hát bevallom őszintén, én teljesen kezdő vagyok a 2f-1l felállásban, de szívesen kísérletezgetnék:)
Téged meg nem zavar, hogy más pasik is szerepelnek a fantáziájában. Értem én. Ezt értem. Csak azt nem, hogy hol vannak az érzelmek? A két ember, a két test és egyben szellem egymásba olvadása?!
Szerintem hagyjuk! ill. van egy-két másik topic, amiben szintén ez a téma, de úgy látom manapság sokan szabin vannak...
Szerintem hagyjuk! ill. van egy-két másik topic, amiben szintén ez a téma, de úgy látom manapság sokan szabin vannak...
Bocsáss meg - mondom ismét, elmesélek egy sztorit. Ez csak egy történet, esetleg tanulságos, esetleg nem. Velem esett meg.
Talán már írtam, hogy egyszer próbáltam ezt a 3-as dolgot és a videót visszanézve elborzadtam. Nos az egész úgy kezdődött, hogy a nagy exem megkeresett. Beszélgettünk hétköznapi témákról, de mivel nálunk annak idején a sex állt a központi helyen, belénk csapott a villám és mindjárt témánál voltunk. Ki hogy csinálja, hová dugja, mit kap, hová kapja, satöbbi, a legintimebb részletekig. Én csak lestem, hogy amiről x évvel ezelőtt együtt álmodoztunk, ő meglépte (anális sex). Szóba került, hogy 2 nő, 1 pasi felállást már próbálták, de a felállásból nem lett igazi felállás. És onnan kezdődött az élettárs "elásása". Látszólag minden működött, a szórásba belefért az, hogy havonta egyszer-kétszer kudarcba fulladt az együttlét, de "hát már nem vagyunk a régiek" felkiálltással túlléptek a dolgon. De a hölgy ebbe elég elég nehezen nyugodott bele. És akkor felajánlotta a triót a pasijával.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, mint amit már mondtam, ill. idéztem itt, vagy egy másik topicban: ha az asszony ezt kivánja akkor szerintem baj van.
Talán már írtam, hogy egyszer próbáltam ezt a 3-as dolgot és a videót visszanézve elborzadtam. Nos az egész úgy kezdődött, hogy a nagy exem megkeresett. Beszélgettünk hétköznapi témákról, de mivel nálunk annak idején a sex állt a központi helyen, belénk csapott a villám és mindjárt témánál voltunk. Ki hogy csinálja, hová dugja, mit kap, hová kapja, satöbbi, a legintimebb részletekig. Én csak lestem, hogy amiről x évvel ezelőtt együtt álmodoztunk, ő meglépte (anális sex). Szóba került, hogy 2 nő, 1 pasi felállást már próbálták, de a felállásból nem lett igazi felállás. És onnan kezdődött az élettárs "elásása". Látszólag minden működött, a szórásba belefért az, hogy havonta egyszer-kétszer kudarcba fulladt az együttlét, de "hát már nem vagyunk a régiek" felkiálltással túlléptek a dolgon. De a hölgy ebbe elég elég nehezen nyugodott bele. És akkor felajánlotta a triót a pasijával.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, mint amit már mondtam, ill. idéztem itt, vagy egy másik topicban: ha az asszony ezt kivánja akkor szerintem baj van.
Nem is tudsz meggyőzni, még ha akarnál sem. Ti nem vagytok mi, mi nem vagyunk mi. Ez így van rendjén. Én sem akartalak meggyőzni semmiről, pusztán eszmét szerettem volna cserélni. Nézzük:
1. házasok vagyunk
2. 11 éve vagyunk együtt
3. ha akarom van probléma - azokat én szülöm, mert az én vérem forrób...
De leírom mégegyszer: még ha a feleségem meg is kívánna még egy faszt maga körül, nem tudnám elviselni, hogy az illető hozzáér. Hát még ha mást is csinál... És nem azért mert ő az enyém, nem! Mert akkor elgondolkodom, hogy mennyire szeret engem? Mennyire vagyok neki elég, vagy kevés - ez esetben az utóbbi.
Másképp gondolkodunk. Ez van.
Köszi, hogy "eldumáltál" velem erről!
1. házasok vagyunk
2. 11 éve vagyunk együtt
3. ha akarom van probléma - azokat én szülöm, mert az én vérem forrób...
De leírom mégegyszer: még ha a feleségem meg is kívánna még egy faszt maga körül, nem tudnám elviselni, hogy az illető hozzáér. Hát még ha mást is csinál... És nem azért mert ő az enyém, nem! Mert akkor elgondolkodom, hogy mennyire szeret engem? Mennyire vagyok neki elég, vagy kevés - ez esetben az utóbbi.
Másképp gondolkodunk. Ez van.
Köszi, hogy "eldumáltál" velem erről!
Nekem nem akarod, hogy odaadjon?
IGEN, ezt ismerőssel nem szabad, mi is idegen sráccal szoktuk, tali, beszélgetés, nagy szex és mindenki megy a dolgára!:) Ha ismerős lenne, az gáz! Szerintünk!
Szerinted nincs meg annak az esélye, hogy a nő elpártol tőled, csak akkor ha a 3-as szexelésnél az egyik pasit ismered? Mert szerintem ez nem ismeretség kérdése.
Sziasztok!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
Anno párszor összejártam 5 pasival. Szerettem velük, mert laza szex kapcsolat volt a mienk. Szex közben ismerkedtünk meg. De igazából egyszercsak rájöttem, h valójában csak az újdonság erejével hatott és már nem érdekel. Kiszálltam a dologból... persze nem örültek neki.
Aki akarja, próbálja ki, mert megfelelő partnerekkel ez ok, de szerintem sokáig nem jobb mint egy pasival...
Pusza nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
VIP
Sziasztok!
Pusza nektek!
Pusza nektek!
ok. ok. csak az az 5-ös szám az
igaz nekem is van az ellenőrzömbe egy csomó
Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 22. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 22. kedd 13:02
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 22. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
VIP
ok. ok. csak az az 5-ös szám az
a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
ez már felkérés keringőre,nem ?
és Te ? lehetővé tetted ?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:43
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
Két pasi: exférj és szerető.. az az izgalmas..
Nem, a barŕtnom a barŕtnojčnek mesčlte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
aha értem
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szňval nem a barŕtnom barŕtnoje akrta kiprňbŕlni.
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
aha értem
Szerintem sok csaj fejčben megfordul. hogy kiprňbŕlja egyszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
aha értem
ez igy van
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Az exfčrjjel egyutt?
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

szexcica

bubo83