De hogy a fenébe tudtál olvasni zuhogó esőben?
(Ez egy válasz Kom45 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 19:51
Ma kitekertem kerékpárral Komárno Harcsásnál a Dunára. Kb. déltől negyed négyig voltam ott. Két pár volt kint , meg 4-5pasit láttam még. Az idő meleg, a víz kellemes volt, Tudtam nyugodtan olvasni,pihenni lazulni a parton. Jól esett Nemsokára megint megyek!
Ma kitekertem kerékpárral Komárno Harcsásnál a Dunára. Kb. déltől negyed négyig voltam ott. Két pár volt kint , meg 4-5pasit láttam még. Az idő meleg, a víz kellemes volt, Tudtam nyugodtan olvasni,pihenni lazulni a parton. Jól esett Nemsokára megint megyek!
Szikin vannak akik ismerkednénk is.
Sziasztok!
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet, és lenne kedves megosztani az infót?
Előre is köszönöm!
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet, és lenne kedves megosztani az infót?
Előre is köszönöm!
Tiszanána működik még???
Sajnos már évek óta nem. Horgászbirodalom lett.
(Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Külön topicja van - RovinjPunta Kriz
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 19. hétfő 05:36
Punta Kriz eseteben szabad/megengedett? Mondanal errol egy par szot? Vagy ott is azert illik elvonulni, rendesen viselkedni?
Sziasztok!
A látóképi nudi működik még?
A látóképi nudi működik még?
A Tisza-tavon igazi, naturista strand nincsen. Viszont nagyon sokan sátraznak, fürödnek, pecáznak, és ők igen gyakran ruha nélkül élvezik a természetet. Hajóval és kajakkal bejárva a tározót és az élő Tiszát, igen sok naturistát látni. Tehát szeretik ezt az emberek.
Gyakori az is, hogy lakóhajókon hódolnak a ruhamentes lét örömeinek az emberek. Elhajóznak egy békesebb helyre, kikötnek pl nádba, és ott nyugodt körülmenyek közt lehet ruha nélkül napozni, fürödni, szeretkezni. Mi is mindig így teszünk a lakóhajónkon. Sok éve járjuk a tározót, ez is olyan élmény, amit nem lehet megunni.
No és persze sokat számít az, hogy lakóhajón kukkolóktól és idiótáktól mentes a környezet. A korlátozott megközelíthetőségnek és a jó helyválasztásnak mindig a nyugalom, a békesség és a biztonság a jutalma.
Baráti társaságoknak szokása néha akár több lakóhajóval is egymás mellé, vagy egymás közelébe kikötni.
Akiknek nincs saját lakóhajójuk, azok bérelhetnek is. Van kínálat bőséggel. Vannak erre szakosodott emberek. A félreértések elkerülése végett... mi a miénket nem adjuk ki, csak a családtagoké. (Ez egy válasz bennevok üzenetére (2024. 07. 26. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakori az is, hogy lakóhajókon hódolnak a ruhamentes lét örömeinek az emberek. Elhajóznak egy békesebb helyre, kikötnek pl nádba, és ott nyugodt körülmenyek közt lehet ruha nélkül napozni, fürödni, szeretkezni. Mi is mindig így teszünk a lakóhajónkon. Sok éve járjuk a tározót, ez is olyan élmény, amit nem lehet megunni.
No és persze sokat számít az, hogy lakóhajón kukkolóktól és idiótáktól mentes a környezet. A korlátozott megközelíthetőségnek és a jó helyválasztásnak mindig a nyugalom, a békesség és a biztonság a jutalma.
Baráti társaságoknak szokása néha akár több lakóhajóval is egymás mellé, vagy egymás közelébe kikötni.
Akiknek nincs saját lakóhajójuk, azok bérelhetnek is. Van kínálat bőséggel. Vannak erre szakosodott emberek. A félreértések elkerülése végett... mi a miénket nem adjuk ki, csak a családtagoké. (Ez egy válasz bennevok üzenetére (2024. 07. 26. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 22:46
Tisza tavon tudtok véletlen nudista helyet? Neten titkosak vannak, amiket meg szoktak beszélni társaságok
Poroszló környékén csatlakoznánk .
Poroszló környékén csatlakoznánk .
Punta Kriz eseteben szabad/megengedett? Mondanal errol egy par szot? Vagy ott is azert illik elvonulni, rendesen viselkedni?
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 22:28
Elhagyott öböl bárhol, amire csónakkal nagyobb esély van, mint part felől közelítve. Ha többet szeretnétek, akkor Punta Kriz kivételével kerülném a strandokat, kifoghatsz olyanokat akik kukkolnak, de akár olyat is aki elzavar vagy rádhívja a rendőröket.
Ma voltunk Gárdonyban, szinte csak férfiak voltak de nem tapasztaltuk, hogy melegekkel lenne tele, mint amit olvasni, viszont ami borzalmas és hihetetlen felfoghatatlan kulturálatlan türhő paraszt hozzá állás, a kutyák mennyisége, és,hogy nagytestű kutyák szabadon , nemhogy száj kosár ami kötelező lenne, de még póráz sem, de a falkában lévő kistestű kutyákon sem, mi is állat tartók vagyunk vannak kutyák meg van ló is, akkor vihetem oda a lovunkat mert nem tilos, és mikor majd az szaladgál át más cuccain, akkor vágjon mindenki jó képet hozzá, mert megtehetem, hogy oda viszem. Borzasztó, hogy mindég kell lennie pár parasztnak minden helyen, ha koncert ott, ha közlekedés akkor ott, ha strand akkor ott, ez Magyarország szarjunk le mindenki mást, nehogy tekintettel legyünk már.
Hamarossan ott leszünk,tegnap is jó volt
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben nagyon jó az idő, bár picit fúj a szél....
Algyői nudisták, milyen ott a minden,érdemes e oda ellátogatni ?
Sziasztok!
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet?
Előre is köszönöm.
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet?
Előre is köszönöm.
Ahol a kotro gép van , hátul
(Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2024. 08. 17. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 08:29
Ha a tó mellé érünk akkor az ipartelep mögötti rész, vagy még előtte a fás részen?
Ha a tó mellé érünk akkor az ipartelep mögötti rész, vagy még előtte a fás részen?
(Ez egy válasz Mosonika1979 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 13:11
Sziasztok ha Győr felől mentek beèrtek abdara a kamerák után az első lehetőség jobbra ott csak egyenesen ki a faluból neki èrtek egy bekerített bánya tónak ott balra az aszfaltos úton addig még egy kanyarhoz érték ott balra le és csak egyenesen
Nyèken ki van?