Volt egy barátnőm akivel két évig együtt éltem. Ő kicsit szégyenlős volt. A maximum nála az volt, hogy nyáron szokott hordani vékony fehér nacikat és azon átszokott látszani a tangája és a gyönyörű formás feneke. Minden pasinak szokott csorogni a nyála utána olyankor. Én meg nagyon büszke voltam rá, hogy milyen jó barátnőm van és alig vártam, hogy hazaérjünk és jókat szerelmeskedjek vele. Jól megszoktam olyankor dugni. Rá gondolok még most is beindulok de nagyon

Én nem gyakran hanem sohase veszek fel tangát!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
A párom itthol mindíg meztelenül van.Szereti,ha a szemközti házból nézik a pasik.Este a felkapcsolt világításnál is ,mutogatja magát.Engem ez mindíg feldob,és engedem neki.
Gondolom azért nem mindegy ki az illető. Mondjuk a 7-es buszon egy koldus aki 3 hete nem fürdött. Kafa nedvesítő érzés
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Én nő léttemre, ha meglátnék egy szép nőt bugyi nélkül...
Ha elképzelem, hogy kilátszik a nedves, felizgult puncija... Uhhh. Belenyalnék, ha engedné.

Nagyon egyetértek veled.
Olyan jó őket provokálni is. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28

Törölt felhasználó (805295)

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Székesfehérvári Lányok! Ha nyilvános helyen bugyitlankodni akartok, párommal szívesen csinálunk közben rólatok profi képeket, és közben persze vigyázunk rátok! Bugyitlan bringatúrához is lehet csatlakozni! Baráti alapon!
utánna meg szopás a fülkében!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Én, ha észrevenném, biztos megszólítanálak. Megdícsérném a kis barackvirágod szépségét és megköszöném, hogy íly izgató szépséget láthattam. Sőt, megkérdezém, nem tanulmányozhatnnám-e közelebbről is? Pussz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 06:36
Törölt felhasználó (440834)

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

imádom mikor kiszúrják, hogy nincs rajtam bugyi és érzem a tekintetükön, hogy mindjárt megbasznának
sajnos kevesen vannak akik valójában is megtennék

na az itt teljesen lényegtelen!!
Bármelyikben lehet ilyent "játszani"

Az étterembe még bugyival , de onnan már a bugyi a zsebben effektus. Na az az igazán izgi. Úgy levenni, hogy ne legyen feltünő. Csakis a mosdóban lehet és csak mi tudjuk, hogy...
)))
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 04:33

Én is csináltam, olyat először a párom kérésére de utána magamtól is, hogy nyaraláskor este amikor elmentünk sétálni (tengerparti nyaralás) nem vettem bugyit! Nagyon izgi volt nekem is, folytam is rendesen! Mindíg nagy szeretkezés lett a vége , a parton vagy a parkban, közel másokhoz!
Nálunk a bugyi nélküliség nem divat, de mikor sokat utazgattunk akkor mi is csináltuk az autóban, hogy levette a nadrágot, a bugyit, és én elkezdtem simogatni a nunit miközben vezettem. Minél inkább felizgult annál felszabadultabb lett
.Felrakta a jobb lábát a műszerfalra teljesen széttárva a lábait még ha egy településen mentünk keresztül akkor sem húzta vissza
közben mondogattam neki kik vehették észre a nedvességben úszó punciját.
Volt, hogy négyszer ötször is elélvezett egy-egy hosszabb úton. Pedig nagyon lassan gyöngéden simiztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 14:17

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

én rendszeresen megyek bugyi nélkül el itthonról...
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
még a munkahelyemen nem próbáltam, mert azért az számomra más világ, de ha elmegyünk vásárolni, akkro bugyi szinte sosincs rajtam. az én férjem már "megszokta", és látni rajta, h dagad a melle, mikor vki kiszúrja és tetszik a látvány

Én pl imádtam sokkolni az exem.. sima bevásárlásra mentünk.. az áruházban a fülébe súgtam nincs rajtam tanga..
Ő sok férfival ellentétbe.. pánikba esett és elkezdett takargatni.. pedig nem villant ki semmi a miniruha alól... jókat nevettem.. de pl az is izgat.. ha kocsiban ülök ő vezet én simizem magam és a kamionosok véletlenül belátnak...

Engem is "sokkolhatna" a párom ilyenekkel, nekem bejönne a dolog. Az a kocsis simizés meg pláne!

Tudtam, hogy kamionosnak kellene menni.

moncsi2 - Érdekelne, hogy akkor is leveted e, ha egyedül vagy, a párod nincs veled.