Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#848   2011. 05. 20. péntek 14:40
BigJoe23 BigJoe23
sok maradt le a végéből? smile
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 05. 20. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 14:21
Alapvetően természetesen mindenkiben van elrejtve exhibicionizmus. Van akiből ez a felszínre tud törni, és van akiből nem, még ha a férje, vagy párja kéri tőle. Egyetértek azokkal akik azt írták hogy ez maradjon csak a fiatalabb korosztály "szórakozása". Én is úgy gondolom, hogy a hogy pl. az én koromban ez már nem való annyira mint korábban. Persze fiatalabb koromban én is csináltam meredek dolgokat, voltak egészen merész húzásaim, mint ahogy talán mindenkinek. Engem is nógatott a férjem (régebben) hogy ne vegyek fel bugyit, valamiért soha nem álltam kötélnek, amíg egyszer egy faramuci helyzetnek köszönhetően magamtól kellett megtennem, ami akkor és abban a pillanatban nem tetszett, de mire hazaértünk, be kellett ismernem magamnak hogy ez nem is olyan rossz, sőt sokkal inkább kellemes és izgató érzés. Történt ugyanis hogy lányunk még 1-2. osztályos lehetett, elhatároztuk hogy elmegyünk a Strandra. Mindenki felvette a fürdőrucit és ráöltöztünk, a férjem rövidnacit és pólót, nekem pedig volt egy strandruhám, azt vettem fel. Semmi extrára ne gondoljatok, tulajdonképpen olyan mint egy ujjatlan póló elég széles vállpánttal, csak hosszabb (majdnem térdig ér tehát nem is annyira mini), és a karkivágása kicsit mélyebb mint a pólónak. Hogy ez zavarjon eszembe sem jutott, hiszen rajtam volt a bikini, egyáltalán semmi jelentőséget sem tulajdonítottam neki hogy esetleg belátnak alá. Felültünk a buszra, és irány a strand. Észvesztően meleg volt, és rettenetesen fülledt, forró a levegő. Sajnos addigi ígéreteimet megszegve, bementem a vízbe labdázni, nem bírtam azt az elviselhetetlen hőséget (strandon soha nem szoktam fürdeni, maximum zuhanyozni, és napozni). A lényeg hogy délután 4 – körül szinte fekete felhők kezdték takarni az eget. Mindenki ugrált ki a medencékből, és szinte pánikszerű roham indult a kijárat felé. Bementünk egy öltözőbe a lányommal, de nem tudtam mit felvenni a strandruhámon kívül, a fürdőruhám csurom egy víz volt. Ez volt az első eset hogy bugyi nélkül flangáltam, először meglehetősen furcsa érzés volt, de hamar megszoktam. A buszmegállóban tömegek várták a buszt, úgyhogy a tolakodás maradt az egyetlen esély hogy felférjünk, bár úgy tudom szezonban 30 percenként járnak. A férjem a lányommal tőlem 4-5 emberrel előbb szállt fel, nekik adtak is helyet (gondolom a kislány miatt. Ahogy haladtunk befelé a buszban, kicsit hátrébb kerültem pároméktól, nekem már csak állóhely jutott, de legalább felfértünk. Dugig volt a busz emberekkel, szinte mint a heringek, szorongtunk. Férjem hátraszólt hogy adjam neki a szatyrot ne tartsam. Ekkor egy pasi próbált helyet adni hogy elérjek a férjemig, megfogta a derekamat (bár az inkább már a csípőm volt) hogy helyet cseréljünk, mikor átfutott az agyamon hogy úr isten, mit gondolhat most ha netán megérezte hogy nincs rajtam bugyi. Aztán ahogy elindult a busz, megkapaszkodtam egy lógó kapaszkodóba. Járt a fantáziám őszintén szólva hogy mit gondolhat most, ráadásul a felemelt karom alatt meg kis belátása nyílt m
#847   2011. 05. 20. péntek 14:21
Edina37 Edina37
Alapvetően természetesen mindenkiben van elrejtve exhibicionizmus. Van akiből ez a felszínre tud törni, és van akiből nem, még ha a férje, vagy párja kéri tőle. Egyetértek azokkal akik azt írták hogy ez maradjon csak a fiatalabb korosztály "szórakozása". Én is úgy gondolom, hogy a hogy pl. az én koromban ez már nem való annyira mint korábban. Persze fiatalabb koromban én is csináltam meredek dolgokat, voltak egészen merész húzásaim, mint ahogy talán mindenkinek. Engem is nógatott a férjem (régebben) hogy ne vegyek fel bugyit, valamiért soha nem álltam kötélnek, amíg egyszer egy faramuci helyzetnek köszönhetően magamtól kellett megtennem, ami akkor és abban a pillanatban nem tetszett, de mire hazaértünk, be kellett ismernem magamnak hogy ez nem is olyan rossz, sőt sokkal inkább kellemes és izgató érzés. Történt ugyanis hogy lányunk még 1-2. osztályos lehetett, elhatároztuk hogy elmegyünk a Strandra. Mindenki felvette a fürdőrucit és ráöltöztünk, a férjem rövidnacit és pólót, nekem pedig volt egy strandruhám, azt vettem fel. Semmi extrára ne gondoljatok, tulajdonképpen olyan mint egy ujjatlan póló elég széles vállpánttal, csak hosszabb (majdnem térdig ér tehát nem is annyira mini), és a karkivágása kicsit mélyebb mint a pólónak. Hogy ez zavarjon eszembe sem jutott, hiszen rajtam volt a bikini, egyáltalán semmi jelentőséget sem tulajdonítottam neki hogy esetleg belátnak alá. Felültünk a buszra, és irány a strand. Észvesztően meleg volt, és rettenetesen fülledt, forró a levegő. Sajnos addigi ígéreteimet megszegve, bementem a vízbe labdázni, nem bírtam azt az elviselhetetlen hőséget (strandon soha nem szoktam fürdeni, maximum zuhanyozni, és napozni). A lényeg hogy délután 4 – körül szinte fekete felhők kezdték takarni az eget. Mindenki ugrált ki a medencékből, és szinte pánikszerű roham indult a kijárat felé. Bementünk egy öltözőbe a lányommal, de nem tudtam mit felvenni a strandruhámon kívül, a fürdőruhám csurom egy víz volt. Ez volt az első eset hogy bugyi nélkül flangáltam, először meglehetősen furcsa érzés volt, de hamar megszoktam. A buszmegállóban tömegek várták a buszt, úgyhogy a tolakodás maradt az egyetlen esély hogy felférjünk, bár úgy tudom szezonban 30 percenként járnak. A férjem a lányommal tőlem 4-5 emberrel előbb szállt fel, nekik adtak is helyet (gondolom a kislány miatt. Ahogy haladtunk befelé a buszban, kicsit hátrébb kerültem pároméktól, nekem már csak állóhely jutott, de legalább felfértünk. Dugig volt a busz emberekkel, szinte mint a heringek, szorongtunk. Férjem hátraszólt hogy adjam neki a szatyrot ne tartsam. Ekkor egy pasi próbált helyet adni hogy elérjek a férjemig, megfogta a derekamat (bár az inkább már a csípőm volt) hogy helyet cseréljünk, mikor átfutott az agyamon hogy úr isten, mit gondolhat most ha netán megérezte hogy nincs rajtam bugyi. Aztán ahogy elindult a busz, megkapaszkodtam egy lógó kapaszkodóba. Járt a fantáziám őszintén szólva hogy mit gondolhat most, ráadásul a felemelt karom alatt meg kis belátása nyílt m
#846   2011. 05. 20. péntek 13:51
jetflyer jetflyer
Végre itt a szezon! smile
Tegnap egy csaj, egy fekete nagyon lenge miniben ment elöttem..., elég erős szél fújt és rendesen felfújkálta a szoknyáját. Rendesen kilátszott a popsija, szerencsére egyáltalán nem zavarta. Elölről nem volt szerencsém látni, de a popsiját többször is teljes egészében.
Csajok! Lehet követni a jó példát!!!
#845   2011. 05. 18. szerda 14:58
X Törölt felhasználó (760203)
Szerintem csodásan néz ki az asszonykád!! Ha látnám....!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2011. 05. 18. szerda 12:19
Ez nálunk is felvetődött. Kb. korodbéli a feleségem és mondjuk 4 éve még gond nélkül levetkőzött a Duna parton, sőt Aquincum-ban is a régi fürdő maradványainál, ami mélyebben fekszik és nem lehet rálátni messzebbről. Bugyi nélkül miniben terpeszben is ült már velem pláza teraszán (igaz nem abban a városban ahol lakunk, hanem nyaralások alkalmával itthon és külföldön), és alulról mindenki odalátott. De mostanában erre már egyre kevésbé hajlandó és ő is a korára hivatkozik. Pedig meg nem mondani róla, hogy hány éves ...
#844   2011. 05. 18. szerda 14:03
BigJoe23 BigJoe23
Meg kéne őt győzni, hogy nem a kor számít smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2011. 05. 18. szerda 12:19
Ez nálunk is felvetődött. Kb. korodbéli a feleségem és mondjuk 4 éve még gond nélkül levetkőzött a Duna parton, sőt Aquincum-ban is a régi fürdő maradványainál, ami mélyebben fekszik és nem lehet rálátni messzebbről. Bugyi nélkül miniben terpeszben is ült már velem pláza teraszán (igaz nem abban a városban ahol lakunk, hanem nyaralások alkalmával itthon és külföldön), és alulról mindenki odalátott. De mostanában erre már egyre kevésbé hajlandó és ő is a korára hivatkozik. Pedig meg nem mondani róla, hogy hány éves ...
#843   2011. 05. 18. szerda 12:19
X Törölt felhasználó (399158)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 17. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2011. 05. 17. kedd 07:40
Nekem is szokta mondogatni a férjem, de szerintem ez inkább 30 alatti nőknek való. Én már 37 évesen valahogy úgy érzem kiöregedtem ebből.
#842   2011. 05. 17. kedd 15:43
Lion74 Lion74
Semmiféleképpen nem öregedtél ki smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 17. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is szokta mondogatni a férjem, de szerintem ez inkább 30 alatti nőknek való. Én már 37 évesen valahogy úgy érzem kiöregedtem ebből.
#841   2011. 05. 17. kedd 15:23
X Törölt felhasználó (760203)
a konditerembe, ahova járok a főnökasszony egy jó negyvenes (talán 50 is van) de csinos hölgy Majdnem mindíg olyan szoknyában van, hogy átsejlik rajta, hogy soha nem hord bugyit! Az összes kan szeme ilyenkor kiguvad mikor végigvonul a termen! Ezt couples-nek üzenem!
#840   2011. 05. 17. kedd 12:33
jetflyer jetflyer
Szerintem nem kell szégyenkezened! Dehogy öregedtél ki!!! Próbáld csak ki!
Aztán várjuk a beszámolókat! wink
#839   2011. 05. 17. kedd 09:06
BigJoe23 BigJoe23
A korod miatt semmiképp smile
#838   2011. 05. 17. kedd 08:40
Peter_xx Peter_xx
Ez szerintem nem korhoz van kötve. Különböző ízlések vannak, tehát mutogasd csak magad bátran! vigyor2
A baj csak az, hogy én nem láthatlak.
#837   2011. 05. 17. kedd 07:40
X Törölt felhasználó (764681)
#836   2011. 05. 16. hétfő 20:54
mikemend mikemend
Csajok és ezt pesten játsszátok el, hogy bugyi nélkül jöttök-mentek? smile
#835   2011. 05. 16. hétfő 15:30
X Törölt felhasználó (453592)
Ezt mi is szoktuk csinálni, élvezzük mind a ketten, no meg gondolom az is aki elcsípi a pillanatokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 16. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454861)
2011. 05. 16. hétfő 09:04
a párom nem nagyon szerte a bugyi nélküli dolgot szoknyával,de ma már 2. éve hogy az nélkül jár nyaranta.söt szerintem élvezi is nagyon,és villant is,pl most hétvégen mentünk dorozsmara es a mini alá nem vett semmit ,ugy ült hogy a mellettünk halado buszbol jo volt a belátás észre is vette hogy nézik,és kicsiut nagyobb terpeszbe rakta a lábát,utana odanyultam és éreztemhogy nedves,tehat amit nem szeretett azt ma már élvezi........
#834   2011. 05. 16. hétfő 09:04
X Törölt felhasználó (454861)
a párom nem nagyon szerte a bugyi nélküli dolgot szoknyával,de ma már 2. éve hogy az nélkül jár nyaranta.söt szerintem élvezi is nagyon,és villant is,pl most hétvégen mentünk dorozsmara es a mini alá nem vett semmit ,ugy ült hogy a mellettünk halado buszbol jo volt a belátás észre is vette hogy nézik,és kicsiut nagyobb terpeszbe rakta a lábát,utana odanyultam és éreztemhogy nedves,tehat amit nem szeretett azt ma már élvezi........
#833   2011. 05. 15. vasárnap 21:32
61karcsi 61karcsi
én is szeretem ha a párom bugyi nélkül van velem, izgi ha jön egy kis szél és meglibbenti a szoknyát
#832   2011. 05. 09. hétfő 15:15
X Törölt felhasználó (453592)
Ismerős érzés!
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 08. vasárnap 06:00
Én is szeretek bugyi nélkül , kis szoknyába ide-oda menni! Néha ettől ügy beizgulok , hogy a combomra kezd folyni a nedvem!
#831   2011. 05. 08. vasárnap 16:52
Noncsi Noncsi
Gondolom
#830   2011. 05. 08. vasárnap 06:00
Noncsi Noncsi
Én is szeretek bugyi nélkül , kis szoknyába ide-oda menni! Néha ettől ügy beizgulok , hogy a combomra kezd folyni a nedvem!
#829   2011. 05. 07. szombat 23:52
christiano christiano
Arc nélkül nem kerülsz bajba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 07. szombat 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 05. 07. szombat 22:15
A képeken még gondolkozom. smile Sajnos a környékemen elég hires vagyok és nem szeretnék bajba kerülni... smile

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1208db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!