sziasztok autos hőlgynek lennék a szeretője aki tudna jőnni
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Szombat este párt fogadnánk
Sziasztok!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, kis mell nem akadály, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, kis mell nem akadály, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Sziasztok. Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk.
Hello,
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek minden jóra.
Szex, kukklás, masztizás.
Írj bátran!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek minden jóra.
Szex, kukklás, masztizás.
Írj bátran!
Sziasztok csiklandozást fenekelést kedvelö
Kiscickos duanaujrosi vagy környéki lányt keresek
Helyem van diszkrécio biztositott lehetsz nemfüggetlen és kezdö is
Kiscickos duanaujrosi vagy környéki lányt keresek
Helyem van diszkrécio biztositott lehetsz nemfüggetlen és kezdö is
Sziasztok,
Köszönöm hogy veszed a fáradtságot és végig olvasod
)
Odaadó, intelligens, vékony férfiként keresem női szexkedvelő partneremet! "esetleg párok de csak is HETERO"
Helyem van,Bp és környéke...
Magadra ismersz kérlek írj rám és folytassuk
Köszönöm hogy veszed a fáradtságot és végig olvasod

Odaadó, intelligens, vékony férfiként keresem női szexkedvelő partneremet! "esetleg párok de csak is HETERO"
Helyem van,Bp és környéke...
Magadra ismersz kérlek írj rám és folytassuk

Békésmegyében,esetleg Csongrád megyében keresek ÁPOLT IGÉNYES fiatal/idősebb lányt/hölgyet,foglalt vagy egyedülállót,alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra,autóval rendelkezem,akit érdekel,írjon rám..

Hölgy vagy pár ismeretségét keresem
Kis mellű,vékony fiús lányt keresek Ajkán vagy a környéken!
Sziasztok. Szolnok vagy környéki normális lánnyal ismerkednék.
sziasztok. ma este párt fogadnánk.
Kis mellű,alázatos fiatal lányt keresek!
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt, kisebb mell nem akadály
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt, kisebb mell nem akadály

Ajkán keresek párt,hölgyet esetleg fiatal srácot
Sziasztok! Jövő héten kedden 4.-én szállást keresek Budapesten párnál vagy hölgynél.
hello
ismerkednénk párokkal és szolo hölgyel kicsi mell kicsi farok elönyt jelent
hosszab távra keresunk és nem csak szexre
többit privátban
ismerkednénk párokkal és szolo hölgyel kicsi mell kicsi farok elönyt jelent
hosszab távra keresunk és nem csak szexre
többit privátban
Biszex párhoz csatlakoznék, 180/88/43 borotvált 14/4-5 intimméretű bi férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!