Mi szombaton délután tervezzük. Nektek kellemes pihenést.
(Ez egy válasz Natur 69 üzenetére (ma 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
M9 pártokkal ismerkednénk.
Mi már itt.
M9 pártokkal ismerkednénk.
Mi már itt.
Sziasztok!Holnap lesz kint valaki az M9-nél?
Sziasztok! Holnap vas-zala-gyms megyek vonzaskorzeteben nudiznek! Hasonlo erdeklodesu szemelyek tarsasagat keresem!
Délután Győr Komárom között nudis fürdés
Sziasztok.
Budapest(en) es kornyeken, hol van nudi /melyik szakasz pontosan? Nem vagyok jartas itthon ebben. (Mashol igen)
Hetvegen szombaton mennek.
Budapest(en) es kornyeken, hol van nudi /melyik szakasz pontosan? Nem vagyok jartas itthon ebben. (Mashol igen)
Hetvegen szombaton mennek.
Sziasztok, Balaton északi parton, vonyarc- Györök - Ederics szakaszon tudtok esetleg eldugott helyet ahol lehet nudizni?
Mi vasárnap Adony Lórévnél voltunk csak a szél zavart bennünket!
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 14:46
Mi végül lejjebb mentünk.. Érdnél voltunk,a vízműtelepnél.Fent hagytuk az autót a gáton,de nyugodtan beállhattunk volna az erdőbe is.Szinte a partig le lehet menni.Rögtön az elején volt egy pecás,meg a barátnője,lejjebb mentünk kb 100 métert.Volt árnyék,mrg napos rész.Homokos apart,de vannal ittt ott kövek. Mi ledobtuk a textilt,nem zavart senkit.Lejjebb voltak pecások,de kb 300 méterre.Meg 1 csónakban jött kettő,de azok is vagy 30 méterre a parttól.A
ku
nem zavart minket..
alf
ty alf
a
Sziasztok..még pár napot Horvatországban nudizunk,(Koversada),ugy döntottünk,h.kipróbaljuk Punta Kriz-t és az Anaconda klubot..ha esetleg van itt pár,hasonlo parameterekkel,szivesen összefutnánk velük(akár véletlenül)
az meglepo, mert mi rendszeresen ismerkedünnk ott.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2026. 07. 24. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 17:30
Mindennel teljes mértékben egyetértek, kivéve a nyitottságot és az őszinteséget. Talán 5-6 éve járunk mi is nudira, de a kötelező köszönésen túl még nem sikerült csak egy baráti párost szereznünk. Ezen kívül valóban felszabadító és jó dolog ide tartozni!
Hello. ahogy írtam,a régi 6-os úton a Ct PARK után tudsz lemenni.A gáton meg lehet állni. Nagyon nyugis,1 parti pecás volt kb 100 méterre,meg egy csónakos.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok opció nincsen, Vallaltán tudtok napijeggyel strandolni, de ide azért zömében párral, családdal érkeznek az embere, napijeggyel lehet egyedülállót be sem engednek.
A város déli felén van még egy nudista strand, a parkolótól 10 perc sétára, de ott sok emberrel nem találkoztunk, ha lesznek is, válogatásra nem lesz lehetőség. Nagyobb létszám Punta Kriz-en lehet, szexelni meg nem kötelező ott. (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 21:20
A város déli felén van még egy nudista strand, a parkolótól 10 perc sétára, de ott sok emberrel nem találkoztunk, ha lesznek is, válogatásra nem lesz lehetőség. Nagyobb létszám Punta Kriz-en lehet, szexelni meg nem kötelező ott. (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Augusztusban megyünk Rovinjba feleségemmel. Szivesen flörtölne a nudin pasikkal. Rovinjba melyik stranra menjünk? Nem a swinger partot keressük. Nem akarunk szexet,a strandon. Flörtölni finoman pasival, ismerkedés, aztán este szex. Tudtok helyet ajánlani?
Augusztusban megyünk Rovinjba feleségemmel. Szivesen flörtölne a nudin pasikkal. Rovinjba melyik stranra menjünk? Nem a swinger partot keressük. Nem akarunk szexet,a strandon. Flörtölni finoman pasival, ismerkedés, aztán este szex. Tudtok helyet ajánlani?
Szia, érden ez hol található? Mások is voltak, vagy csak ti?
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 14:46
Mi végül lejjebb mentünk.. Érdnél voltunk,a vízműtelepnél.Fent hagytuk az autót a gáton,de nyugodtan beállhattunk volna az erdőbe is.Szinte a partig le lehet menni.Rögtön az elején volt egy pecás,meg a barátnője,lejjebb mentünk kb 100 métert.Volt árnyék,mrg napos rész.Homokos apart,de vannal ittt ott kövek. Mi ledobtuk a textilt,nem zavart senkit.Lejjebb voltak pecások,de kb 300 méterre.Meg 1 csónakban jött kettő,de azok is vagy 30 méterre a parttól.A
ku
nem zavart minket..
alf
ty alf
a
Sziasztok! Nyéklátházi bányatóra szokott valaki járni nidizni?
Sziasztok. Dunakeszi nudin is elég nagy a part rész most meg lejjebb van a Duna és jó sokáig lehet menni napozni nudjzni teljesen a Megyeri hid-ig!)))
Szóval nyugodtan jöjjön aki akar párok nök mert szoktak.lenni mint most hétvégén is!))
Szóval nyugodtan jöjjön aki akar párok nök mert szoktak.lenni mint most hétvégén is!))
Sziasztok
2026. 07. 26. vasárnap 14:20
ku
nem zavart minket..
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
a
Hát ezen már én is gondolkodtam, de én nem mertem belvágni, hogy levetkőzzek. Sok a horgász meg a
ku
alf
ty alf
ás
Hát ezen már én is gondolkodtam, de én nem mertem belvágni, hogy levetkőzzek. Sok a horgász meg a
2026. 07. 24. péntek 21:44
ku
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
ás
Sziasztok.Valaki volt már a Dunán a hárosi-öböl,Kastélypark közötti részen? Szemezünk azzal a résszel.Egyáltalán látott már valaki ott nudist? Max megnézzük,ha necces,akkor csak monokini..
Ha van valami rendezvény, akkor ajanlott előre foglalni. Ha nincs semmi szervezve akkor az időjárás függvényében érdemes foglalni…
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 10:17
Sziasztok!
Dél1-en szeretnénk jöv.hétvégén kempingezni. Érdemes elő foglalni helyet vagy sátorhely azért szokott lenni a helyszínen is?
Köszi előre is!
Dél1-en szeretnénk jöv.hétvégén kempingezni. Érdemes elő foglalni helyet vagy sátorhely azért szokott lenni a helyszínen is?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Köszi előre is!
Köszi előre is!

kotlar