Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7230   tegnap 15:49
Resonance Resonance
#7229   tegnap 15:00
Nagyfiu101 Nagyfiu101
Sziasztok!
#7228   tegnap 14:37
joco008 joco008
Szívesen nudznek én is.
#7227   tegnap 14:22
Blanka44 Blanka44
Borsod megye szombatra egy Biszex férfit keresnék egy kis rosszalkodásra!
#7226   tegnap 13:38
Resonance Resonance
A május elsejei hétvége időjárás szempontból optimálisnak ígérkezik, le lehet végre dobálni a ruhákat. A kempingek jó része is nyitva van. Ígyhát mindenkinek sok napsütést, termeljétek a D-vitamint teljes gyűjtőfelülettel!
#7225   2025. 04. 28. hétfő 17:11
secza secza
Mi a Drávára járunk ha jó a vízállás. De sajnos hivatalos hely nincs a környéken
(Ez egy válasz atticus21 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 10:13
Sziasztok!

Pécs környékén ismer valaki ilyen helyet?
#7224   2025. 04. 28. hétfő 10:13
atticus21 atticus21
Sziasztok!

Pécs környékén ismer valaki ilyen helyet?
#7223   2025. 04. 22. kedd 16:04
titoboti titoboti
Sziasztok!

Miskolc környékén van olyan hely, amit érdemes meglátogatni? Nyékről elég sok rosszat olvastam itt a fórumon…
#7222   2025. 04. 18. péntek 11:21
legios0225 legios0225
Pesten melyik fürdőben van naturista szauna húsvét hétfő délután?
#7221   2025. 04. 13. vasárnap 13:45
W Csaba75 W Csaba75
Sziasztok szép napot. Én Ráckevét tudnám ajánlani jó szívvel! Mi szeretünk oda menni. Leginkább a szerdai estét szeretjük mert akkor a kinti medence is textil mentes.
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 19:46
Sziasztok!

Tud valaki naturista fürdőt Budapest és vonzáskörzetében ami ma este nyitva is van?
Természetesen fedett.
#7220   2025. 04. 13. vasárnap 11:44
coupleforSam coupleforSam
Sziasztok! Ha Szfvár belefér a vonzáskörzetbe egy köv. alkalomra, ott havi 1-2 alkalommal tartanak naturista esteket az igazán szép fürdőben, most pénteken is nagyon jó volt!
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 19:46
Sziasztok!

Tud valaki naturista fürdőt Budapest és vonzáskörzetében ami ma este nyitva is van?
Természetesen fedett.
#7219   2025. 04. 13. vasárnap 10:20
Stallion__86 Stallion__86 VIP
Ne keverjétek a textilmentest a naturistától.
Textilmentes az, ahol lepedő lehet rajtad, de semmilyen más latex nem. Max szaunaruha.
Naturista pedig ahol nem megengedett a test felület takarása, de a padozaton alattad (láb fenék alatt) kell legyen lepedő törölköző.
Amúgy így egészséges szaunázni, mert ahol takarva van a test, vagy ha eleve vízes testtel mész be a szaunába, már nem fogsz tudni úgy izzadni és méregteleníteni. Ezért mindig csak száraz testtel szabad bemenni, mert így tud megfelelően elkezdeni izzadni a test és kiválasztódni a méreganyag a szervezetből. Ezért kell dézsa és merülőmedence előtt lezuhanyozni, hogy az így kiválasztódott méreganyagokat lemosd és ne vidd bele a medencébe.
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (2025. 04. 11. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 23:51
Vidd először naturista szaunába, ahol pl elég ha felül nem nincs semmi, alul be lehet lepedőbe burkolva. Szerintem mindenki élvezné! smile

XXXXXXXXXXX moderálva!
#7218   2025. 04. 11. péntek 23:51
Izmoska Izmoska
Vidd először naturista szaunába, ahol pl elég ha felül nem nincs semmi, alul be lehet lepedőbe burkolva. Szerintem mindenki élvezné! smile

XXXXXXXXXXX moderálva!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 07:07
Én mindig is imádtam a nudista strandokat, intim szaunákat, férfi napozókat stb. Egyszerűen hihetetlenül felizgat meztelenkedni mások előtt. Már többször bedobtam a páromnak hogy ki kellene menni egy nudista strandra. Ő sajnos ebben nincs benne. Hozzáteszem, hogy teljesen nem zárkózik el, mert saját magától dobta be hogy szeretne monokinizni idén. Rettentő büszke a cickóira (lehet is, hatalmas, D kosaras, feszes cickói vannak, ízlésesen nagy mellbimbókkal - és eredeti mellei vannak). Mondta, hogy szereti ha megnézik, és szeretné mások előtt "lobogtatni". Én persze azonnal belementem, rettentően felizgatott már csak a gondolat is. Úgyhogy várjuk a jó időt smile próbáltam ráfűzni a teljes nudizmust, hogy akkor már kipróbálhatná azt is, de azt mondja a punciját nem akarja mindenkinek mutogatni.
#7217   2025. 04. 11. péntek 19:46
minnie56 minnie56
Sziasztok!

Természetesen fedett.
#7216   2025. 04. 08. kedd 07:07
viking1988 viking1988
Én mindig is imádtam a nudista strandokat, intim szaunákat, férfi napozókat stb. Egyszerűen hihetetlenül felizgat meztelenkedni mások előtt. Már többször bedobtam a páromnak hogy ki kellene menni egy nudista strandra. Ő sajnos ebben nincs benne. Hozzáteszem, hogy teljesen nem zárkózik el, mert saját magától dobta be hogy szeretne monokinizni idén. Rettentő büszke a cickóira (lehet is, hatalmas, D kosaras, feszes cickói vannak, ízlésesen nagy mellbimbókkal - és eredeti mellei vannak). Mondta, hogy szereti ha megnézik, és szeretné mások előtt "lobogtatni". Én persze azonnal belementem, rettentően felizgatott már csak a gondolat is. Úgyhogy várjuk a jó időt smile próbáltam ráfűzni a teljes nudizmust, hogy akkor már kipróbálhatná azt is, de azt mondja a punciját nem akarja mindenkinek mutogatni.
#7215   2025. 04. 07. hétfő 22:15
Felhőék Felhőék
Na ennek rugaszkodj neki újból mert nem igazán érthető…
(Ez egy válasz lnori üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 22:11
A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
#7214   2025. 04. 07. hétfő 22:11
lnori lnori
A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
#7213   2025. 04. 07. hétfő 22:10
lnori lnori
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 17:30
Sziasztok!
A nyéki nudi esetén 2 nudiról beszélhetünk. Az egyik a régi bánya tó vadnudi, horgászok, kukkolók, járőrözők. Ez ingyenes. A másik az autópálya műsik oldalán lévő strand, aminek van nudis része. Ez fizetős. Szerintem még zárva van. Melyikről kell több infó?
#7212   2025. 04. 06. vasárnap 21:58
X Törölt felhasználó (4775907)
Víz még mindig nagyon kit van?
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 08:19
A kotrógépet elvitték, én más változást nem láttam
#7211   2025. 04. 06. vasárnap 20:21
Felhőék Felhőék
Nekünk múlt nyáron volt fedett parkolónk pedig parcellán sátraztunk.
(Ez egy válasz Hoplindi üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 19:09
Ez biztos? Mi sok éves járunk Valaltára, voltunk már apartmanban, illetve parcellán is. Parcellához még sosem ajánlottak fel fedett parkolót. Annyi nem is lenne, mint ahány parcella van. (illetve nagyon nincs is rá szükség.)

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7230db
Utolsó üzenet: tegnap 15:49

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!