Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#92   2005. 12. 02. péntek 19:43
felpa felpa
Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 22. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760) VIP
2005. 11. 22. kedd 13:02
ok. ok. csak az az 5-ös szám az wow2 wow2 wow2 igaz nekem is van az ellenőrzömbe egy csomó
#91   2005. 11. 22. kedd 13:02
X Törölt felhasználó (29760) VIP
ok. ok. csak az az 5-ös szám az wow2 wow2 wow2 igaz nekem is van az ellenőrzömbe egy csomó
#90   2005. 11. 22. kedd 12:46
X Törölt felhasználó (29760) VIP
confused confused confused wow2
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2005. 11. 21. hétfő 19:08
Sziasztok!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
#89   2005. 11. 21. hétfő 19:08
X Törölt felhasználó (33028) VIP
Sziasztok!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
#88   2005. 11. 20. vasárnap 20:23
X Törölt felhasználó (368273)
Szerinted nincs meg annak az esélye, hogy a nő elpártol tőled, csak akkor ha a 3-as szexelésnél az egyik pasit ismered? Mert szerintem ez nem ismeretség kérdése.
#87   2005. 11. 20. vasárnap 03:12
X Törölt felhasználó (7767) VIP
#86   2005. 11. 19. szombat 18:47
Golyó001 Golyó001
IGEN, ezt ismerőssel nem szabad, mi is idegen sráccal szoktuk, tali, beszélgetés, nagy szex és mindenki megy a dolgára!:) Ha ismerős lenne, az gáz! Szerintünk!
#85   2005. 11. 15. kedd 16:24
Silverman74 Silverman74
Nekem nem akarod, hogy odaadjon?
#84   2005. 11. 04. péntek 15:36
john james john james VIP
Nem is tudsz meggyőzni, még ha akarnál sem. Ti nem vagytok mi, mi nem vagyunk mi. Ez így van rendjén. Én sem akartalak meggyőzni semmiről, pusztán eszmét szerettem volna cserélni. Nézzük:
1. házasok vagyunk
2. 11 éve vagyunk együtt
3. ha akarom van probléma - azokat én szülöm, mert az én vérem forrób...
De leírom mégegyszer: még ha a feleségem meg is kívánna még egy faszt maga körül, nem tudnám elviselni, hogy az illető hozzáér. Hát még ha mást is csinál... És nem azért mert ő az enyém, nem! Mert akkor elgondolkodom, hogy mennyire szeret engem? Mennyire vagyok neki elég, vagy kevés - ez esetben az utóbbi.
Másképp gondolkodunk. Ez van.
Köszi, hogy "eldumáltál" velem erről!
#83   2005. 11. 03. csütörtök 19:13
Bocsáss meg - mondom ismét, elmesélek egy sztorit. Ez csak egy történet, esetleg tanulságos, esetleg nem. Velem esett meg.
Talán már írtam, hogy egyszer próbáltam ezt a 3-as dolgot és a videót visszanézve elborzadtam. Nos az egész úgy kezdődött, hogy a nagy exem megkeresett. Beszélgettünk hétköznapi témákról, de mivel nálunk annak idején a sex állt a központi helyen, belénk csapott a villám és mindjárt témánál voltunk. Ki hogy csinálja, hová dugja, mit kap, hová kapja, satöbbi, a legintimebb részletekig. Én csak lestem, hogy amiről x évvel ezelőtt együtt álmodoztunk, ő meglépte (anális sex). Szóba került, hogy 2 nő, 1 pasi felállást már próbálták, de a felállásból nem lett igazi felállás. És onnan kezdődött az élettárs "elásása". Látszólag minden működött, a szórásba belefért az, hogy havonta egyszer-kétszer kudarcba fulladt az együttlét, de "hát már nem vagyunk a régiek" felkiálltással túlléptek a dolgon. De a hölgy ebbe elég elég nehezen nyugodott bele. És akkor felajánlotta a triót a pasijával.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, mint amit már mondtam, ill. idéztem itt, vagy egy másik topicban: ha az asszony ezt kivánja akkor szerintem baj van.
#82   2005. 11. 03. csütörtök 18:38
Téged meg nem zavar, hogy más pasik is szerepelnek a fantáziájában. Értem én. Ezt értem. Csak azt nem, hogy hol vannak az érzelmek? A két ember, a két test és egyben szellem egymásba olvadása?!
Szerintem hagyjuk! ill. van egy-két másik topic, amiben szintén ez a téma, de úgy látom manapság sokan szabin vannak... vigyor5 hehe nyes
#81   2005. 11. 03. csütörtök 00:41
pucersrac23 pucersrac23
hát bevallom őszintén, én teljesen kezdő vagyok a 2f-1l felállásban, de szívesen kísérletezgetnék:)
#80   2005. 11. 02. szerda 14:05
Ezt egy másik topic-ban olvastam, találtam. És ez egy nő véleménye - ha minden igaz: ..."Bár én úgy gondolom és sajnálom ha maradi tünök, de ha az asszony ezt kivánja akkor szerintem baj van."
#79   2005. 11. 02. szerda 09:13
farakas farakas
Szia!

Feltetelezem, hogy leanyzo vagy.
Az, hogy parod szereti, ha analisan is izgatod, nem azt jelzi, hogy a ferfiakhoz barmilyen kis mertekben is, de vonzodna.
Engem is izgat(na), megsem vagyok meg csak biszexualis sem. Szoval ha egyszer majd jon a harmadik ne lepodj meg ha "csak" veled fog foglalkozni:)
#78   2005. 10. 27. csütörtök 21:02
vazelinator vazelinator VIP Admin
Van ez igy néha a dolgokba belle kell vágni nem gondolkozni élvezni csak és után nem töpregeni rajta hogy is volt.
Gondolom ott akkor mikor csináltad akkor jo volt beka2
Után visszanézve már szembesültél, hogy érzelmeid is vannak. szomoru1
Javaslom legkőzelebb kötödés mentes partnerekkel csináld szerintem nagyon tetszene, vagy nem.
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 27. csütörtök 19:27
Kezdek kételkedni abban, hogy itt a helyem...
- egyszer kipróbáltam a két pasi, egy nő felállást. Videora is vettem. Visszanéztem és majdnem elhánytam magam. Nem ment érzelem mentesen, pedig a csajjal nagyon régen voltunk "közös nevezőn". Nem nekem való, belátom.
- nem tetszenek az admin-ok "beszólásai... Ezt is félve írom le, mert ugye nem ez ám a topic témája. Apáááám.... kerdes
#77   2005. 10. 27. csütörtök 20:55
tudom fárasztto hegy redszebályozni kell
nekem is szivesen szolok én is a témához inkább hozzá semmi bajom figyelembe veszem nem szabad eddig Elhuzni a jo utra téritést.
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 27. csütörtök 19:27
- egyszer kipróbáltam a két pasi, egy nő felállást. Videora is vettem. Visszanéztem és majdnem elhánytam magam. Nem ment érzelem mentesen, pedig a csajjal nagyon régen voltunk "közös nevezőn". Nem nekem való, belátom.
- nem tetszenek az admin-ok "beszólásai... Ezt is félve írom le, mert ugye nem ez ám a topic témája. Apáááám.... kerdes
#76   2005. 10. 27. csütörtök 19:27
#75   2005. 10. 27. csütörtök 17:46
A forum témája kétpasival
Nekem tuti mindegy hogy pasi vagy nő, két pasival
De nem páros sexröl van szo ugy hogy helyezd át magad megfelelő forum témába és már figyelmeztetelek, hogy forum ba, hogy kereshetsz partnert.
Remélem eljutod hozzád a dolog és nem csak a farapás vissza csapás válaszokkal foglakozol.
#74   2005. 10. 25. kedd 12:48
john james john james
És tovább? Tényleg érdekel. Beleértve a közben megélt érzéseid, gondolataid.
#73   2005. 10. 24. hétfő 15:53
bobxv1600 bobxv1600
Nézd.. lehet spontán is, vagy akárhogy :) a lényeg hogy jólérezzétek egymást.. mindannyian...

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!