Látom, ti is tudtok élni. De a víz nálunk is meghatározó, csak mindíg bokáig ér a víz a fürdőben utánunk:))
(Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 18:21

A páromnak az is bejön amikor a víz alá merül a kis Rudi és úgy játszok vele a számmal.
A páromnak az is bejön amikor a víz alá merül a kis Rudi és úgy játszok vele a számmal.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 18:04

Tényleg! Ez a pasiknak is jó? Sose kérdeztem meg egyiktől sem...
Én a szomszédommal élek együtt. Hehe, ez nekem bejött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 18:02
Törölt felhasználó (20803)

ÁÁÁÁÁ!!!!Dehogy!!A szomszédot kértem meg!

Keresek!Keresek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 18:12
Törölt felhasználó (81680)

Gyapoth!!Valami jó kis kép???
Gyapoth!!Valami jó kis kép???
Miért ne lenne jó?Ugyanolyan frankon bizseregteti a vizsugár.Persze ha nem jéghideg!
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyo izgatóóóóó....

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 18:02

(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Beszaladtál a fürdőbe és lekaptad az asszonyt:P?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 17:38

Törölt felhasználó (50686)

kb én is 13éves koromban rájöttem ,hogy ha sokáig dörzsölöm a makkomat valamilyen krémmel akkor valami kifolyik és nekem az kurva jó volt
Nekem a párom imádja nézni is.
(Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 17:22

Ha emlékem nem csal 14 éves lehettem és csak vasárnap délután csináltam. Miért, nem tudom, ez rutin lett és igen ingerült voltam ha nem tehettem. Megszokássá vált.
Sikerült is megszabadulni a szüzességemtől saját magam által. Egy gonddal kevesebb volt.
Viszont sok örömöt okozott és feszültséget vezetett le.
Ha nem elég a párom most se vetem meg.
CSak a víz már nagyon drága a mókához....haha
Sikerült is megszabadulni a szüzességemtől saját magam által. Egy gonddal kevesebb volt.
Ha emlékem nem csal 14 éves lehettem és csak vasárnap délután csináltam. Miért, nem tudom, ez rutin lett és igen ingerült voltam ha nem tehettem. Megszokássá vált.
kb én is 13éves koromban rájöttem ,hogy ha sokáig dörzsölöm a makkomat valamilyen krémmel akkor valami kifolyik és nekem az kurva jó volt
Olyan 13 éves lehettem és a fürdőkádban ülve zuhanyoztam. Jó erős volt a vízsugár és a puncimat is elkezdtem zuhanyozni. Nem tudtam elvenni onnan a tust, jól kitártam. Kisvártatva elélveztem, de annyira meg voltam ijedve hogy valami baj történt...Nos az egyik barátnőm mesélte utána 3 nappal, hogy ő már hónapok óta így csinálja.
nem hisszük el!
bizonyíték fotót kérünk!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
bizonyíték fotót kérünk!

én 12 voltam és azota is rendszeresen
én már nagyon pici koromban, talán még oviban csináltam ilyesmit, persze nem tudatosan, de emlékszem rá, h szinte napi program volt, h hasra feküdtem és addig gyűröettem a lábam között a takarót, míg el nem öntött az a megszokott érzés :) olyan 12 évesen jöttem rá, mi is ez és hogy kell, azóta rendszeres és tudatos , persze azért jobban örülök egy hús vér faroknak
Én úgy 13éves lehettem és teljesen berezeltem hogy mi történik...béres alexandra hatására:P