Keleti környékén keresek idősebb nőt, párt, passzív pasit. 13/4 méret, gyorstüzelő és többlövetű vagyok. Helyed legyen. Írj üzenetet, itt nem mindíg vagyok.
Sziasztok ! Masszíroznék hölgyet párt ! ( yoni..Eszo ) Képzett masszőr vagyok.
vigyázz, mert kiátkoz a pápa
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Pápa halott! Menekülj onnan!

hajdu- biharba keresek hölgyeket
Hello!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Szex, kukklás, masztizás. stb.
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Szex, kukklás, masztizás. stb.
Sziasztok!
Szolnokon meglátogatnek hölgyet vagy párt.
Mindenre nyitott negyvenes szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Privát üzenetet várok.
hello
keresnénk párt vagy szolo hölgyet miskolc vagy vonzás körzetébol az idöseb korosztaly elöny
keresnénk párt vagy szolo hölgyet miskolc vagy vonzás körzetébol az idöseb korosztaly elöny
akár a párom nélkül is nyitott lennék rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 13:24

Törölt felhasználó (3197532)

Kisebb méretű pasi jöhetne ma éjszaka, Hajdú biharba!
sziasztok ! Ismerkedni szeretnék kifejezetten kis mellű nővel ha van itt olyan és komolyak a szándékai !
kiprobalnam78@gmail.com
kiprobalnam78@gmail.com
Ma este szivesen vendegul latnek egy kellemes part 3as elvezetkehez vagy egy Holgyet kettesben romantikazni.
Budapesttol kb 40km-re, Aszodon, helyem is van.
Budapesttol kb 40km-re, Aszodon, helyem is van.
Veszprém - Budapest barátnőm keresem esetleg párhoz is csatlakoznék
Kisebb méretű pasi jöhetne ma éjszaka, Hajdú biharba!
Kecskemét és Délpest részen keresek nem egy alkalmas kalandokat
Sziasztok! Dunaújvárosból, vagy környékéről keresek diszkrét, ápolt, normális férfit, aki aktív. Kis méret előny! Rendszeresre keresek
Sziasztok!
Egy kedves párral szeretnék megismerkedni!
Minden megoldás érdekes lehet!
Egy kedves párral szeretnék megismerkedni!
Minden megoldás érdekes lehet!

hello
Miskolci vagy környéki idöseb párt keresnénk hosszab távra nem csak szexre hanem barátságra és közös programokra is
mi kezdö pár vagyunk és szeretnénk egy igazi párral baráti szex kapcsolatot kialakitani
Miskolci vagy környéki idöseb párt keresnénk hosszab távra nem csak szexre hanem barátságra és közös programokra is
mi kezdö pár vagyunk és szeretnénk egy igazi párral baráti szex kapcsolatot kialakitani
Sziasztok!
Privát üzenetet várok.
Privát üzenetet várok.
Szombathelyi faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.INGYENES álarcos pisi és sperma partyt rendezek Március 23-án Szombaton este SZOMBATHELYEN!Helyem van reggelig!!Olyan megbizható férfiakat keresek akik álarcban lehúgyoznának és szét geciznének engem amiről videót szeretnék.Álarcot magadnak hozzál és a bejáratnál felvenni és hugyozhattok gecizhettek! Hivj haverokat is hisz alázhattok engem ingyen!Kor,alkat,méret nem érdekel!Komoly férfiak jelentkezzenek akiknek nem csak a szájuk jár!!!
Sziasztok! Kivel lehet töltetni a hosszú 7végét? Kecskemét és kkr. Csak akkor jelentkezzen ha találkozni is mersz! Köszönőm!