Csütörtök vagy péntek délelőtti szaunázáshoz társat keresek Miskolcon. Ha szaunázni készülsz és nincs társaságod, akkor írj!
Jön valaki a Kehidai fürdőbe ?
A fürdőruha nélküli szaunázás egészségügyi kérdés. Általában már megmártóznak a szauna előtt a termálvízben, ami ugye vegyszereket is jócskán tartalmaz. Na aztán mikor beülnek vele a szaunába, a vegyszerek elpárolognak a fűrdőruhából, és a gőzüket mindenki beszívja, aki a szaunában van. A lepedőben szaunázás ebből a szempontból rendben van. Mindenképpen a kisebbik rossz, ha valakinek gátlásai vannak a saját testével kapcsolatban.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 12. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 11:54

Hiába veszik le a fürdőruhát, ha szauna törölközö van rajtuk.
Mórahalmon az Erzsébet fürdőben van direkt textil mentes szauna rész ahova nem engednek be fürdőruhába
Arra ott van a többi szauna
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2018. 01. 12. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Hiába veszik le a fürdőruhát, ha szauna törölközö van rajtuk.
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2018. 01. 12. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 11:24

Nem tudom, de mikor én voltam a makói hagymatikumban, a szauna programon mindenki fürdőruhában üldögélt bent (többség román volt), és mikor kérdeztem a szanamestert, azt mondta, hogy itt mindenki fűrdőruhában szaunázik. Persze örülnék, ha változott volna, és ma már minden fűrdőruhást kizavarnának, a gyerekeket pedignem engednék ki be rohangálni a szaunába.
Nem tudom, de mikor én voltam a makói hagymatikumban, a szauna programon mindenki fürdőruhában üldögélt bent (többség román volt), és mikor kérdeztem a szanamestert, azt mondta, hogy itt mindenki fűrdőruhában szaunázik. Persze örülnék, ha változott volna, és ma már minden fűrdőruhást kizavarnának, a gyerekeket pedignem engednék ki be rohangálni a szaunába.
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2018. 01. 12. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Makó Hagymatikumban ...de az csak majdnem....Békés:...
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2018. 01. 12. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok nem tudjátok Békésbe van nudista fürdő szauna ??
Köszönöm!
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 11. csütörtök 15:48

Kizárt, hogy Magyarországon ilyet találjatok. De azért ennyire nem rossz a helyzet. Vonyarcvashegyen a Hotel Zenitben pénteken este 10-től van olyan rendezvény, ahol a wellnes rész fürdőruha nélkül használható. Ráckevén a fürdőben szerdán és pénteken szintén tíztől van naturista est. Mindkét helyen a medencék is így használhatóak ilyenkor. (A szauna azért már nagyon sok helyen textilmentes.) Bükfürdőn a szaunarészleg fürdőruhamentes minden nap 10-től 8-ig. Van egy benti jakuzzi és egy udvari melegvízű medence, az is fürdőruha nélkül használható. A Hotel Répce Goldból közvetlen átjárás van a fürdőbe. Én ennyiről tudok a nyugati országrészben. Egyébként meg, ha nincsenek sokan és elég sötét van minden medence használható fürdőruha nélkül.

Kizárt, hogy Magyarországon ilyet találjatok. De azért ennyire nem rossz a helyzet. Vonyarcvashegyen a Hotel Zenitben pénteken este 10-től van olyan rendezvény, ahol a wellnes rész fürdőruha nélkül használható. Ráckevén a fürdőben szerdán és pénteken szintén tíztől van naturista est. Mindkét helyen a medencék is így használhatóak ilyenkor. (A szauna azért már nagyon sok helyen textilmentes.) Bükfürdőn a szaunarészleg fürdőruhamentes minden nap 10-től 8-ig. Van egy benti jakuzzi és egy udvari melegvízű medence, az is fürdőruha nélkül használható. A Hotel Répce Goldból közvetlen átjárás van a fürdőbe. Én ennyiről tudok a nyugati országrészben. Egyébként meg, ha nincsenek sokan és elég sötét van minden medence használható fürdőruha nélkül.
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 11. csütörtök 14:42

Sziasztok!!!Olyan wellnes szállodát keresünk ahol meztelenül lehet fürödni illetve szaunázni!Válaszokat előre is köszönjük!
Nincs mit. Erre voltál kíváncsi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
VIP

Koszonom szepen!
Debrecen termál, textilmentes szauna van.
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!!!Olyan wellnes szállodát keresünk ahol meztelenül lehet fürödni illetve szaunázni!Válaszokat előre is köszönjük!
Koszonom szepen!
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 11. csütörtök 14:30

Igen, van. A fürdő egyéb részétől elkülönített, önálló létesítmény. A teljes nyitvatartás alatt textilmentes és ez a pihenőre is vonatkozik. Nem túl nagy, szerintem télen nem a legjobb választás. Nyáron jobban használható az udvar, ahol lehet napozni. Ott van a merülőmedence, ami merülőnek nagy és nem elég hideg, viszont lazulós medencének meg túl hideg. Az épületen belülről is ki lehet úszni, szóval akár télen is jó lenne, ha meleg lenne benne a víz. Van egy szauna bár is, felöntések. Kellemes, de Vas megyében vannak jobban és a nem környékbelieknek elég távol van.
Igen, van. A fürdő egyéb részétől elkülönített, önálló létesítmény. A teljes nyitvatartás alatt textilmentes és ez a pihenőre is vonatkozik. Nem túl nagy, szerintem télen nem a legjobb választás. Nyáron jobban használható az udvar, ahol lehet napozni. Ott van a merülőmedence, ami merülőnek nagy és nem elég hideg, viszont lazulós medencének meg túl hideg. Az épületen belülről is ki lehet úszni, szóval akár télen is jó lenne, ha meleg lenne benne a víz. Van egy szauna bár is, felöntések. Kellemes, de Vas megyében vannak jobban és a nem környékbelieknek elég távol van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 11. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 11. csütörtök 12:37
Törölt felhasználó (2572662)
VIP

Szentgotthardi naturista thermalpark szanunaparkrol van tapasztalata valaki(k)nek esetleg?
Szentgotthardi naturista thermalpark szanunaparkrol van tapasztalata valaki(k)nek esetleg?
párral nudiznánk délegyen 2018 májustól
Sziasztok! Nyiregyen az sw klubban volt szerdánként szauna,tud valaki valamit róla?
Sziasztok!Mi is várjuk már nagyon a strandolós időt.