Semmi próbléma!
Én se bántottam egy szóval se!!!
Na erre kiváncsi leszek milyen ajánlatokat kapsz!
Csaó.
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:28
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Napi 3-4? Jaj már...
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tészta
Azért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S

Igen BORSMATEE én elhiszem amit írtál, de majd te is hidd el amit én legközelebb írok.Miért nem írtad már azt is meg, hogyan borotválta le a 12 éves nagyon dus fanszőrzeted a szomszédasszony.Sőt mikor belelógott a bilibe a kezed azon az éjszakán mikor ezt a hatalmas baromságot álmodtad.Mondom :én elhiszem!!!!!
11 éves voltam
talán 12...de az már 20 éve volt...
a férjemis ezt csinálja én kb13évesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Napi 3-4? Jaj már...
... de az más tészta

hmmmm kb 14...
legalább is ekkor már volt értelme...:)
legalább is ekkor már volt értelme...:)
Akella üzijére válasz. Amikor kezdtem az tényleg kb 12 éves koromban történt,de ami a kedves szomszéd nénivel az kb 14-15 lehettem,mert már a közép suliba jártam,vagy még a 8. és az első közép suli szünidőben történt.Annyi eszem meg volt,hogy se magamat se a szomszéd asszonyt nem hozom bajba. A kettőnk közti viszony meg inkább a szexről mint a szerelemről szólt.Megjegyzem,hálás vagyok neki,jó tanárnő volt.
12 évessen
én meg 13 évesen, de akkor az még "szárazorgazmus" volt :)
Napi 3-4? Jaj már...
... de az más tészta

kb 12é korban. akkor amikor a kőszivü ember fiai volt a kötelezö olvasmány! unalmas volt a könyv, felddobtam egy kis huzogatással aztán beindult a fehérje csurogni, nagyon sürü volt és különös bizsergés fogott el amilyet azóta sem éreztem!
Azóta rendszeresen, szinte naponta!)))
(38éves)
Azóta rendszeresen, szinte naponta!)))
(38éves)
12 lehettem amikor rájöttem nagyon jó a farkincámnak ha huzigálom rajta a kezemet.utána rendszeressen csinálltam ,mígnem lebuktam,otthon egyedül volltam tök pucérra vetközve masztiztam,és az a hirtelen jött ötletem támadt,hogy kimegyek a lépcsőházba. Mondván úgy is mindenki dolgozik,nem láthat meg senki.De tévedtem,mert macskafogóba kerültem.Ugyanis a szomszédasszony (ráadásúl elvállt nő,egyedül nevelte nálam 4 évvel fiatalabb lányát.)Otthon volt és mivel a lépcsőház takarítás éppen rá esett nekiállt felmosni. Mi a harmadikon laktunk,négy szintes ház,én fölmentem a negyedikre persze álló farokkal tök pucéran,ö meg a másodikról felballagván a felső szintre,csak annyit mondott amikor meglátott.
Hát te Pisti mit csinállsz itt? És hol a ruhád??? Kissé megszeppenve ,a kezemben a farkammal még masztizva,vállaszoltam,masztizok...
Erre ő megértően megfogta a kezemet,és a vödrét,aztán lekisért a lakávára. Ott mondanom sem kell segitett rajtam,már nagyfiuként jöttem el tőle.Utána még két évet tartott a titkos viszonyunk,de aztán sajna elköltöztünk a vidéki városból a fővárosba. Kb 20 éves voltam katona koromban kiküldetésben voltam a szülővárosunkban,felkerestem,de már sajna elköltözött az ország másik felébe,ráadásul ujra férjhezment,állítólag egy katonatiszthez.
Hát te Pisti mit csinállsz itt? És hol a ruhád??? Kissé megszeppenve ,a kezemben a farkammal még masztizva,vállaszoltam,masztizok...
Erre ő megértően megfogta a kezemet,és a vödrét,aztán lekisért a lakávára. Ott mondanom sem kell segitett rajtam,már nagyfiuként jöttem el tőle.Utána még két évet tartott a titkos viszonyunk,de aztán sajna elköltöztünk a vidéki városból a fővárosba. Kb 20 éves voltam katona koromban kiküldetésben voltam a szülővárosunkban,felkerestem,de már sajna elköltözött az ország másik felébe,ráadásul ujra férjhezment,állítólag egy katonatiszthez.
11,5 évesen volt az első masztis orgazmusom :)
én 10 évesen kezdtem elég korai de meg volt az oka
én is 12 évesen kezdtem :) de mamár nicns rászükség ;))
hát igen. persze nem tudtuk h mit csinálunk pontosan, csak jó volt.
ez kb 8 éve volt.
egy évvel volt idősebb nálam. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 23:18
ez kb 8 éve volt.
egy évvel volt idősebb nálam. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Oralisan? 13 evesen?
Mikor tortentmind ez? Varj, hany eves volt a csajszi?

Én amióta az eszemet tudom...max három esetleg négy lehettem, mikor rájöttem, hogy milyen jó érzés hason fekve ide-oda mozogni...11 voltam, mikor volt termés is mellé és 12 mikor rájöttem, huzogatva sokkal királyabb mint az ágyhoz dörzsölve :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 23:18

Oralisan? 13 evesen?