hmm, hasonlónak én is örülnék, ha egy csaj ismerősöm nekem mondaná el hogy szeretne ilyet :D
csak lent ezt irtad.:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
A az čn barŕtnom is igy szeretnč.
Jajjj dehogy Vele nem.. isten ments...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem igazán
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az exfčrjjel egyutt?
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ez igy van
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem sok csaj fejčben megfordul. hogy kiprňbŕlja egyszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
Törölt felhasználó (29760)
aha értem
Szňval nem a barŕtnom barŕtnoje akrta kiprňbŕlni.
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
aha értem
aha értem
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, a barŕtnom a barŕtnojčnek mesčlte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
ez már felkérés keringőre,nem ?
és Te ? lehetővé tetted ?
Két pasi: exférj és szerető.. az az izgalmas..
a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:43
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 22. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 22. kedd 13:02
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 22. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
ok. ok. csak az az 5-ös szám az
igaz nekem is van az ellenőrzömbe egy csomó
ok. ok. csak az az 5-ös szám az
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
VIP
Sziasztok!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
Sziasztok!
Pusza nektek!
Pusza nektek!
Szerinted nincs meg annak az esélye, hogy a nő elpártol tőled, csak akkor ha a 3-as szexelésnél az egyik pasit ismered? Mert szerintem ez nem ismeretség kérdése.
IGEN, ezt ismerőssel nem szabad, mi is idegen sráccal szoktuk, tali, beszélgetés, nagy szex és mindenki megy a dolgára!:) Ha ismerős lenne, az gáz! Szerintünk!

szexcica

zombi33