De szivesen megnéznélek ,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 10:19
Törölt felhasználó (4730698)

például ha megyek vásárolni akkor rendszeresen úgy húzom a függönyt hogy a párjukra váró pasik is láthassanak valamit ha szeretnének a próbafülkéknél, pld a Zaraban is.Vagy ha vásárolok Spar és egéb, akkor általában tanga nélkül, és ha kell hajolok is és ilyenek, és látom hogy a pasik nem hisznek a szemüknek,
szóval villantok rendszeresen pasiknak- apukáknak
legyen egy jó napjuk, nagyon élvezem,

például ha megyek vásárolni akkor rendszeresen úgy húzom a függönyt hogy a párjukra váró pasik is láthassanak valamit ha szeretnének a próbafülkéknél, pld a Zaraban is.Vagy ha vásárolok Spar és egéb, akkor általában tanga nélkül, és ha kell hajolok is és ilyenek, és látom hogy a pasik nem hisznek a szemüknek,

sztem egy sorral elnézted...
(Ez egy válasz DomFeri üzenetére (2024. 02. 24. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre kirándultok?
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 02. 14. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 17:59

Én ötvözöm az előző két hozzászólást:
Hiszem, ha látom!
De a villantásaidról is szívesen olvasnék.
Hiszem, ha látom!

De a villantásaidról is szívesen olvasnék.
Igen a hideg az nem kicsit ellenség
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 11:28

Törölt felhasználó (4723197)

Hétvégi kirándulásunkkal hölgytagunk a télen felgyülemlett exhibicionista feszültséget kicsit csillapítani

Helyes

Hétvégi kirándulásunkkal hölgytagunk a télen felgyülemlett exhibicionista feszültséget kicsit csillapítani

Én ötvözöm az előző két hozzászólást:
Hiszem, ha látom!
De a villantásaidról is szívesen olvasnék. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 13:24
Hiszem, ha látom!

De a villantásaidról is szívesen olvasnék. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

van bennem exhibicionizmus azért egy jó adag
-nyi

Írnál néhány példát erre !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 13:24

-nyi

-nyi

Sajnos ez pontosan így van. Ha egy nö meztelen van, esetleg csak csak a fejüket csoválják, de ha egy férfi teszi akkor ö már szatir, pedofil , rendölt kell hívni. Furcsa egy világ ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 21:33
Törölt felhasználó (4706271)

1 nő lehet exhibicionista,de ha férfi csinálja az már gáz!Erről senki nem akar és nem is fog beszélni??!!!!Van olyan személy,aki ismer ilyet,netán hallott róla,mint a Lochnessi-szörny..És itt nem a maszatolásról beszélek..
1 nő lehet exhibicionista,de ha férfi csinálja az már gáz!Erről senki nem akar és nem is fog beszélni??!!!!Van olyan személy,aki ismer ilyet,netán hallott róla,mint a Lochnessi-szörny..És itt nem a maszatolásról beszélek..
Csodás tested van..nem csoda ha néznek..szívesen tenném én is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 20:04

Törölt felhasználó (916769)

Engem sosem zavart ,ha meglesnek , részleteket meglátják. Sőt néha szeretem húzni a pasik agyát , ha látom rajta ,hogy nagyon néz.
Hölgytagunk kicsit exhibicionista. Kedvence, ha nyilvános helyen bujálkodhat.
Nagyon sok áttetsző alkalmi ruhája van, szinte áttetsző felsővel. Izgató tud lenni
Nagyon sok áttetsző alkalmi ruhája van, szinte áttetsző felsővel. Izgató tud lenni

Engem sosem zavart ,ha meglesnek , részleteket meglátják. Sőt néha szeretem húzni a pasik agyát , ha látom rajta ,hogy nagyon néz.
Az én páromnak sem nagy dolog ez.Már egy ideje minden nap elhúzza a függönyt felkapcsolja a villanyt és átöltözik a szoba közepén.sztem nem exibicionizmus csak nem nagy dolog neki.Gondoltam ,hogy mondom neki ,hogy ez nekem bejön de szerintem ha felhívom a figyelmét abbahagyná.Hagyom egyenlőre hátha neki tetszik ez.kis izgalom a mindennapokba.
Párom amikor csak tud vetkőzik, nincs szégyenlősség benne. De ez nem azt jelenti, hogy férfiak figyelmét akarná felhívni. Nem érdekli ki mit gondol. Ő így érzi jol magát szabadon, ruha nélkül. Néhány hete meztelenül szaunaztunk kettesben. Nagyon kielégülten távoztunk. Szexi volt. Ajánlom annak aki még nem próbálta.
Megnézném én is....
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 08:21

Most a hetekben felemlegettem a feleségemnek, hogy régen milyen szexin öltözködött, és így visszagondolva ez felizgat engem. Igazából nem nagyon gondolkodott a dolgokon, rendelt másnap egy full tangás bikinit (az még sosem volt rajta mióta osszejottunk,csak egy ilyen féltanga jellegűt kapott tőlem). Aztán rendelt még egy nagyon bevágós leggingset, amiben azóta rengeteget volt...pfuuu annyira megnézték (baromi kerek a popsija),meg egy felsőt is rendelt, ami nagyon mélyen dekoltált,szinte az egész cickója ki van pakolva (hatalmasak). Ezt még csak baráti társaságban vette fel. Mókás volt nézni ahogy a haverok a cickóival beszélgetnek
szóval ez nagyon izgat engem, ha mutogatja magát. Anno féltékeny voltam ilyenkor, de már megfordult a dolog. Izgat ha "ribanckodik". És persze őt is izgatja,hogy állandóan utánafordulnak, megnézik