Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 191 192 193 194 195 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3406   2016. 07. 27. szerda 11:59
X Törölt felhasználó (69371)
De itthon, mint mindenben, úgy a nudizmusban is paraszt a magyar. Hiába lehetünk sok mindenre büszkék, de viselkedni nem tudunk, nem tudunk dolgokat úgy használni, dolgokat úgy megélni, ahogyan azt más országokban megteszik.
Igazad van, monitor mögül a tétlenség a tett ellensége.
Én nem tudok helyeket beazonosítani, de az internet tele van olyan felvételekkel, ahol a parton párok kefélnek mondjuk (még ez zavarna a legkevésbé). Azt sem tartom kizártnak, hogy azok is mind-mind magyarok, vagy aki felveszi ezeket, éppen az.
Egyikőnk munkahelye sem olyan, ahol éppen jól jönne egy esetleges felvétel, még ha csak nudizásról is van szó.
Van itt pár, akikkel nagyjából jól el tudtam beszélgetni a nudiról, de annyira erőszakosan (számomra) akarták, hogy menjünk, meg mikor megyünk, meg menjünk együtt, holott nem is keresnek elvileg senkit, nekem viszont nem tetszett ez. Hisz én csak a hely felől érdeklődtem volna ezekkel kapcsolatban, amiről most is.
Én azt sem bánnám, ha valaki privát levélben írná meg ezeket, amikre kíváncsi vagyok, minden hátsó gondolat nélkül. De ezekre a kérdésekre csak olyanoktól kaphatok normális, hasznos választ, akik valóban csak a nudi miatt járnak ki. De kezdem azt érezni, hogy kevés az ilyen.
Lehet igazad van és távolabb kell nézelődni, csak jó lett volna ha a közelben adott egy hely, akkor kihasználjuk azt.
Az is lehet inkább felkeressünk a régi helyünket, ugyan nem vízpart mellett, de megnézzük mi a helyzet. Oda is azért nem mentünk már, mert egyre többen jártak oda. Mikor megláttak az autót, ami mögött pucéran napoztunk, ugyan elmentek, de egyre több ilyen lett, és páromat elkezdte zavarni, pedig az első esetnél meg sem rezdült, hogy jön valaki. Ez egy tipikus olyan hely, ahova azért sokan elvisznek csaj döngetni, napozás közben mi is csináltuk. Csak nem gondoltuk, hogy nap közben is jár arra valaki, mert egy ideig nem volt rá példa. Vagy pont jó időben jártunk arra.
Sokszor felhozom a páromnak, de mindig a visszautasítás, emiatt vagyok ingerült a témában, mert tudom mi az oka.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 07. 27. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 07. 27. szerda 11:28
Bizonyára rossz a stílusom... Ezen nem tudok változtatni smile
Ma, magyarországi viszonylatban szűk az a hely, ahova elmehettek úgy nudizni, hogy nem a tilosban jártok, hanem a hely, legális. Sőt, amellett hogy kijelölt "nudis" terület, még valami szolgáltatás is van hozzá. Balatonberény, Balatonakali, Szigetmonostor, Délegyháza, Szegeden a "Sziki" mind ilyen hely. Van belépő, van valami szolgáltatás ( büfé, mosdók, stb, vagy épp étterem és kemping ). Ezeken a helyeken nem fognak a lábatok közé befeküdni.
Az hogy hol vannak esetleg saját nemük iránt is érdeklődők nem fogod tudni sose távolról felmérni. Ezeken a helyeken is vannak, hiszen semmi se tilthatja meg a jelenlétüket, ahogy itt az oldalon is vannak szép számban.
Írod hogy a kedvesednek vannak félelmei. És mik is azok? A melegek nem hiszem hogy zavaróak számára. A kukkolók? De ki a kukkoló? Aki ott van és egyedül van? Nem hiszem. Hidd el, hogy komolyan írtam: ha bele akartok vágni, akkor nem a monitor mögül kell. Menjetek el egy textilmentes szaunás helyre, mondjuk Egerszalókra hétköznap. Alig vannak. Szokhatja a meztelenséget. Vagy menjetek ki Ausztriába, a legtöbb fürdő szaunavilága ruhátlan, és megszokhatja a közeget, és nagy részük szabad felülettel is rendelkezik így napozhattok is. Nem szeretem a közhelyeket, de a tett halála a tétlenség. A kifogásokkal sose fog se a párod, se Te belevágni, csak az elméleteket gyártjátok hogy miért nem...
Az jó ha beszélgetsz több emberrel, de nagy valószínűséggel úgy kapsz itt tényleg valós információt, mint ahogy a swingerről sokan értekeznek. Nagyrészük sose volt de véleménye az van.
Személy szerint nekem az a véleményem hogy a fenn említett helyeken bele tudtok vágni a nudizmusba. A vad megoldásoknak meg nem vagyok híve. Biztos jó Lupa, biztos jók a vadkemping is... De más. Nem mondom hogy csak ilyen "legális helyen" voltam de egy délegyházi fürdés alatt nyugodtan hagyom ott a telefonom, cuccaim a parton mert nem lopnak, de csak úgy egy tóparton valahol ezt nem merném megtenni. De nem vagyunk egyformák.
Végül még egy apró vélemény: Azokon a helyeken, ahova járok, járunk ismerősökkel ( Délegyháza, Akali, ausztriai helyek és horvát nudikempingek ) sose láttam parton kefélő párokat, vagy enyelgő párocskákat, férfiakat, nőket, akik egymásba gabalyodtak. Ezeken a helyeken tudtak viselkedni. Az hogy sátrakban, lakókocsikban mi történik az meg nem az én dolgom már... Csak hogy egy kicsit a kétséged enyhüljön! smile
#3405   2016. 07. 27. szerda 11:28
ravenna ravenna VIP Admin
Bizonyára rossz a stílusom... Ezen nem tudok változtatni smile
Ma, magyarországi viszonylatban szűk az a hely, ahova elmehettek úgy nudizni, hogy nem a tilosban jártok, hanem a hely, legális. Sőt, amellett hogy kijelölt "nudis" terület, még valami szolgáltatás is van hozzá. Balatonberény, Balatonakali, Szigetmonostor, Délegyháza, Szegeden a "Sziki" mind ilyen hely. Van belépő, van valami szolgáltatás ( büfé, mosdók, stb, vagy épp étterem és kemping ). Ezeken a helyeken nem fognak a lábatok közé befeküdni.
Az hogy hol vannak esetleg saját nemük iránt is érdeklődők nem fogod tudni sose távolról felmérni. Ezeken a helyeken is vannak, hiszen semmi se tilthatja meg a jelenlétüket, ahogy itt az oldalon is vannak szép számban.
Írod hogy a kedvesednek vannak félelmei. És mik is azok? A melegek nem hiszem hogy zavaróak számára. A kukkolók? De ki a kukkoló? Aki ott van és egyedül van? Nem hiszem. Hidd el, hogy komolyan írtam: ha bele akartok vágni, akkor nem a monitor mögül kell. Menjetek el egy textilmentes szaunás helyre, mondjuk Egerszalókra hétköznap. Alig vannak. Szokhatja a meztelenséget. Vagy menjetek ki Ausztriába, a legtöbb fürdő szaunavilága ruhátlan, és megszokhatja a közeget, és nagy részük szabad felülettel is rendelkezik így napozhattok is. Nem szeretem a közhelyeket, de a tett halála a tétlenség. A kifogásokkal sose fog se a párod, se Te belevágni, csak az elméleteket gyártjátok hogy miért nem...
Az jó ha beszélgetsz több emberrel, de nagy valószínűséggel úgy kapsz itt tényleg valós információt, mint ahogy a swingerről sokan értekeznek. Nagyrészük sose volt de véleménye az van.
Személy szerint nekem az a véleményem hogy a fenn említett helyeken bele tudtok vágni a nudizmusba. A vad megoldásoknak meg nem vagyok híve. Biztos jó Lupa, biztos jók a vadkemping is... De más. Nem mondom hogy csak ilyen "legális helyen" voltam de egy délegyházi fürdés alatt nyugodtan hagyom ott a telefonom, cuccaim a parton mert nem lopnak, de csak úgy egy tóparton valahol ezt nem merném megtenni. De nem vagyunk egyformák.
Végül még egy apró vélemény: Azokon a helyeken, ahova járok, járunk ismerősökkel ( Délegyháza, Akali, ausztriai helyek és horvát nudikempingek ) sose láttam parton kefélő párokat, vagy enyelgő párocskákat, férfiakat, nőket, akik egymásba gabalyodtak. Ezeken a helyeken tudtak viselkedni. Az hogy sátrakban, lakókocsikban mi történik az meg nem az én dolgom már... Csak hogy egy kicsit a kétséged enyhüljön! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 27. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 27. szerda 11:09
A másik dolog, ha figyelemmel követted volna az eddigi írásomat a témában, akkor láthattad volna, hogy leginkább párom miatt mennénk ki. De neki pont meg vannak a félelmei, amivel egyetértek. Kicsit gáz, de így nyáron is szoliba kényszerül járni. Ami szomorú.
Egyedül semmi kedvem kimenni, illetve azt sem akarom miközben a jó helyet keresném, hogy a valós dolgok miatt, esetleg a többi normális nudista esetleg kukkolónak tituláljon már az elején. Nekem semmi helyismeretem nincs ezért is jó lenne. Lehet a mi igényeink nagyok, de először szeretnénk egy nyugodt helyet kettesben, hogy párom megszokja. Olyan hely, ahol nem zargatnak. Később természetesen, amikor már rutinos a dolog nem hiszem, hogy zavarnának minket más párok.

Több emberrel is beszélgettem már egy-két nudival kapcsolatban, és amikor hasonló kérdések jöttek elő részemről, hogy na és a kukkolók, melegek, szex a parton, akkor 10-ből 9 ember nem válaszolt, vagy kitérő válasszal jött. Ebből mi következik? Valószínű azokhoz a csoportokhoz tartoznak, amiről kérdeztem őket, itt pedig teszik magukat, mint valami nagy nudisok.

A kötekedő stílusod pedig nem értem minek kellett, vagy talán baj, hogy berylove-val egymás között lerendeztük a dolgot? Én elismerem ha hibázok.
Viszont ebben a témában rettentően bosszant a valódi nudizmuson kívüli ténykedések.
#3404   2016. 07. 27. szerda 11:09
A másik dolog, ha figyelemmel követted volna az eddigi írásomat a témában, akkor láthattad volna, hogy leginkább párom miatt mennénk ki. De neki pont meg vannak a félelmei, amivel egyetértek. Kicsit gáz, de így nyáron is szoliba kényszerül járni. Ami szomorú.
Egyedül semmi kedvem kimenni, illetve azt sem akarom miközben a jó helyet keresném, hogy a valós dolgok miatt, esetleg a többi normális nudista esetleg kukkolónak tituláljon már az elején. Nekem semmi helyismeretem nincs ezért is jó lenne. Lehet a mi igényeink nagyok, de először szeretnénk egy nyugodt helyet kettesben, hogy párom megszokja. Olyan hely, ahol nem zargatnak. Később természetesen, amikor már rutinos a dolog nem hiszem, hogy zavarnának minket más párok.

Több emberrel is beszélgettem már egy-két nudival kapcsolatban, és amikor hasonló kérdések jöttek elő részemről, hogy na és a kukkolók, melegek, szex a parton, akkor 10-ből 9 ember nem válaszolt, vagy kitérő válasszal jött. Ebből mi következik? Valószínű azokhoz a csoportokhoz tartoznak, amiről kérdeztem őket, itt pedig teszik magukat, mint valami nagy nudisok.

A kötekedő stílusod pedig nem értem minek kellett, vagy talán baj, hogy berylove-val egymás között lerendeztük a dolgot? Én elismerem ha hibázok.
Viszont ebben a témában rettentően bosszant a valódi nudizmuson kívüli ténykedések.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 07. 26. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 07. 26. kedd 20:14
dako84 írta: Jó lenne, ha ....Mint egy állatkert térképe, olyasmire gondolok.

A nudisták, naturisták nem "állatkerti lények" hogy térképen kellene őket megjelölni. Ahogy azt se lehet megjelölni hol vannak kukkolók vagy melegek. Ha igazán szeretnél ilyen helyre menni, nem a kifogást keresnéd és a GG-n töltenéd a nyári idődet, hanem egy napfényes helyen.
Bár lehet olyan térkép se lenne rossz hogy Te hova mész, mert egy-egy megjegyzéseddel lehet nem barátokat gyűjtesz, hanem ellenszenvet...
#3403   2016. 07. 27. szerda 10:17
Azt hasonlatként hoztam, hogy érthető legyen mire gondolok.
Miért ne lehetne megjeleníteni egy térképen, hogy mi hol van? Ha vannak külön szekciók, ahol több a kukkoló, akkor oda nyilván nem megyek. nekem sincs kedvemre ha tettlegességig kell menni, de nekem nincs igényem ilyen emberekre a környezetemben. A környéken pedig nincs olyan hivatalos nudi, ahol ezek nagyjából szűrve vannak.
Miért is kellene hozzám térkép? Én nem barátkozni vagyok itt, hanem adott témában beszélgetni.
Hogy a szabadidőm egy részét mire fordítom, az megint legyen az én dolgom. alien2
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 07. 26. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin

A nudisták, naturisták nem "állatkerti lények" hogy térképen kellene őket megjelölni. Ahogy azt se lehet megjelölni hol vannak kukkolók vagy melegek. Ha igazán szeretnél ilyen helyre menni, nem a kifogást keresnéd és a GG-n töltenéd a nyári idődet, hanem egy napfényes helyen.
Bár lehet olyan térkép se lenne rossz hogy Te hova mész, mert egy-egy megjegyzéseddel lehet nem barátokat gyűjtesz, hanem ellenszenvet...
#3402   2016. 07. 27. szerda 08:32
anytu25 anytu25
Sziasztok. Szombaton készülünk ******************. Esetleg *****************?

moderálva! A fórum NEM TÁRSKERESŐ! Ha írni tudtok, valószínűleg olvasni is... van társkereső rész a GG-n
#3401   2016. 07. 27. szerda 08:00
aznekemnincs aznekemnincs VIP
A megfogalmazása persze, hogy ostoba, de a felvetés nem rossz. Persze nem a melegek, kukkolók feltüntetése, hanem a helyek összegyűjtése.
ravenna VIP Admin

#3400   2016. 07. 27. szerda 07:49
Csotesz071 Csotesz071
Csodás volt az idő délután!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857648)
2016. 07. 26. kedd 10:23
sziasztok. van értelme ilyen időben kimenni délegyre?
#3399   2016. 07. 27. szerda 07:06
X Törölt felhasználó (1102592)
Sziasztok! Mikor mennétek?
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 17:14
Nyéki Nudizáshoz hasonló párt keresnénk.
#3398   2016. 07. 26. kedd 20:14
ravenna ravenna VIP Admin

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 13:19
Jó lenne, ha valaki egy google maps-ről mentett képen berajzolná, hogy hol lehet napozni, merre vannak a kukkolók, melegek, kisebb vagy nagyobb tömeg, eldugottabb helyek, merről jobb bemenni, merre vannak a valódi nudisták, stb. Mint egy állatkert térképe, olyasmire gondolok.
#3397   2016. 07. 26. kedd 18:46
X Törölt felhasználó (108640)
A nyékire honnan érdemes most menni a 35-ötős főút felől vagy Hejőkeresztúr felől?
#3396   2016. 07. 26. kedd 18:39
Igazad van jó lenne egy ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne, ha valaki egy google maps-ről mentett képen berajzolná, hogy hol lehet napozni, merre vannak a kukkolók, melegek, kisebb vagy nagyobb tömeg, eldugottabb helyek, merről jobb bemenni, merre vannak a valódi nudisták, stb. Mint egy állatkert térképe, olyasmire gondolok.
#3395   2016. 07. 26. kedd 17:14
agibeby28 agibeby28
Nyéki Nudizáshoz hasonló párt keresnénk.
#3394   2016. 07. 26. kedd 14:50
freema85 freema85
Lupára le lehet még járni?
Múltkor lenéztem rossz időben sétálni, miután átadták a Gerendai féle szórakozóhelyet, de egy biztonsági őr krúzolt körbe egy quadon...
#3393   2016. 07. 26. kedd 13:48
aznekemnincs aznekemnincs VIP
http://www.nudistcompass.com/promo/
Nem felel meg mindenben az elvárásaidnak, de nagyjából azt a célt szolgálja ez az alkalmazás. Jópár hely már fent is van rajta, és lehet újakat feltenni, ezekről és a meglévőkről leírást, véleményt írni.
#3392   2016. 07. 26. kedd 13:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (108640)
2016. 07. 26. kedd 13:03
Szia melyik részen lehet most nudizni Nyéken?Rég voltam kint nem tudom most hol lehet.
#3391   2016. 07. 26. kedd 13:03
Szia melyik részen lehet most nudizni Nyéken?Rég voltam kint nem tudom most hol lehet.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 19:16
Szuper volt ma a nyéki nudi. Idö tökéletes a viz fincsi.
#3390   2016. 07. 26. kedd 11:43
X Törölt felhasználó (857648)
ugyan kérlek, semmi gond.
én is kivagyok a sok puncileső nyilvánosan sexet akaró baromtól.
sajnos a feleségem miattuk nem jár már ki.
ha mész ilyeneket ütni, akkor dobj egy üzit, besegítek! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:40
Ok, rendben. Én kérek elnézést!
Általánosítottam, de a többség ilyen. Ugyanezek a kérdések, mint neked. Aztán elolvasva a korábbi hozzászólásait, pedig látszik miféle, kiféle. Nálad ezt utólag tettem meg, emiatt hibáztam.
Csak erre a kérdésre, ha valaki azt válaszolja, hogy jó az idő, jó a víz, akkor a következő kérdése a delikvensnek, hogy és sokan vannak? Vannak jó nők? Stb.
#3389   2016. 07. 26. kedd 11:40
Ok, rendben. Én kérek elnézést!
Általánosítottam, de a többség ilyen. Ugyanezek a kérdések, mint neked. Aztán elolvasva a korábbi hozzászólásait, pedig látszik miféle, kiféle. Nálad ezt utólag tettem meg, emiatt hibáztam.
Csak erre a kérdésre, ha valaki azt válaszolja, hogy jó az idő, jó a víz, akkor a következő kérdése a delikvensnek, hogy és sokan vannak? Vannak jó nők? Stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:31
neked meg mi bajod van?
az érdekelt, hogy más hogy dönt. lemenne vagy sem, ennyi!
mit magyarázol bele minden butaságot?
ha meg verekedni akarsz, mert szerinted megérdemlem, akkor gyere ide. dunaharasztin lakom.
#3388   2016. 07. 26. kedd 11:31
X Törölt felhasználó (857648)
neked meg mi bajod van?
az érdekelt, hogy más hogy dönt. lemenne vagy sem, ennyi!
mit magyarázol bele minden butaságot?
ha meg verekedni akarsz, mert szerinted megérdemlem, akkor gyere ide. dunaharasztin lakom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:27
Miért, szerinted az oldal tele van időjóssal?
Ha egyik azt mondja felszakadozik, a másik azt, hogy nem, akkor mi van?
Hagyjuk, mese vagy habbal.
#3387   2016. 07. 26. kedd 11:27
Miért, szerinted az oldal tele van időjóssal?
Ha egyik azt mondja felszakadozik, a másik azt, hogy nem, akkor mi van?
Hagyjuk, mese vagy habbal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:22
vicces gyerek vagy te dákó smile
nyugodj meg nem vagyok kukkoló. amikor kimegyek, akkor is mindenkitől távol fekszem le.
egy szimpla kérdés volt, mert nem tudom eldönteni, hogy ilyen időben érdemes-e kimenni, nem tudom, hogy felszakadozik-e a felhőzet. én napozni és fürdeni járok ki. nem sétálok törölközővel a nyakamban és telepszek le párok vagy egyedül napozó nők mellé. csak most tényleg nem tudom, hogy mennyi értelme van kimenni.
viszont ha kukkolónak tartsz szívesen kimegyek és szétverheted a fejem, ha gondolod és persze, ha tudod.

... 191 192 193 194 195 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7246db
Utolsó üzenet: ma 16:26

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!