Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#592   2009. 04. 02. csütörtök 10:03
dzivka dzivka
szerintem ez az idealis fel allas a hazassagban is engedelyezni kellene egy asszony ket ferj
#591   2009. 03. 31. kedd 22:14
videkipar videkipar
Menjetek el egy swingibe "körbenézni". Ha kedvet kaptok hozzá a lehetőség ott lesz. Nekünk nagyon bejött, bár nem járunk gyakran.
(Ez egy válasz chrisonis üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:19
Sziasztok! Mi 7 éve vagyunk együtt a párommal(én f 25,ő l 23) . Már egy ideje ellaposodott a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást,de a szerelem elmúlt. Sokat beszélgettünk és elmondta hogy maszti és sex közben is arra gondol hogy 2 vagy több férfival van együtt. Nagyon izgatja a dolog,de élőben nem akarja kipróbálni. Viszont engem is nagyon izgat és mindent meg szeretnék tenni hogy összejöjjön. Xintetek hogy tudom rávenni hogy kipróbálja? Azt mondta ha csapdát állítok neki elhagy? Ha van jó ötletetek kérlek írjátok meg. Előre is köszönöm a segítségeket. krisz
#590   2009. 03. 29. vasárnap 19:22
X Törölt felhasználó (330620)
Még annyit hozzátennék, hogy csak stabil kapcsolatban szabad ilyennel próbálkozni. Ha úgymond mentőövnek szánnád a többest, akkor azért nem biztos, hogy érdemes próbálkozni! Amúgy meg hajrá! smile
(Ez egy válasz chrisonis üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 17:52
Köszönöm! Egy kicsit segített,de még mindig félek tőle hogy baj lenne. Még egyszer köszönöm.
#589   2009. 03. 29. vasárnap 17:52
chrisonis chrisonis
Köszönöm! Egy kicsit segített,de még mindig félek tőle hogy baj lenne. Még egyszer köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330620)
2009. 03. 29. vasárnap 16:27
Érdekes dolog ez a "nehogy behúzz a csőbe, mert balhé lesz" dolog, mert közben meg lehet hogy alig várja azt a bizonyos "csövet"! smile
Egy példa! Nálunk két pici lurkó van, ráadásul építkezünk is és így sajnos elég nehézkes dolog kettesben elszabadulni, mert egyszerre több dolognak is jól kell összejönni. Már elég régóta téma közöttünk egy pasi bevétele a buliba, aminek leginkább pont a fent említett kötöttség. Mivel mindketten benne lennénk, elkezdtem keresgélni és sikerült is találnom egy nagyjából megfelelő partnert, aki a páromnak is szimpatikus!
Mivel elég régóta nem voltunk sehol kettesben, az év elején úgy döntöttem, hogy ha törik ha szakad, akkor is elmegyünk egy kicsit lazítani. Kemény két napot sikerült szabaddá tennem, ami annyit jelent, hogy egy éjszakánk volt mindössze. Az egyik szomszédos városban vettünk ki szobát, volt egy kis fürdés, lazítás, vacsora meg minden. A párom, előzőleg (mivel ismer) határozottan kijelentette, hogy nagyon nem szeretné ha valami meglepetés várná, konkrétan nehogy meglepjem egy pasival, mert most rám vágyik és senki másra!
Én mint egy rendes férj, letettem a dologról, mondván nem akarom elszúrni a dolgot azzal, hogy kényszerhelyzetbe hozom, és azt az egy estét rontom el egy balul sikerült kísérlettel!
Nem is volt semmi gáz, mert a nagy lazításban olyannyira elfáradtunk, hogy ha érkezéskor nem kapom el a párom akkor bizony szeretkezés nélkül megyünk haza, mivel estére a thermál víz annyira kiszívott minden erőt belőlünk, hogy kb este 10-kor már aludtunk, annyira kidőltünk!
A poén az egészben az, hogy mivel a szex azért délután megvolt, és a hangulatunk egész este elég emelkedett volt, napokkal utána is elő-elő került a téma, hogy milyen jó volt egy kicsit együtt lenni és nem rohanni a gyerekek után, meg milyen jó volt hogy folyamatosan ott vibrált közöttünk a vágy! Aztán az egyik ilyen beszélgetés során a párom kibökte, hogy ő bizony tutira vette, hogy egyszer csak megjelenik majd a "meglepetés", és hogy egész délután-este ezen járt az esze! smile Na erre lépjen valamit az ember fia!
Mindenesetre, a legközelebbi alkalmat én bizony kihasználom, és fel fogom "tálalni" a meglepetést! smile
#588   2009. 03. 29. vasárnap 16:27
Érdekes dolog ez a "nehogy behúzz a csőbe, mert balhé lesz" dolog, mert közben meg lehet hogy alig várja azt a bizonyos "csövet"! smile
Egy példa! Nálunk két pici lurkó van, ráadásul építkezünk is és így sajnos elég nehézkes dolog kettesben elszabadulni, mert egyszerre több dolognak is jól kell összejönni. Már elég régóta téma közöttünk egy pasi bevétele a buliba, aminek leginkább pont a fent említett kötöttség. Mivel mindketten benne lennénk, elkezdtem keresgélni és sikerült is találnom egy nagyjából megfelelő partnert, aki a páromnak is szimpatikus!
Mivel elég régóta nem voltunk sehol kettesben, az év elején úgy döntöttem, hogy ha törik ha szakad, akkor is elmegyünk egy kicsit lazítani. Kemény két napot sikerült szabaddá tennem, ami annyit jelent, hogy egy éjszakánk volt mindössze. Az egyik szomszédos városban vettünk ki szobát, volt egy kis fürdés, lazítás, vacsora meg minden. A párom, előzőleg (mivel ismer) határozottan kijelentette, hogy nagyon nem szeretné ha valami meglepetés várná, konkrétan nehogy meglepjem egy pasival, mert most rám vágyik és senki másra!
Én mint egy rendes férj, letettem a dologról, mondván nem akarom elszúrni a dolgot azzal, hogy kényszerhelyzetbe hozom, és azt az egy estét rontom el egy balul sikerült kísérlettel!
Nem is volt semmi gáz, mert a nagy lazításban olyannyira elfáradtunk, hogy ha érkezéskor nem kapom el a párom akkor bizony szeretkezés nélkül megyünk haza, mivel estére a thermál víz annyira kiszívott minden erőt belőlünk, hogy kb este 10-kor már aludtunk, annyira kidőltünk!
A poén az egészben az, hogy mivel a szex azért délután megvolt, és a hangulatunk egész este elég emelkedett volt, napokkal utána is elő-elő került a téma, hogy milyen jó volt egy kicsit együtt lenni és nem rohanni a gyerekek után, meg milyen jó volt hogy folyamatosan ott vibrált közöttünk a vágy! Aztán az egyik ilyen beszélgetés során a párom kibökte, hogy ő bizony tutira vette, hogy egyszer csak megjelenik majd a "meglepetés", és hogy egész délután-este ezen járt az esze! smile Na erre lépjen valamit az ember fia!
Mindenesetre, a legközelebbi alkalmat én bizony kihasználom, és fel fogom "tálalni" a meglepetést! smile
(Ez egy válasz chrisonis üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:19
Sziasztok! Mi 7 éve vagyunk együtt a párommal(én f 25,ő l 23) . Már egy ideje ellaposodott a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást,de a szerelem elmúlt. Sokat beszélgettünk és elmondta hogy maszti és sex közben is arra gondol hogy 2 vagy több férfival van együtt. Nagyon izgatja a dolog,de élőben nem akarja kipróbálni. Viszont engem is nagyon izgat és mindent meg szeretnék tenni hogy összejöjjön. Xintetek hogy tudom rávenni hogy kipróbálja? Azt mondta ha csapdát állítok neki elhagy? Ha van jó ötletetek kérlek írjátok meg. Előre is köszönöm a segítségeket. krisz
#587   2009. 03. 29. vasárnap 14:37
Tündérke4 Tündérke4 VIP
Sziasztok. 24 éves lány vagyok. A párommal 8 éve vagyunk együtt. Tavaly házasodtunk össze. De nemrég óta állandóan az jár a fejembe hogy mással is leszeretnék feküdni. Esetleg két pasival. De ő nem engedi, nem lenne benne :( Pedig úgy szeretném ha ő lenne az egyik fiú. Ha vki volt már 2 pasival, leírná milyen? Nagyon érdekel
#586   2009. 03. 29. vasárnap 12:19
chrisonis chrisonis
#585   2009. 03. 29. vasárnap 11:08
Nehéz azt kívülről megmondani, hogy miként vezesd elő a párodnak a vágyaidat. Én csak azt tudom, hogy nálunk ez úgy működik, hogy egyrészt szeretjük egymást és ezek a vágyak nem valaminek a hiánya miatt törnek a felszínre, hanem inkább valaminek a kiteljesedéseként. Másrészt teljesen totálisan őszinték vagyunk egymással, és teljesen megbízunk a másikban.
Szerintem ha nem igazán izgi, vagy kielégítő a szexuális életetek, akkor ne azzal kísérletezz, hogy valahogy bevegyetek valakit harmadiknak, hanem inkább próbáld színesíteni az együttléteiteket, hogy magasabb legyen a hőfok, bujább legyen a hangulat. Ha ezt el tudod érni akkor szerintem minden következmény nélkül feldobhatod a témát, legfeljebb az nem biztos hogy a párod egyből ráharap. Ha elsőre nemmel válaszol és elzárkózik, akkor hagyni kell leülepedni a dolgot és nem kell nyaggtani.
Én azt gondolom, hogy az a nő vagy férfi aki egyszer belekóstol abba, hogy milyen is az amikor tényleg élvezettel kényeztetik és önfeledten, teljesen megnyílva élvezik vele a szexet, az utána újra és újra át akarja élni azt az élményt és akkor a fantáziája is jobban elszabadul. Akkor meg már akármi előfordulhat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (258344)
2009. 03. 27. péntek 19:24
Sziasztok !
29-25 éves pár vagyunk , szeretném rávenni a feleségem, hogy próbáljuk ki többesben ( párral, fiúval ) . Nem merek előhozakodni a témával, hátha félreérti a helyzetet és azt gondolná hogy én már nem szeretem igazán.... Mi tegyek szerintetek? Hivatkozzak a szexuális életünk színesítésére??? hogy vezessem elő???
#584   2009. 03. 27. péntek 19:24
X Törölt felhasználó (258344)
Sziasztok !
29-25 éves pár vagyunk , szeretném rávenni a feleségem, hogy próbáljuk ki többesben ( párral, fiúval ) . Nem merek előhozakodni a témával, hátha félreérti a helyzetet és azt gondolná hogy én már nem szeretem igazán.... Mi tegyek szerintetek? Hivatkozzak a szexuális életünk színesítésére??? hogy vezessem elő???
#583   2009. 03. 06. péntek 23:12
zorn zorn
Igazad lehet szerintem is tök jó de nem igazán jön össze.Megeset,nálunk is a 2 nő de nem vált be nem miattam.Én nyaltam a nejem a másik csaj a farkamon ült elkezdte fogdosni a feleségem cickóit ami nem semmi de ell lökte egyszóval nem engedte sajnáltam is nem őt hanem magamat.De ez van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 06. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (418746)
2009. 03. 06. péntek 10:56
Sziasztok!
Szerintem is jó dolog, amíg házas voltam az exemmel 5 éven keresztül éltünk át hasonló élményeket. Vagy 2 pasival volt, vagy én voltam 2 lánnyal. Féltékenység soha nem volt belőle, de imádta amikor két farok kényeztette hol egyszerre, hol felváltva. Egy mindig harcra kész volt smile
Mióta elváltunk, azóta csak éhezem..........

(társkeresés kimoderálva az e-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom) ejnye1
#582   2009. 03. 06. péntek 11:15
T-A-M T-A-M VIP
...egyetlen egy kérdésem van (persze nem úgy mint alapító tag), mi a fenéért kell minden topikot társkereséssel szétoffolni? ejnye1
#581   2009. 03. 06. péntek 10:56
X Törölt felhasználó (418746)
Sziasztok!
Szerintem is jó dolog, amíg házas voltam az exemmel 5 éven keresztül éltünk át hasonló élményeket. Vagy 2 pasival volt, vagy én voltam 2 lánnyal. Féltékenység soha nem volt belőle, de imádta amikor két farok kényeztette hol egyszerre, hol felváltva. Egy mindig harcra kész volt smile
Mióta elváltunk, azóta csak éhezem..........

(társkeresés kimoderálva az e-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom) ejnye1
#580   2009. 02. 28. szombat 01:53
aox69 aox69
Sziasztok! Elképesztően izgat milyen lehet amikor egy hölgyet mindkét bejáraton egyszerre mozgatnak...és az egyik én vagyok, de sajna nincsenek ilyen jellegű személyes kapcsolataim.

(Társkeresés kimoderálva az E-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom) ejnye1
#579   2009. 02. 27. péntek 17:11
eszter27 eszter27
Hát én csak csatlakozni tudok a véleményedhez,szerintem sincs két egyforma fütyi.
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:35
A legjobb dolog! A párom meghiv néha fiukat csodás ha ketten kényesztetnek. Nincs két egyforma fütyi!
#578   2009. 02. 26. csütörtök 19:44
zorn zorn VIP
Figyelj ezt vedd boknak azért sok ffi álmodik olyan lányról mint te.De gondolom tudod kezelni az ügyet.
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 26. csütörtök 10:50
A szexben mindent lehet amit szeretnék.Az a baj hogy sokan összekeverik a szex kapcsolatot a párkapcsolattal.
Pár fiu bepróbálkozik hátha elhagyom a párom.
#577   2009. 02. 26. csütörtök 18:00
Marca Marca
De gondolom, nálad ez még gondolat szintjén sem merül föl. Pusztán az élvezetet keresed bennük smile
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 26. csütörtök 10:50
A szexben mindent lehet amit szeretnék.Az a baj hogy sokan összekeverik a szex kapcsolatot a párkapcsolattal.
#576   2009. 02. 26. csütörtök 10:50
mezei aniko mezei aniko
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 02. 25. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 17:23
És mindkét pasinak szabad mindent, vagy azért a párod szab határokat?
#575   2009. 02. 25. szerda 17:23
Marca Marca
És mindkét pasinak szabad mindent, vagy azért a párod szab határokat?
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:35
A legjobb dolog! A párom meghiv néha fiukat csodás ha ketten kényesztetnek. Nincs két egyforma fütyi!
#574   2009. 02. 25. szerda 11:35
mezei aniko mezei aniko
#573   2009. 02. 23. hétfő 09:18
Pepeba Pepeba
(hsz kimoderálva, ez NEM társkereső rovat! :tom) ejnye1

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!