen érzelmi kötődés nem volt az illetőhöz akkor müködni müködtem csak bármit csináltak nem bírtam elélvezni.. nagyon rosz érzés volt:S:S.. viszont volt előnyei.. utánna volt egy 4 éves kapcsolatom és helyre ált a rendszer nagyrészileg.. néha még mindig előperdül!
Már elnézést, hogy megosztottam mert ez nem az a téma..
Szió. még ifjú titán koromban, 1 napig szeretkeztünk, a mostani nejemmel. 9 menet volt, de nem kért pihenőt. a nőknél ez másképpen működik. egy férfi ha elfárad egyszerűen nem jön létre merevedés. egy nőnek nincs ilyen, max. nem nedvesedik annyira. én ezért kételkedem, az időkérésben, regeneráció címén.
(Ez egy válasz dwarf85 üzenetére (2009. 09. 19. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 07:53

Kedves Zsadi! miért lenne az? a nők nem sablonok, hogy már pedig ők energia bombák. már onnan hogy fiatalabb koromban " nem mintha olyan időslennék" nálam is megtőrtént a szitu! 18 éves koromba 2 lányal voltam és a három szeretkező félközül csak 1 nem élvezett el "és csak megált hol az egyik hol a másik inni vagy hasonlo érvekkel".. persze nálam ez valamiért akkoriban sürün előfordult, minthogy ha semilyen érzelmi kötődés nem volt az illetőhöz akkor müködni müködtem csak bármit csináltak nem bírtam elélvezni.. nagyon rosz érzés volt:S:S.. viszont volt előnyei.. utánna volt egy 4 éves kapcsolatom és helyre ált a rendszer nagyrészileg.. néha még mindig előperdül!
Kérsz telefon számot???...te is olyan vagy ,mint a melóhelyemen páran...hallották....hátam mögött kinevettek,s azt hitték kamuzok....csak mikor szembesültek a ténnyel,hogy való igaz minden szó,amit mondtam...le esett az álluk!!!!!
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2009. 09. 19. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 07:04

Azt meséltem már amikor felfelé eveztem a niagarán?? Az addig rendben, hogy ki lehet elégíteni két nőt egyszerre, de azt finoman fogalmazva kétlem, hogy "pihenést kértek regenerálódásra".
Zsadi...lehet nem "rongáltál" semmit a méreteddel.....
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2009. 09. 19. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 08:35

Szió. még ifjú titán koromban, 1 napig szeretkeztünk, a mostani nejemmel. 9 menet volt, de nem kért pihenőt. a nőknél ez másképpen működik. egy férfi ha elfárad egyszerűen nem jön létre merevedés. egy nőnek nincs ilyen, max. nem nedvesedik annyira. én ezért kételkedem, az időkérésben, regeneráció címén.
Sziasztok!!!!
Mi a párommal régota gondolkozunk hogy be kellene venni egy harmadikat , de hol az egyikunk hol a másikunk visszakozik.Van egy ismerosunk aki benne lenne a dologban de még így is vannak bizonytalanságaink.
Van-e valakinek jo tippje hogy hogyan lehetne eloszlatni ezeket a kételyeket?
MIt gondoltok? Feleslegesen aggodunk vagy ahogy mondják '' jobb félni mint megilyedni''............
Mi a párommal régota gondolkozunk hogy be kellene venni egy harmadikat , de hol az egyikunk hol a másikunk visszakozik.Van egy ismerosunk aki benne lenne a dologban de még így is vannak bizonytalanságaink.
MIt gondoltok? Feleslegesen aggodunk vagy ahogy mondják '' jobb félni mint megilyedni''............
Nem kell rajta sokat tökölni!Bele kell vágni, nem fogjátok megbánni. De ha mégis, akkor bár mikor abba lehet hagyni. Mi a párommal az első előtt megbeszéltük, hogy csak egy szavába kerül és vége. ... Eszébe sem jutott szólni. Igaz nem is tudott volna, mert mindíg tele volt a szája Hi-Hi-Hi Ez csak vicc volt. Szóval szerintem ne turbózzatok rajta feleslegesen Óriási élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 09:28
Törölt felhasználó (64845)

Sziasztok!!!!
Van egy jó film idézet "tedd vagy ne tedd,de ne próbáld"és ez így tejesen igaz,ha bizonytalanok vagytok inkább ne csináljátok mert az senkinek nem jó.
Ha meg eltökéltek vágytok akkor csináljátok és majd utána megbeszélitek jó volt vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 09:28
Ha meg eltökéltek vágytok akkor csináljátok és majd utána megbeszélitek jó volt vagy nem.

Törölt felhasználó (64845)

Sziasztok!!!!