szia nem vok mutogatós bácsi,és szerintem mindkét nemnél büntetik.a többit értem.bocs ha megbántottalak.mék vissza csetre.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:22

Te akkor ilyen mutogatos bácsi vagy nagy lóden kabáttal meg egy pár cipőben?a férfiaknál úgy rémlik hogy büntetik ha mutogatják magukat nyilvános helyen,ez meg nem ismerkedő oldal és a csajokról szól
Te akkor ilyen mutogatos bácsi vagy nagy lóden kabáttal meg egy pár cipőben?a férfiaknál úgy rémlik hogy büntetik ha mutogatják magukat nyilvános helyen,ez meg nem ismerkedő oldal és a csajokról szól
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:36
Törölt felhasználó (219672)

sziasztok engem is naon érdekel a téma szintén exhib vok.ilyen csajokkal ismerkednék.és imádok leselkedni is.
sziasztok engem is naon érdekel a téma szintén exhib vok.ilyen csajokkal ismerkednék.és imádok leselkedni is.
sziasztok nekem a gyengém ez atéma én imádom az exibicionista lányokat sajnos még talán csak egyszer találkoztam ilyen lánnyal de szívesen megismernék exib lányokat ,mint már mondtam imádom szívesen fényképeznék én is ha esetleg van lány írjon de csak ha erre készül írja meg szeretném megnézni akár a" gyorsétermi hölgyet"én is kicsit exib vagyok.
gondolj bele elég beválalosnak kell azért lenni hogy ilyeneket megcsináljanak a csajok.tény hogy kissé phszihok a csajok de hát tudjuk pesten sok az állat és oda aztán össze fujta a szél rendesen a szemetet.tisztelet a kivételnek persze,és ezt hangsulyoznám adminok.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 19:23

Újabban egyre több exhib. utcán vizelős video jelent meg a GG-n.
Legnagyobb sajnálatomra. :S
Van valaki akinek ez bejön (csinálná, ha nem is vizelés de maszti vagy valami), esetleg szereti nézni?
Azt hoyg sokakat bosszant zavar azt már tudjuk a video-k hozzászólásából.
Ígérem, ha valaki azt mondja tetszik nem támadom meg hogy bunkó, meg kultúrálatlan, meg undorító meg egyéb hülyeségek. Nem ez a célom, csak az hogy ha valakinek tetszik, számoljon be nekem róla, hogy miért?
Van valaki akinek ez bejön (csinálná, ha nem is vizelés de maszti vagy valami), esetleg szereti nézni?
Ígérem, ha valaki azt mondja tetszik nem támadom meg hogy bunkó, meg kultúrálatlan, meg undorító meg egyéb hülyeségek. Nem ez a célom, csak az hogy ha valakinek tetszik, számoljon be nekem róla, hogy miért?
Újabban egyre több exhib. utcán vizelős video jelent meg a GG-n.
Most mi a baj ezzel a csajjal? Természetes, majdnem sminktelen, ugyanakkor szépen borotvált, kicsi, de elviselhető méretű mellei vannak, helyes arca, szép szeme, izgató szemüvege - komolyan, mi a gond? Az, hogy majd' megfagy?

nekem jo. sot. tokeletes
kicsit vadabb tekintet lehet, hogy dobna rajta
Szerintem meg tök jó!
Mert nem mű!
És egyébkéntis!
Csinos! Szép arc!
Mert nem mű!
És egyébkéntis!
Csinos! Szép arc!
érdekes ...
lehet az is plasztikázott!
nekem az idétlen műcsöcs jött le először a képről! (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 01. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 10:30
lehet az is plasztikázott!
nekem az idétlen műcsöcs jött le először a képről! (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 01. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nem tetszett na.
Van ez így!
Ellenben a verdamobil!
Igaz nem a legnagyobb kedvencem de a top 10-ben benne van!
És soem értettem miért jó nőkkel reklámozni autókat. Egy igazán dögös szemrevaló auó mellé nem kell sem lenge öltözetű sem hiányosan öltözködő csajszi, mert ha jó a kocsi úgysem a csajjal foglalkozol. Vagy akit a kocsi rdekelne de puncibolond, nem tud majd a részeltekre koncentrálni.
Van ez így!

Ellenben a verdamobil!
És soem értettem miért jó nőkkel reklámozni autókat. Egy igazán dögös szemrevaló auó mellé nem kell sem lenge öltözetű sem hiányosan öltözködő csajszi, mert ha jó a kocsi úgysem a csajjal foglalkozol. Vagy akit a kocsi rdekelne de puncibolond, nem tud majd a részeltekre koncentrálni.

A pasik meg úgy vannak vele: ami nem eladó, ne legyen a kirakatban - írtátok korábban.
No, EZÉRT nem kell autó mellé csaj. Mert a kocsi eladó, a nő meg általában nem.
No, EZÉRT nem kell autó mellé csaj. Mert a kocsi eladó, a nő meg általában nem.
Gondolom,mert azt akarják sugallni,hogy ha ilyen verdát vezetsz ilyen bombázók dongnak majd körül és lássuk be :
Van alapja
Amúgy nem szabadna elrontani egy ilyen jó kis verdát,mint ez a C Chevelle egy ilyen rondasággal. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 01. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 10:30
Van alapja

Amúgy nem szabadna elrontani egy ilyen jó kis verdát,mint ez a C Chevelle egy ilyen rondasággal. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 01. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nem tetszett na.
Van ez így!
Ellenben a verdamobil!
Van ez így!

Ellenben a verdamobil!

Nekem nem tetszett na.
Van ez így!
Ellenben a verdamobil!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 01. szombat 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 00:35
Van ez így!

Ellenben a verdamobil!

A punci kívülről lehet akármekkora, szerintem. Az a fontos, hogy belülről milyen, nem? Tehát ha a csajok mutogatják, azt jó nézni, de hogy milyen, csak ránézéssel nem tudhatom.
A punci kívülről lehet akármekkora, szerintem. Az a fontos, hogy belülről milyen, nem? Tehát ha a csajok mutogatják, azt jó nézni, de hogy milyen, csak ránézéssel nem tudhatom.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 09:28

Na majdnem a kedvencem!
Egy '70-es Chevy Chevelle SS. A 68 a tuti!
A csajszinak meg akkor a puncija hogy azt nem kéne mutogatni... Még megesz!

Én szívesen megetetném azt a puncit
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 09:28

Na majdnem a kedvencem!

Na majdnem a kedvencem!

na ja,mert ők valamiért mindössze csak vágyat kelteni akarnak, de a felébresztett vágyat nem feltétlenül akarják kielégíteni, és a láncreakciót nem tudják leállítani.
Legtöbb pasi meg úgy van vele, hogy ami nem eladó az ne legyen a kirakatban... (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 12:49
Legtöbb pasi meg úgy van vele, hogy ami nem eladó az ne legyen a kirakatban... (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, de amikor megtalálják, felháborodnak vagy összezuhannak - elvégre egyetlen exhib kiscsaj se szereti, ha komolyan megerőszakolják...
Igen, de amikor megtalálják, felháborodnak vagy összezuhannak - elvégre egyetlen exhib kiscsaj se szereti, ha komolyan megerőszakolják...
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 07:27

a női exhibicionizmus nagyon veszélyes lehet és ezek az exhibicionista nők direkt kereseik a veszélyt.
Lehet hogy ezért meg fogtok kövezni, de ez tetszik nekem...
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 07:27

a női exhibicionizmus nagyon veszélyes lehet és ezek az exhibicionista nők direkt kereseik a veszélyt.