Én is szeretek bugyi nélkül,szoknyában esetenként nedves puncival
jönni-menni...és van hogy úgy érzem van aki tudja,hogy szabadon van a puncim...nagyon izgalmas...szeretem
a legutóbb arra lettem figyelmes,hogy a dekoltázsomat fotózza egy férfi...a metrón
furi volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 21. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 21. csütörtök 09:04

Törölt felhasználó (465893)

Nagyon szeretek bugyi nélkül, szoknyában, nedves pinával mászkálni. Szinte látom a férfiakon, hogy érzik a puncim illatát. Mintha tudnák, hogy nincs rajtam bugyi és, hogy kefélhetnékem van, mindenki olyan kedves akkor...

Hol, merre szoktál így, bugyi nélkül, nedves pinával mászkálni, megnéznélek, beleszagolnék a levegőbe, a nedves puncid illata után szimatolva és akár szuper fotókat is lehetne készíteni a kivillanó pinácskádról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 21. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretek bugyi nélkül, szoknyában, nedves pinával mászkálni. Szinte látom a férfiakon, hogy érzik a puncim illatát. Mintha tudnák, hogy nincs rajtam bugyi és, hogy kefélhetnékem van, mindenki olyan kedves akkor...

Szuper csaj vagy!

ha tényleg ilyen belevaló vagy tölts már fel magadról pár képet

Ok türelmetlenül várjuk
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 18. hétfő 21:55

Köszönöm, megkaptam. Amennyiben lesz fotó, akkor nem kizárt, hogy megosztom

Köszönöm, megkaptam. Amennyiben lesz fotó, akkor nem kizárt, hogy megosztom
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 18. hétfő 18:05

Ok az üzenetet elküldtem, és remélem ha megtaláljátok amegfelelő összeállítást, majd fotókban is megosztjátok az élményt

Ok az üzenetet elküldtem, és remélem ha megtaláljátok amegfelelő összeállítást, majd fotókban is megosztjátok az élményt
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2011. 04. 16. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi, akkor esetleg priviben ha lennél kedves
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 16. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 16. szombat 14:08

Van olyan bolt is ahol az ilyesmi megvehető, de nem akarom kiírni, mert rekámozás miatt tiltanak

Van olyan bolt is ahol az ilyesmi megvehető, de nem akarom kiírni, mert rekámozás miatt tiltanak
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2011. 04. 14. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 14. csütörtök 08:51

Köszi a tippet. Az átlátszóság mértéke mondjuk úgy, hogy pont jó is lenne, de én inkább valami sportosabbra gondoltam nem ilyen elegánsra. Amúgy nézegetem valóban sok jó termék kapható, csak félek, hogy esetenként a fotó csalóka. Egyelőre maradok az eredeti elképzelésnél, hogy élőben nézem meg azt amit megveszünk, szeretném látni mennyire látszik át, illetve, hogy jól áll-e neki.
Teljesen új képek fent vannak!!
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a tippet. Az átlátszóság mértéke mondjuk úgy, hogy pont jó is lenne, de én inkább valami sportosabbra gondoltam nem ilyen elegánsra. Amúgy nézegetem valóban sok jó termék kapható, csak félek, hogy esetenként a fotó csalóka. Egyelőre maradok az eredeti elképzelésnél, hogy élőben nézem meg azt amit megveszünk, szeretném látni mennyire látszik át, illetve, hogy jól áll-e neki.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 13. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 13. szerda 10:26

Azért az itteni szexshop-ban is van egy két gondolatébresztő termék
szerintem nézz körül
http://shop.goldengate.hu/csillogo_ruha_-_fekete-ezust

én arra akarom megfűzni a párom, hogy egyik nyáron este merjen kijönni ebben az utcára
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2011. 04. 13. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 13. szerda 11:05

Ezt megerősíthetem, páromnak van ilyen...istenien kihozza az alakját, és nem kicsit látszik át, főleg, a vaku fényénél. Mondjuk utcára egy kicsit erős lenne, de egy valamilyen felsővel igazi exhibicionista nőt varázsolhatsz belőle...
Ezt megerősíthetem, páromnak van ilyen...istenien kihozza az alakját, és nem kicsit látszik át, főleg, a vaku fényénél. Mondjuk utcára egy kicsit erős lenne, de egy valamilyen felsővel igazi exhibicionista nőt varázsolhatsz belőle...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 13. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 13. szerda 10:26

szerintem nézz körül

szerintem nézz körül
http://shop.goldengate.hu/csillogo_ruha_-_fekete-ezust (Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 11. hétfő 21:35

http://shop.goldengate.hu/csillogo_ruha_-_fekete-ezust (Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

A párommal most vadászunk olyan nyári nadrágot ami kellően vékony és áttetsző. Felsőt már sikerült találni ami megfelelő lesz. Már alig várom, hogy nyár legyen és fel tudja venni.
A párommal most vadászunk olyan nyári nadrágot ami kellően vékony és áttetsző. Felsőt már sikerült találni ami megfelelő lesz. Már alig várom, hogy nyár legyen és fel tudja venni.
pár képet csinálhattál volna nekünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 10. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 10. vasárnap 17:43

Törölt felhasználó (443025)

Ma a városban jártunk a párommal, rövid szoknya, combfix, átlátszó bugyi! Kávéztunk, mondtam neki úgy üljön, hogy jó legyen a belátás. A férfiak örültek neki úgy láttam. Hazafelé az autóban meg simogattam, hát nem volt száraz. De az enyém se.
Szeretnek abban a varosban lakni ahol Ti!!
)) Foleg ahogy elneztem a kepeket a parodrol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 10. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 10. vasárnap 17:43

Törölt felhasználó (443025)

Ma a városban jártunk a párommal, rövid szoknya, combfix, átlátszó bugyi! Kávéztunk, mondtam neki úgy üljön, hogy jó legyen a belátás. A férfiak örültek neki úgy láttam. Hazafelé az autóban meg simogattam, hát nem volt száraz. De az enyém se.
Imádom az exhib nőket
csak kár, hogy a társadalom (főleg a női fele) elrontja még azokat is, akikre erre hajlam lenne...