ó csak miért nem adja be a képet amit feltettél??:(((((((( grrrrrrrr
Köszi szépen, kedves vagy!
jó hát ha így akarod: hatodikos koromban már meredt rendesen a zászlórúd, amikor olyat láttam vagy gondoltam és gondoltam már mindenki annyit beszélt, a huzogatásról hát kipróbálom :))) s jó volt, bár elsőre nem mentem el a magömlésig, az szép fokozatosan értem el, ahogy egyre hosszabban és hosszabban csináltam :)))))))))))))99
Igazad van, a téma teljesen elsikkadt, tenni kéne hát valamit, kedves dr.szumedli, s ne csak ilyen kurtán-furcsán, hiszen én még jól emlékszem, 13 évesen úgy-ahogy megtanultam bicajozni, tekertem is a bringát mindig, ha időm engedte, amikoris, egy szép nyári délelőttön bringázgatva éreztem, hody a nyereg valami érdekes dolgot okoz nekem, éspedig: a puncusomat olyannyira elsimogatta-surolgatta, hogy valamiféle enyhén viszkető-zsibongó érzés vett erőt rajtam, ami a combom tövéből indult, s bent valahol a pocimon át lassan etöltötte az egész lényemet, tudtam, ha most le nem szálok, elvágódom, leugrottam, a bringát sorsára hagytam az útszélen, én meg, nem is tudom, hogyan egy híd alá bújtam, és elkezdtem erősen, gyorsan dörzsölgetni viszketve zsibbadozó pucusomat, ijedten, hogy mi ez az érzés, de sokáig nem gondolkozhattam ezen, mert egy önkivülethez hasonlóállapotba kerltem, rángatóztam, sikngattam akaratanul, közben a puncsomtól kiindulva egy hatalmas örömérzés brított be, jajgattam, aztán minden csillapodni kezdett, én meg jó idő mután indultam haza magam mellett tolva a bringát, mert féltem, nehogy valam baj érjen az úton. Nos, most nem vagyok ijedt, ha bringázni kell, azóta többször ért eféle baleset, legtöbbször akarvas....no, ez az én első masztizásom története.
hahó eltértetek a témától!!
én hatodikos általános iskolás voltam, amikor előszőr
én hatodikos általános iskolás voltam, amikor előszőr

Nekem tetszik Katicika irodalmi stílusa. Ezeken a lapokon talán a vulgárisabb, szókimondóbb üzenetekhez szoktunk. Engem nem érdekel, mi van mögötte, jó olvasni a sorait. Mindenesetre fejezzük be az offolást, és szorítkozzunk a topic témájára, jó?
Kikérem magamnak az ilyen gyanúsítgatást, semmi közöm az említett csajokhoz csak a mondandójuk az, amihez hozzászólok, ne verj és vágj jobbra-balra magad körül, így szebb lesz minden, meglátod, jó masztizást kiván Neked pinkód22
szia! Félreértettél: semmi bajom vele, sem a stílusával, hisz nem is ismerem. Elnézést kérek mindazon férfiaktól, akiknek a nevében írtam azt, hogy úgy gondolom, lekezelő velük szemben. Mjad, ha nekik valami problémájuk van, hát megírják. De akkor hagyjanak ki az általánosításaikból, amik a nőkre vonatkoznak e téren, mert én mellettük kampányoltam.
Amúgy elgondolkodtató, hogy mikor tűnsz fel és kikkel egy időben.
Katicika, Pinkod, Brigitta.
Amúgy elgondolkodtató, hogy mikor tűnsz fel és kikkel egy időben.
Katicika, Pinkod, Brigitta.
Az irigység nem éppen a legszebb emberi tulajdonságok egyike, ezt el kell ismerned, Katicika igenis nagyon szépen, szenvedéllyel ir olyan dolgokról, amelyek bennünket, vágyakozó, szeretetet sovárgó nőket érintenek, és pontosan olyan stílusban teszi ezt, amelyet ez a fórumoldal megenged sőt, szinte elvár, hiszen hol mondhatja el bármelyikünk az őt foglalkoztató nagyon fontos, máshol meg nem szellőztethető - mert a prűdség fala hatalmas köröttünk -, problmáit, ha nem itt, ezeken az oldalakon, értő műítészek között, és olyan hangnemben, amelyet a való viágban is szeretne használni, ámde lehetetlen, hát kimondja bátran itt.Ez fogott meg engem Katicika írásaiban, mert végigolvastam, ajánlásodra a fórumot, és roknléleknek tartom őt, nem méltó hozzád, hogy irigykedj rá ún. "szexistennősködése" okán, szeretettel:Pinkód22
Tisztelt Eryka75!
Biztosan igazad van! Ugyanakkor, ha valakinek írása valamilyen okból nem tetszik nekem, azt figyelmen kívül hagyom. A válaszolgatások és "visszavágások" helye inkább a chat. Talán ezért nem szeretem én az utóbbit.
Biztosan igazad van! Ugyanakkor, ha valakinek írása valamilyen okból nem tetszik nekem, azt figyelmen kívül hagyom. A válaszolgatások és "visszavágások" helye inkább a chat. Talán ezért nem szeretem én az utóbbit.
Rosszat?????
Szó sincs róla Édes! ...
Csak tudod... a pénz nem boldogít!
Biztosan emlékszel, hogy (szerintem) kik mondják...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szó sincs róla Édes! ...

Csak tudod... a pénz nem boldogít!
Biztosan emlékszel, hogy (szerintem) kik mondják...

Valami rosszat mondtam???;))))))
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
VAAAAACSKAAAAAAAA!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 22. szombat 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 23:28

(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 22. szombat 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm, hat en sem emlekszem pontosan hogy hany eves is voltam, sztem 12-13 korul lehettem amikor ateltem az elso orgazmusomat. A parnam volt a kedvenc jatekszerem;) es emlekszem, nagyon meglepodtem hogy mi is ez a leirhatatlan erzes....Utana semmi mas nem erdekelt csak az hogy minel tobbszor csinalhassam...
es persze azota is masztizok, legfokepppen a baratomnak, aki imadja nezni ahogy csinalom:)) egyebkent vibratort hasznalok, neha dildot...jah, ne hagyjuk ki a zuhany aldasos vizsugarat sem;)))
es persze azota is masztizok, legfokepppen a baratomnak, aki imadja nezni ahogy csinalom:)) egyebkent vibratort hasznalok, neha dildot...jah, ne hagyjuk ki a zuhany aldasos vizsugarat sem;)))
Hmm, hat en sem emlekszem pontosan hogy hany eves is voltam, sztem 12-13 korul lehettem amikor ateltem az elso orgazmusomat. A parnam volt a kedvenc jatekszerem;) es emlekszem, nagyon meglepodtem hogy mi is ez a leirhatatlan erzes....Utana semmi mas nem erdekelt csak az hogy minel tobbszor csinalhassam...
Wazz, én nem 1-2 írását olvastam, az kevés lenne ahhoz, hogy leírja, hogy gondolom. Talán olvasd végig a fórumot és akkor érted. Ha azok után is u.ez lesz a véleményed, akkor vegyél magadnak egy ráspolyt, mert bizti nagyon szeretsz szenvedni és megalázkodni.-)
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2005. 01. 22. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 18:45

Katicika!
Nekem tetszik, ahogy írsz. Az első önmagadnak "okozott" jó érzést leírni, nem könnyű. A szép és jó dolgokat az idő is megszépíti. Ne törődj vele, hogy van, aki képtelen így megfogalmazni az emberi érzéseket, ezért irigykedik.
Ne bosszankodj a csacska, téged provokáló "beszólásokon". Írj így.
A "többieknek" - akár nekem is -, maradjon az irigy gondolat.
Tényleg, talán szexistennő vagy? Akkor legyél az!
Nekem tetszik, ahogy írsz. Az első önmagadnak "okozott" jó érzést leírni, nem könnyű. A szép és jó dolgokat az idő is megszépíti. Ne törődj vele, hogy van, aki képtelen így megfogalmazni az emberi érzéseket, ezért irigykedik.
Katicika!
szervusssz
emberek, talán ezt akartam megfogalmazni én is csak nekem nem sikerült ilyen szépen...:(( bocccs
nem is irok ide semmit...:(
nem is irok ide semmit...:(
Nincs semmi baj veled. Azon kívül, hogy Szexistennőnek hiszed -és nevezed is- magad. Sokan sztorikban élik ki elfojtott aberrációjukat és mivel te gyakran fűzöd véleményed szubjektív körítésben, ezért nem csoda, ha kételkedünk személyedet illetően.
Még az is lehet, hogy a való életben -személy szerint- a legjobb barátnőm lennél, de ez így nagyon furcsa...Tudod, van az a mondás, hogy ki bort iszik, vizet prédikál..talán ez fordítva is helytálló jelen esetben.
Elbeszéléseidben olyannak látszol, aki szentül meg van arról győződve, hogy ő űzi legmagasabb fokon a szexualitást és a férfiak csak egy alárendelt valakik, akik...na mindegy. Ez az internet. Ha néha írnál nekünk "szemmagasságban", az sokkal emberibbnek és valódibbnak tűnne. Bocs, ha nem így van, ez csak az én véleményem! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 22. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 22. szombat 17:53
Még az is lehet, hogy a való életben -személy szerint- a legjobb barátnőm lennél, de ez így nagyon furcsa...Tudod, van az a mondás, hogy ki bort iszik, vizet prédikál..talán ez fordítva is helytálló jelen esetben.
Elbeszéléseidben olyannak látszol, aki szentül meg van arról győződve, hogy ő űzi legmagasabb fokon a szexualitást és a férfiak csak egy alárendelt valakik, akik...na mindegy. Ez az internet. Ha néha írnál nekünk "szemmagasságban", az sokkal emberibbnek és valódibbnak tűnne. Bocs, ha nem így van, ez csak az én véleményem! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 22. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Drága kis yanee84, a nyelvi szabadosság nem a férfiak kiváltsága, kivált ezeken a hasábokon, miért már, hát nem érezhetem magam egyenjogúnak a férfiakkal abban, ahogyan szabadon kimondhatom, amit valójában érzek, hogy nem köt gúzsba a női szalonok megszokott ,kedves, mórikáló műtársalgása, amikor a kimondott szó mögé bújtatjuk mindig didergő énünk, te ezt férfiként úgysem értenéd, hát befejezem ezt a kis eszmefuttatást, tisztelettel: Katicika
PS: lehet, hogy igénybe kell vennem a dühöngő szobát, hogy ezek után lehiggadjak, ne haragudj...
PS: lehet, hogy igénybe kell vennem a dühöngő szobát, hogy ezek után lehiggadjak, ne haragudj...
mért? láttál engem elmesélni konkrétan azt hogy hogyan szeretkeztem a barátnőmmel?????? mert nem is fogom megtenni, kitalálni, és fogalmazni meg én is tudok. nem állitom h amit irsz azt nem teszed meg, sőt biztos még soxor jobban is esik mint itt leirni! egyébként tényleg bocs mert láttam már más fórumba is irogattál, tehát tuti nő vagy! BOCCS