kkkk
én kb 11 éves korom ota csinálom
Én kb 12.
Én 13 voltam!!!
11, egy haverom mondta anno, aki 7 éves kora óta csinálja :D
11
Nem tom én csak 14 de nem hiányzik ( ez az előzőveleggyütt akart menni)
JÓ korán kezditek :D
7 évesen... De akkor még azt sem tudtam, mi az az érzés, amikor elmegyek.. Csak azt tudtam, hogy jó, ezért nem is szoktam le róla :)
tudom, nem mai bejegyzés... de ilyenkor rászólsz, hogy "Közöd b+?" "Mié? Kíváncsi vagy, hogy beletalálok-e a szádba?"
De utáltam én is ezt a f_sságot, mindig a legkisebbet szivatták ezzel..
De utáltam én is ezt a f_sságot, mindig a legkisebbet szivatták ezzel..
13 vagy 14?:D 1995 nyara körül:Dhm akkor 12:D
8 évesen kezdődött...
Ja és nem hangzott ugy,ezt elfelejtettem odaírni.
Semmi próbléma!
Én se bántottam egy szóval se!!!
Na erre kiváncsi leszek milyen ajánlatokat kapsz!
Csaó.
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:28
Én olyan 11évesen kezdhettem, és elsőre elsültem. :D
Azóta átlagosan naponta 1-2, sőt néha 3-4 szer is...az attól is függ, hogy milyen kedvem volt. Viszont most már nem magam csinálom... :P Akadnak segítő kezecskék... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Napi 3-4? Jaj már...
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tészta
Azért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S
Van, hogy nekem az a heti adagom :D De volt amikor a havi volt
... de az más tésztaAzért egy kicst már túlzás nem? Napi egy-másfél órát ezzel tölteni... :S
Igen BORSMATEE én elhiszem amit írtál, de majd te is hidd el amit én legközelebb írok.Miért nem írtad már azt is meg, hogyan borotválta le a 12 éves nagyon dus fanszőrzeted a szomszédasszony.Sőt mikor belelógott a bilibe a kezed azon az éjszakán mikor ezt a hatalmas baromságot álmodtad.Mondom :én elhiszem!!!!!
11 éves voltam
talán 12...de az már 20 éve volt...

atka

Kelly Wells