Note.Teljes mértékben egyetértek veled ebben a kérdésben, bár nekem igaz szintén elég sok visszautasításom volt régebben, egy-kettő azért visszaírt hogy a távolság miatt- vagy gondolom azért mert nem voltam nekik szimpatikus a képek alapján-nem aktuális a dolog.De tény hogy sokan nem is válaszolnak, ami tipikus magyar neveletlenség, és közönyösség, holott ez lenne a minimum.
(Ez egy válasz note üzenetére (2009. 07. 15. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 07:29

Hmmm...
Olvasom a hozzászólásokat...
Több éves tapasztalattal a hátam mögött, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy normális, valós ember/pár ritka itt mint a fehér holló...
Tisztelet a kivételnek, akik egyáltalán válaszolnak a levelekre... Sajnos ez úgy látszik megint csak egy magyar tendencia... Igényei mindenkinek vannak, ezzel nem is lenne probléma, tény nem 1xű hogy mindenki mindenkinek megfeleljen, de könyörgöm egy szimpla bocs de nem rád gondoltunk olyan nagy erőfeszítés?
Akinek nem inge....
Több éves tapasztalattal a hátam mögött, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy normális, valós ember/pár ritka itt mint a fehér holló...
Tisztelet a kivételnek, akik egyáltalán válaszolnak a levelekre... Sajnos ez úgy látszik megint csak egy magyar tendencia... Igényei mindenkinek vannak, ezzel nem is lenne probléma, tény nem 1xű hogy mindenki mindenkinek megfeleljen, de könyörgöm egy szimpla bocs de nem rád gondoltunk olyan nagy erőfeszítés?
Akinek nem inge....
Sziasztok!
Nagyon szeretem a 2 pasis felállást...
Pontosan annyira nehéz hozzá partnert találni is, mint amennyire jó. :(
Nagyon szeretem a 2 pasis felállást...
Pontosan annyira nehéz hozzá partnert találni is, mint amennyire jó. :(
Hmmm...
Akinek nem inge....
Akinek nem inge....
Őszintén szólva legjobb partnereimet erre a felállásra néhány évvel ezelőtt a neten találtam meg. Elég spontán módon. Kicsit leveleztem az egyik fiúval, aztán kb 1 hét múlva találkoztam velük. Ma azt mondom, hogy igen merész voltam, mert a bemutatkozás után, már az egyiket szoptam, a másik meg dugott. Ami viszont biztos, hogy mind a hárman élveztük, és még többször találkoztam velük.
Kösz, aranyos vagy!
Sajnos mi is hiába keresgélünk. A múltkor a nudista strandon összejöttünk egy jó pasival. Na, meglesz a betevőm, gondoltam. Apartman van, a férjem és a pasi............
Kiderült este, hogy meleg. A férjemre fájt a foga.
Kiderült este, hogy meleg. A férjemre fájt a foga.
Irigykedem, és gratulálok egyben is a szerencsédhez.A remény hal meg utoljára ez a mottóm.De már kezd haldokolni.
(Ez egy válasz movari üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 12. vasárnap 15:27

Szia!
Akkor nekem isteni szerencsém van mert számomra jutott két isteni hapsi is.A reményt sose add fel egyszer megtalálod az álmaid pasiját.
Akkor nekem isteni szerencsém van mert számomra jutott két isteni hapsi is.A reményt sose add fel egyszer megtalálod az álmaid pasiját.
(kimoderálva! NEM társkereső! NE itt keress "1 harmadikat"!) :tom

Szia!
Akkor nekem isteni szerencsém van mert számomra jutott két isteni hapsi is.A reményt sose add fel egyszer megtalálod az álmaid pasiját. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 09. csütörtök 17:29
Akkor nekem isteni szerencsém van mert számomra jutott két isteni hapsi is.A reményt sose add fel egyszer megtalálod az álmaid pasiját. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334574)

Nincs párom-bár lenne-,egyet is nehéz megtalálni sok szájhősködő közül.Kettőhöz meg isteni szerencse kell
Nincs párom-bár lenne-,egyet is nehéz megtalálni sok szájhősködő közül.Kettőhöz meg isteni szerencse kell
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 09. csütörtök 14:18
Törölt felhasználó (13138)

én akkor is azt gondolom, hogy ez egy egyszerűen megszervezhető felállás... ha a párod sem zárkózik el
én akkor is azt gondolom, hogy ez egy egyszerűen megszervezhető felállás... ha a párod sem zárkózik el
és olvasni tudsz-e?
a topic címében, (a zárójelben) lévő két szó neked konkrétan milyen jelentéssel bír? (Ez egy válasz m.dev üzenetére (2009. 07. 08. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
a topic címében, (a zárójelben) lévő két szó neked konkrétan milyen jelentéssel bír? (Ez egy válasz m.dev üzenetére (2009. 07. 08. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(ez itt NEM társkereső rovat!)

Itt sok nő (pár) a min 20/5-ös tökéletes férfiszépséget keresi.
Azok a férfiak pedig lehet, egyáltalán nem itt keresgélnek... (S talán nem is őket keresik.)
Azok a férfiak pedig lehet, egyáltalán nem itt keresgélnek... (S talán nem is őket keresik.)
haza jöttünk a nyaralásbol ig yvan időm leirni kicsit részletesebben.A forum hirdetésen sikerült találni egy megfelelő pasit aki olyan volt akit elképzeltünk és volt hová menni egy panelba mi hárman .Találoztunk a fehérvári spar nál beültünk ittunk valamit és megbeszéltük amit megkell,aztán mentünk hozzá jo hagulat világitást csinált és kelemes zenét iszogattunk beszélgettünk én elmentem fürdeni ő beszélgetett párommal és jöttek be fürdőbe és beültek a kád szélére mesztelenül én kicsit játszottam nekik magammal,aztán ahogy elkezdtek ágaskodni én szoptam felváltva nagyon jo volt nagyon begerjedtem kimentünk várt egy francia ágy és alőször a srác tette be a párom a mellemet szopta aztán szoptam a párom ,aztán beleültem lovagolva és ugy szoptam ez volt az igazi vágyam a párom el is ment nem birta sokáig a srác még birta vagy 10 percig a párom addig fényképezett.Ott is aludtunk és éjszaka nem sámoltam de 8-10 szer biztos megvolt másnap alig birtam felkelni 2 nap után is remegtem ha rá gondoltam jo lenne ha havonta legalább egyszer megismételnénk.nem gondoltam 2 farok enyi élvezetet tud nyujtani ajánlom mindenkinek aki akarja probálja ki.
Hát gratula sajna személyem nem volt oly szerencsés,hogy OTT LEGYEN
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 03. péntek 11:07

Törölt felhasználó (166411)

mint láttátok mi régen leresünk fiut harmadiknak ,most végre összejött nyaralásunk alatt sikerrel jártunk tegnap estétől ma reggelig lényegébe folyamatosan kényeztetek .Nehéz volt megtalálni de megérte higyétekl el még most is a hatása alatt vagyok és tuti lesz folytatása.
a páromnak is nagyon tetszett,nekem meg huuuuuuuuuuuu el se lehet képzelni milyen jo haa lovagolok és közbe szophatok is eszméletlen jooooooooooooo
a páromnak is nagyon tetszett,nekem meg huuuuuuuuuuuu el se lehet képzelni milyen jo haa lovagolok és közbe szophatok is eszméletlen jooooooooooooo
Jól tettétek ,így tovább.Mi is azon vagyunk hogy megtörténjen dolog.Remélem holnap összejön.Nektek pedig gratulálok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 03. péntek 20:47

Törölt felhasználó (166411)

szerinted más pasi nem létezik fehérváron rajtad kivűl??? akkor tévedsz
szerinted más pasi nem létezik fehérváron rajtad kivűl??? akkor tévedsz
miből gondolood ott voltál????
mint láttátok mi régen leresünk fiut harmadiknak ,most végre összejött nyaralásunk alatt sikerrel jártunk tegnap estétől ma reggelig lényegébe folyamatosan kényeztetek .Nehéz volt megtalálni de megérte higyétekl el még most is a hatása alatt vagyok és tuti lesz folytatása.