Szia szerintem jobban jársz, ha átjössz Budára és a Szentendrei uton jössz befelé, majd az alsó rakparton végig, át a Rálóczi hídon, az M5 re, majd Bp határában az M5ről jobbra le az M0, M51 irányba, és utána tovább az 51es úton Baja felé, majd egy körforgalomnál balra Dunavarsány felé, Dunavarsány után Délegyháza, onnan már nem tévedhetsz el
Az M0-M51-51 es út kereszteződésénél szokott dugó lenni hétköznap napközben, de szombaton eddig még simán lehetett menni.

Szia! A Megyeri hídon átmenve a 0-on végig tudtok jó tempóba ( 100-110 km/h /)menni az az 51-s lehajtóig a városon átmenve valamivel rövidebb km-ben, de időben hosszabb.
Szabolcs megyében tud vki nudi helyet?
Sziasztok ma érdemes kimenni Délegyházára?
Délegyen full borult idő van, szemerkél az eső, és nagyjából mindenki indul haza emiatt.
(Ez egy válasz kinga90 üzenetére (2019. 07. 27. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak szórványos záporok,most például süt a nap,este strandok éjszakája buli!
(Ez egy válasz redcode üzenetére (2019. 07. 27. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 10:51

Délegyen full borult idő van, szemerkél az eső, és nagyjából mindenki indul haza emiatt.
Ki volt már a Punta Kriz partszakaszon és milyen volt az ottani benyomásotok?
Ott hol, és hogyan zajlik a szex ? Úgy tudtam, tiltott...
Sziasztok jó volt a buli Dél 1-en

Szokott ott egytalán sex lenni ? Szerintem Gárdonybab előbb ...mi ott mindig sexelünk !
Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
A Tiszanánai nudista strand engem is érdekel! Merre van, mik a szabályok? Sokat autózom a kikötőhöz, megnéznénk asszonykámmal...
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
Naturista Oázis Kemping facebook Délegyháza,itt részletesebben megtaláljátok a napi aktuálist.
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok! Tiszanánai nudit hol találjuk?
Helló! Vlki tud egy városközeli nudizós helyet Baján?
Szuper az idő dèlegyen

Sziasztok! Párommal, Délegyházára a kempingbe tervezzük a pihenésünket. Van ott olyan hely, eldugott, ahol szexelni lehet?
Nem szeretnénk másokat zavarni, de szeretjük, ha néznek. A kempingben ez nem tilos? Köszönjük a válaszokat!
Nem szeretnénk másokat zavarni, de szeretjük, ha néznek. A kempingben ez nem tilos? Köszönjük a válaszokat!
Koszi, akkor nagyon elbujunk!
Ma mentünk volna Szegedre a SZIKIRE, de az időjárás miatt nem mentünk. Van valaki onnan? Milyen az idő ott? Mehettünk volna, vagy jó hogy itthon maradtunk?
Bulgáriában a naposparton van-e nudizásra lehetőség vagy melyik részen?