Ma fektesd le korán:-)))
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 01. 25. kedd 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 01:26
Szia Ery!
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....
:-)OK! Ha nem érted a humort, sorry:-)
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Megis hany kilometer- Mi Budafokon lakunk puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40
Törölt felhasználó (368461)
Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-(
Szia Ery!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40
Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:11
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:07
Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia erica szerinted yeri harakszik ram
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 23:45
Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))
Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))
Ja, assztem a film címe. Így tom. A Steppenwolf zenéje. Én nem a borntubivájdra gondoltam, hanem: By The Way -re.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
BTW-----VADNAK SZULETTEM- A FILM ZENEJE
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:15
Nem sértettél meg! Az tutti! Kávé ok. Azt szeretem. Sört nem iszom. BTW bocs. Akkor félreértés volt. Elnézést kérek!
Easy Riders? (öcsém!) :))) Nem vettem észre az utalást rá. Most se találom. :( Hol van?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
SZELID MOTOROSOK
Nemtom melyik filmről van szó, én ijász vagyok :))) Igaz, abból free.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:20
BTW- ez a kedvenc filmunk. Ugyanis midketten motorozunk, es azert jarunk Harly clubba.Szeles utat az osszes motoros baratunknak. by-by
BTW- ez a kedvenc filmunk. Ugyanis midketten motorozunk, es azert jarunk Harly clubba.Szeles utat az osszes motoros baratunknak. by-by
Nem sértettél meg! Az tutti! Kávé ok. Azt szeretem. Sört nem iszom. BTW bocs. Akkor félreértés volt. Elnézést kérek!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:13
Kedves Zeri. Kicsit felreertettel,de nem baj.En es a parom Csak egy kavet szerettunk volna meginni veletek.De ha gondolod ihatunk sort is. puszi remelem ez nem volt serto
Kedves Zeri. Kicsit felreertettel,de nem baj.En es a parom Csak egy kavet szerettunk volna meginni veletek.De ha gondolod ihatunk sort is. puszi remelem ez nem volt serto
Kedves Felpa! A jelmezbálon találxunk, akkor ígérem (most az eccer ígérem) iszunk egy kávét. De időt kell szakítanom erotikus együttlétekre is, hiszen ez egy szexfórum. És ebben remek társakra leltem! Persze Ők elfogadtak engem olyannak, amilyen vagyok és küldtek előzetesen fényképet. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy az ember dönthessen arról, hogy folytatni akarja-e a kapcsolat mélyítését, vagy sem. Az, amire hivatkoztál, hogy majd a sw klubban megismerlek, IMHO nem nekem való. Én azt mondom, adjunk lehetőséget ahhoz, hogy a szimpátia kialakuljon. Az ember pedig ugye vizuális lény. Tehát a fénykép kulcsfontosságú. Ha az alapján azt mondom, hogy jöjjön a következő lépcsőfok, akkor jőjjön. De a B betű is csak az A után jöhet az ABC-ban, nem fordítva. Hozzáteszem, nem csak gyönyörű külsőt találtam a keresgélés közben a partneremben, de egy csodálatos embert is! Ez az élmény az igazi, szerintem több, mint a lélektelenebb gyerünk mindent bele húspiacos aktus. Ha félreértettelek, akkor bocs. (Boldog vagyok, nem csak magam miatt, Köszönöm! Tudjaki)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Zeri es Nancy--Egy kave- mikor by-by
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
fjejj! Akkor beszélgessünk. It az egész fórum. Lecgó!
(Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 00:49
Lehet hogy félre lettem értve? Én nem társat keresek, hanem csak dumcsi úgy mindenről, csak nehogy az legyen hogy jaaaaj te még fiatal vagy, előtted az egész élet, majd lesz még ennél rosszabb vagy jobb vagy különb, bla bla bla, nekem is vannak problémáim, igen komolyak, és azért jó ha vannak emberek akikkel el lehet dumcsizni, véleményüket meghallgatni

b4ever
Trisha Brill