4-5 évesen korán érő típus vagyok!

csao
nekem az első a szomszédlánnyal volt kb 13 voltam. Bujócskáztunk, persze ruha nélkül és ha megtaláltuk egymást azt csináltuk amit a másik mondott.:):)
Először ő juttatott a csúcsra, aztán mivel nem tudtam pontotsan mi is volt ez kipróbáltam egyedül is. Ezután már tudatos volt.
nekem az első a szomszédlánnyal volt kb 13 voltam. Bujócskáztunk, persze ruha nélkül és ha megtaláltuk egymást azt csináltuk amit a másik mondott.:):)
Először ő juttatott a csúcsra, aztán mivel nem tudtam pontotsan mi is volt ez kipróbáltam egyedül is. Ezután már tudatos volt.
Na es Te? Mit csinaltal Te vele?
(Ez egy válasz boy2006 üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 20:34

csao
ÉN MA! de lehet,hogy rosszúl emlékszem mert öregszem! hi.
hát szépen fogalmazva orálisan kielégítettem és megujjaztam, persze ezt akkor még nem nagyon tudtam mi.
és a kikumat a punciához tettem de nem hatoltam be
de tetszett neki (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
de tetszett neki (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Oralisan? 13 evesen?
Mikor tortentmind ez? Varj, hany eves volt a csajszi?
(Ez egy válasz boy2006 üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 22:06

hát szépen fogalmazva orálisan kielégítettem és megujjaztam, persze ezt akkor még nem nagyon tudtam mi.
de tetszett neki
de tetszett neki
Én amióta az eszemet tudom...max három esetleg négy lehettem, mikor rájöttem, hogy milyen jó érzés hason fekve ide-oda mozogni...11 voltam, mikor volt termés is mellé és 12 mikor rájöttem, huzogatva sokkal királyabb mint az ágyhoz dörzsölve :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 23:18

Oralisan? 13 evesen?

hát igen. persze nem tudtuk h mit csinálunk pontosan, csak jó volt.
ez kb 8 éve volt.
egy évvel volt idősebb nálam. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 23:18
ez kb 8 éve volt.
egy évvel volt idősebb nálam. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Oralisan? 13 evesen?

én is 12 évesen kezdtem :) de mamár nicns rászükség ;))
én 10 évesen kezdtem elég korai de meg volt az oka
11,5 évesen volt az első masztis orgazmusom :)
12 lehettem amikor rájöttem nagyon jó a farkincámnak ha huzigálom rajta a kezemet.utána rendszeressen csinálltam ,mígnem lebuktam,otthon egyedül volltam tök pucérra vetközve masztiztam,és az a hirtelen jött ötletem támadt,hogy kimegyek a lépcsőházba. Mondván úgy is mindenki dolgozik,nem láthat meg senki.De tévedtem,mert macskafogóba kerültem.Ugyanis a szomszédasszony (ráadásúl elvállt nő,egyedül nevelte nálam 4 évvel fiatalabb lányát.)Otthon volt és mivel a lépcsőház takarítás éppen rá esett nekiállt felmosni. Mi a harmadikon laktunk,négy szintes ház,én fölmentem a negyedikre persze álló farokkal tök pucéran,ö meg a másodikról felballagván a felső szintre,csak annyit mondott amikor meglátott.
Hát te Pisti mit csinállsz itt? És hol a ruhád??? Kissé megszeppenve ,a kezemben a farkammal még masztizva,vállaszoltam,masztizok...
Erre ő megértően megfogta a kezemet,és a vödrét,aztán lekisért a lakávára. Ott mondanom sem kell segitett rajtam,már nagyfiuként jöttem el tőle.Utána még két évet tartott a titkos viszonyunk,de aztán sajna elköltöztünk a vidéki városból a fővárosba. Kb 20 éves voltam katona koromban kiküldetésben voltam a szülővárosunkban,felkerestem,de már sajna elköltözött az ország másik felébe,ráadásul ujra férjhezment,állítólag egy katonatiszthez.
Hát te Pisti mit csinállsz itt? És hol a ruhád??? Kissé megszeppenve ,a kezemben a farkammal még masztizva,vállaszoltam,masztizok...
Erre ő megértően megfogta a kezemet,és a vödrét,aztán lekisért a lakávára. Ott mondanom sem kell segitett rajtam,már nagyfiuként jöttem el tőle.Utána még két évet tartott a titkos viszonyunk,de aztán sajna elköltöztünk a vidéki városból a fővárosba. Kb 20 éves voltam katona koromban kiküldetésben voltam a szülővárosunkban,felkerestem,de már sajna elköltözött az ország másik felébe,ráadásul ujra férjhezment,állítólag egy katonatiszthez.
kb 12é korban. akkor amikor a kőszivü ember fiai volt a kötelezö olvasmány! unalmas volt a könyv, felddobtam egy kis huzogatással aztán beindult a fehérje csurogni, nagyon sürü volt és különös bizsergés fogott el amilyet azóta sem éreztem!
Azóta rendszeresen, szinte naponta!)))
(38éves)
Azóta rendszeresen, szinte naponta!)))
(38éves)
Napi 3-4? Jaj már...
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tészta
Azért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S

én meg 13 évesen, de akkor az még "szárazorgazmus" volt :)
12 évessen
Akella üzijére válasz. Amikor kezdtem az tényleg kb 12 éves koromban történt,de ami a kedves szomszéd nénivel az kb 14-15 lehettem,mert már a közép suliba jártam,vagy még a 8. és az első közép suli szünidőben történt.Annyi eszem meg volt,hogy se magamat se a szomszéd asszonyt nem hozom bajba. A kettőnk közti viszony meg inkább a szexről mint a szerelemről szólt.Megjegyzem,hálás vagyok neki,jó tanárnő volt.
hmmmm kb 14...
legalább is ekkor már volt értelme...:)
legalább is ekkor már volt értelme...:)
a férjemis ezt csinálja én kb13évesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Napi 3-4? Jaj már...
... de az más tészta