Sziasztok. Algyőről van valakinek friss infója?
Nekem az egyik kedvencem, 24 őszén írtam róla. Bemásolom ide:
Amit a többiek írtak, igaz: valóban más szint egy magyar szaunához viszonyítva. Belül van öt helység (gőz, szaunák), egy kis medence és egy Kneipp-medence. A kinti kertrészen több szauna is van, itt tartják a felöntéseket is. És van egy nagyobb melegvizes medence, ahol élményelemek vannak. Egy régebbi kommentnél szerepelt, hogy a felöntések zene nélküliek. Ez mára megváltozott, mindegyiknél volt zene, de nyugodt stílusú és normál hangerővel.
Természetesen fürdőruha nélküli terület, a nyugati szokásokhoz híven szinte mindenki meztelenül használja (a külső terekben is sokan törölköző nélkül mászkáltak).
Bár a belépő nem olcsó (persze magyar árszínvonalhoz mérve), mégse gondoltam egy pillanatig sem, hogy sokat fizettem ezért a délutánért. A nagy terület miatt nem volt olyan érzésem, hogy zsúfolt lenne a hely, pedig nem voltak kevesen. Itthon Sárvárra jártam sokat, ott többször volt "heringparty" feeling.
Szóval, aki akar egy magas szintű szaunát, az látogasson el ide! (Ez egy válasz gymsm üzenetére (tegnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Amit a többiek írtak, igaz: valóban más szint egy magyar szaunához viszonyítva. Belül van öt helység (gőz, szaunák), egy kis medence és egy Kneipp-medence. A kinti kertrészen több szauna is van, itt tartják a felöntéseket is. És van egy nagyobb melegvizes medence, ahol élményelemek vannak. Egy régebbi kommentnél szerepelt, hogy a felöntések zene nélküliek. Ez mára megváltozott, mindegyiknél volt zene, de nyugodt stílusú és normál hangerővel.
Természetesen fürdőruha nélküli terület, a nyugati szokásokhoz híven szinte mindenki meztelenül használja (a külső terekben is sokan törölköző nélkül mászkáltak).
Bár a belépő nem olcsó (persze magyar árszínvonalhoz mérve), mégse gondoltam egy pillanatig sem, hogy sokat fizettem ezért a délutánért. A nagy terület miatt nem volt olyan érzésem, hogy zsúfolt lenne a hely, pedig nem voltak kevesen. Itthon Sárvárra jártam sokat, ott többször volt "heringparty" feeling.
Szóval, aki akar egy magas szintű szaunát, az látogasson el ide! (Ez egy válasz gymsm üzenetére (tegnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:00
Egészen más világ mind kiépítettségben mind az emberek tekintetében. Mindenképp próbáljátok ki. A szauna részleg hatalmas kinti rész, több szauna, rengeteg pihenő, a csajoknak extra külön szaunarész is van. Az Osztrákoknál nincsenek bábok prűdek, mindenki nyugodt kedves...
Sziasztok!
Eszetrgom környékén van nudistra strand?
Eszetrgom környékén van nudistra strand?
Egészen más világ mind kiépítettségben mind az emberek tekintetében. Mindenképp próbáljátok ki. A szauna részleg hatalmas kinti rész, több szauna, rengeteg pihenő, a csajoknak extra külön szaunarész is van. Az Osztrákoknál nincsenek bábok prűdek, mindenki nyugodt kedves...
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (tegnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Tatzmannsdorf szauna részleg és a kinti részről van valakinek infó ?
Dunakeszinél párok innen vannak ?!
Szombaton lesznek kint a Szikin innen párok?
Mikor mentek Valaltara?
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 20:35
Sziasztok! Ne aggódjatok csodálatos, szuper heiy. Idén 2x is megyünk....
Szegeden a FOKA-ra járt valaki nudizni innen? 25 éve tévedtem ki oda egyszer és feltűnt, hogy ha besétálok a partról az ártéri erdőbe, mindig felbukkan mögöttem a partról valamelyik srác. De ott a kiserdőben mentek el a strand mögött a part menti ösvények, ahol sokan közlekedtek a másik, textiles plázsra, vagy bármerre, szóval nem hiszem, hogy ott nyugodtan lehetett volna szopatni.
Vagy...? Ment ott minden?
Vagy...? Ment ott minden?
Sziasztok
Szabolcs megyében tud valaki nyilvános vagy privát nudizós helyt?
Szabolcs megyében tud valaki nyilvános vagy privát nudizós helyt?
Nő pár éve bezárt az akali nudista strand.
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 12:51
Sziasztok!
Balatonakali létezik még a naturista strand!!!!
Vagy megszünt teljesen
Válaszotokat előre is köszönjük
Vagy megszünt teljesen
Nem ez volt a kérdés
(Ez egy válasz creepy69 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 15:38
Már 10 éve minimum hogy így használják azt a szakaszt csak most egy két ember elhintette itt. Majd úgy jár ez is mint gárdony a sok hokis odaszokik és baszhatjátok.
Már 10 éve minimum hogy így használják azt a szakaszt csak most egy két ember elhintette itt. Majd úgy jár ez is mint gárdony a sok hokis odaszokik és baszhatjátok.
(Ez egy válasz Hunterboy21 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 13:11
Sziasztok! A Dunakeszi nudi után érdeklődnék. Nyilván vad nudi, milyen a hely? Vannak azért emberek,vagy csak most kezd beindulni? Köszi ha válaszolsz
Sziasztok! A Dunakeszi nudi után érdeklődnék. Nyilván vad nudi, milyen a hely? Vannak azért emberek,vagy csak most kezd beindulni? Köszi ha válaszolsz
Nem :/
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 12:51
Sziasztok!
Vagy megszünt teljesen
Vagy megszünt teljesen
Sziasztok!
Vagy megszünt teljesen
Vagy megszünt teljesen
Sziasztok! Dunaújváros környékén van esetleg nudi? Vagy van itt aki szokott itt a városban nudizni valahol?
Sajnos a Balaton-parton eltűntek a monokiniben napozók.
Ránk 2 éve ránk szóltak a strand alkalmazottai mikor a feleségem levette a felsőjét, és megkérték, hogy vegye vissza mert itt
Régen a kilencvenes évek elején rengeteg nő strandolt így.
Ma ez már nem divat. Sőt üldözik.
Míg pl Horvátországban ez természetes a tengerparton addig ítt nálunk ez megbotránkoztató. (Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 23. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 16:46
Ránk 2 éve ránk szóltak a strand alkalmazottai mikor a feleségem levette a felsőjét, és megkérték, hogy vegye vissza mert itt
ki
családok is vannak. alf
sg alf
ye alf
rekesRégen a kilencvenes évek elején rengeteg nő strandolt így.
Ma ez már nem divat. Sőt üldözik.
Míg pl Horvátországban ez természetes a tengerparton addig ítt nálunk ez megbotránkoztató. (Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 23. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüred környékén valaki tud olyan helyet ahol bátran lehet monokinizni? Fizetős strand, vagy kemping elöny lenne. Tiszta, igényes helyet keresek, délutáni napozásokra.
Abda nudi ? Milyen van volt lesz valaki?

kotlar

maraguja